- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Evet ben de en baştaki cevaplarımdan birinde bunu sormuştum. 3,5 senedir verilmeyen tepki neden şimdi veriliyor o zaman? Eşim yeğenime hep düşkündü ama az önce bir arkadaşın ima ettiği gibi "sinsice" değil kendi yeğeni gibi düşkündür sadece. Zaten başkaca bir niyeti olsa benim eşim olamaz..Mahremiyet egitimi bu değil.
Elleyemezsin, kendini de ellettin ,o pis adam uzak dursun vs vs..hepsi birbirinden cirkin ifadeler.
Cocugun size olan sevgisini kiskanmis olabilir.
Esinizle yegeniniz arasindaki muhabbete bakilirsa hep samimi olmuslar, simdi mi aklina gelmis böyle delirmek.
Abinize de sasirdim, cocugu halasindan kiskanan bir zihniyete tepkisiz kalmasi...cok enteresan.
Cocukken tacize falan ugradigini dusunmedim ben ayrica, oyle olsa cocuk bu yasa gelene kadar belli ederdi bunu. Bir sey olmus ve size kinlenmis belli ki.
E hadi kafasini bacagina koydu, konu sahibi de bacagina dokundu kadin ofkelendi.Ben bir annenin hislerine guvenirim. Burda sizin anlattiklariniz kadariyla biliyoruz. Esiniz oldugu icin zaten biseyini gormemeniz normal...
Ama bir anne pislik adam diyorsa bunun altinda bir sebep vardir belki........
Egerki bende birinden huylanirsam, boyle kucuk cocuklarlarla cok iyi anlasan ama hala baba olmamis erkekler benide huylandirir ve istemem...
Bence sizde bu kadar cocuklara duskunse siz ve esiniz cocuk yapin inanin, aile ici cinsel taciz okadar yaygin ki
Problem birileri gozlerini kulaklarini kapatmis benim kocam babam kardesim yapmaz bu anneler neden bu kadar evhamli diye sikayet edilir.
Eeee o yapmaz bu yapmaz neden bu kadar cocuk istismari oluyor
Kimsede kusura bakmasin ama kimsenin kalbi kirilmasin diye minciklama suna buna goz yumuluyor, sonra cocuk da normal karsiliyip tacize olay tasindiginda bile kendisine yapilani bilemiyorrrr
Yapmayin lutfen rica ediyorum su cocuklarin orasini burasini sevme opme dokunma huyunuzdan vazgecin...
Biktim artik bu tur igrenç haberlerden. Bu cocuklar savunmasiz. Bizim cok bilincli olmamiz gerekiyor
CEVRENIZDEKI ERKEKLERE DE BU KADAR GUVENMEYIN en azindan cocuklar acisindan cok daha kuskucu olun bu cocuk tacizlerinin onune gecinnnnn
Bence ben eşimi sizden de uzak tutmalıyım. Zira eşim sizin gözünüzde de pisliğin tekiymiş de haberim yokmuş..Kendi yeğeni gibi düşkün olması zarar vermeyeceği anlamına gelmez bence nolur nolmaz siz eşinizi uzak tutun yegeninizden
evet hatta abartıyorsun diye bize çıkışmıştı, siz babaları tarafından tacize uğrayan kaç çocuk var biliyor musunuz diye.. e anneleri tarafından tacize uğrayanlarda var.. bu durumda en iyisi banka kasası falan mı acaba?
Artik yegenlere uzaktan öpucuk atma devri bu devir. :d
Kendi yeğeni gibi düşkün olması zarar vermeyeceği anlamına gelmez bence nolur nolmaz siz eşinizi uzak tutun yegeninizden
Ewet eşinizin yegeninizle bu kadar ilgilenmesi manidar.Bence ben eşimi sizden de uzak tutmalıyım. Zira eşim sizin gözünüzde de pisliğin tekiymiş de haberim yokmuş..
Iste bu yuzden hergun cocuk istismari tecavuzu okuyoruz aynen devam edin.E hadi kafasini bacagina koydu, konu sahibi de bacagina dokundu kadin ofkelendi.
Kendini elletiyorsun kismi ne? Heralde konu sahibi boyle bir sey yapmamistir diye dusunuyorum. Olmamis bir seyi de boyle ulu orta hakaret edercesine ortaya atan kisinin normal saglikli bir insan olmasi ne kadar olasi olabilir? Velhasil ben konu sahibinin ve esinin cocuga yanlis bir sey yaptigini dusunmuyorum.
Ne yani yegenim olacak koluna bacagina dokunamayacak miyim severken, opemeyecek miyim yanaklarindan? Oldu olacak kafeste gezdirin cocuklari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?