- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
- Konu Sahibi dreamtheater34
Ben Pedagoji eğitimi aldım. Yani Çocuk Psikolojisi, Çocuk Gelişimi vs. biliyorum. Bu eğitimi aldığımı kendisi de biliyor. Yani çocuklara neyin ne zaman nasıl öğretileceği konusunda en az onun kadar ben de az çok bir şeyler biliyorum. Ama işte iş anne olmaya ve kişisel hayat tecrübesine gelince durumlar karışıyor demek ki.
Yoksa ben bilmez miyim kaç yaşında çocuğa nasıl yaklaşılacağını, nasıl davranılacağını, nasıl konuşulup neler söylenip neler söylenmeyeceğini. Nasıl dokunulup/dokunulmayacağını..
Mesela eskiden kimse böyle oynasmalarda bu mahrem bölgelere dikkat etmiyordu açıkçası.
Yani benim halamla oynarken goguslerimi elleyip sevmesi(kötü niyet değil tabi, egitimini almayan hiç kimse bu bölgelerin ellenmeyecegini bilmiyor) bacaklarımı minciklamasi derken evet eskiden cocuklar daha çok istismar ediliyordu.
Anneler simdi daha bilinçli hareket etmek istiyor, fakat bu yaptığı tamamen yanlış.
Herkesin içinde bu eğitimi veremez. Verdiği eğitimi böyle herkesin içinde yanlış bir tavırla o çocuğa onaylatamaz.
Vajinusmustan çok daha önce farklı etkileri olabilir. İlla evlenmeye kadar gitmeye gerek yok.
Neyse bence siz abinizle konuşun, bu durumu bu şekilde sürdürmesin. Çocuğa yanlış şeyler aşılamasın. Bu yaptığı mahrem bölge eğitimi değil. Bilincsizce hareket etmek diyorum buna.
En azından kızının geleceği için susmasın ve eşiyle konuşsun abiniz.
Terbiyesiz bir insana nasıl anlatılır bilemiyorum tabi ama abiniz eşi olduğu için ne dil kullanacağını bilir.
Hadsiz
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)