Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Cocuga ögrettigi şey gunumuzde gerekli fakat dozunu ayarlayip bunu cocuga anlatmak cok güc...sizin sorununuz yengenizin ikinizden de aşırı huylaniyor oluşu...tuhaf tabii...eşiniz icin kötu konuşmuş üstune sizde yegeninizin eşinizin tacizine göz yumar tutulmuşsunuz...dokunsanız sinirleniyor...bence taciz konusundan ziyade size ve eşinize duyulan bir nefret -öfke var...dokunmayin bence...cocuga cok acıdım.annesini yarattigi tuhaf bir dunyada yaşamak zorunda.abiniz ise tipik Türk Erkegi

Çok üzüldüm benimde yeğenim var öpüşür koklaşır yıkışırız Allah esirgesin böyle bişey olsa sizin hissettiklerinizi hissederim fazla fazla
Çocuklarım var özel bölge olayını biliyorlar ne diyeceğimi bilemedim yengeniz bence ilişkisini kesmek için bahane arıyor
Bulaşmayın kadına bence suçlu çıkartır sizi

Evet ben de en baştaki cevaplarımdan birinde bunu sormuştum. 3,5 senedir verilmeyen tepki neden şimdi veriliyor o zaman? Eşim yeğenime hep düşkündü ama az önce bir arkadaşın ima ettiği gibi "sinsice" değil kendi yeğeni gibi düşkündür sadece. Zaten başkaca bir niyeti olsa benim eşim olamaz..
Kinlenme mevzusunu da düşünüyorum, annemlerle ya da ablamlarla vs olduğu gibi yakın çevresinde değiliz, yakın oturmuyoruz, sadece ayda bir civarı görüşüyoruz, telefonda hiç görüşmeyiz onunla, ortak hiç bir paydamız vs de yok.

E hadi kafasini bacagina koydu, konu sahibi de bacagina dokundu kadin ofkelendi.
Kendini elletiyorsun kismi ne? Heralde konu sahibi boyle bir sey yapmamistir diye dusunuyorum. Olmamis bir seyi de boyle ulu orta hakaret edercesine ortaya atan kisinin normal saglikli bir insan olmasi ne kadar olasi olabilir? Velhasil ben konu sahibinin ve esinin cocuga yanlis bir sey yaptigini dusunmuyorum.
Ne yani yegenim olacak koluna bacagina dokunamayacak miyim severken, opemeyecek miyim yanaklarindan? Oldu olacak kafeste gezdirin cocuklari.

Bir daha muhattap dahi almayın. Çocuğun yanına yaklaşmayın başka yiğenleriniz veya eşinizin yiğenleri varsa bolbol onlarla zaman geçirin fotoğraflar çekip paylaşın hediyeler alın hediyelerinizi paylaşın sosyal medyada. Ha bir de beraber olmanız gerekirse rahatsız oldğnzunu bir arada durmamanız gerektiğini söyleyin onlarla bir arada ortak yemek yemekten vakit geçirmekten aynı odada olmaktan bile kaçının. Ola ki çocuk yanınıza mı geldi yüksek sesle abinizi çağırıp çocuğu almasını sizinle yalnız kalmasını istemediğinizi belirttin yüksek sesle ve kesin bir dille. Bunu sürekli yapın ama. Bunu biri neden yaptığınızı sorarsa abinizin ve eşinin, sizi ve eşinizi sapık yerine koyduğunu ve bundan rahatsızlık duydugunuzu daha baka nasıl ithamlarda bulunacağınızı bilmediğinizi için onlardan uzak durmak istediğinizi mütemadiyen belirttin. Ama bu arada diğer çocuklara bol bol hediyeler alıp onlar için harcama yapmaktan çekinmeyin. Bu gelin müsveddesi o zaman nasıl çatır çatır çatlayacaktır izleyin ve görün. Resmen size kapris yapmış başka bir açıklaması yok. Terbiyesizliği ile de tüy dikmiş.

Kendi yeğeni gibi düşkün olması zarar vermeyeceği anlamına gelmez bence nolur nolmaz siz eşinizi uzak tutun yegeninizden

Kadının ifadeleri inanılmaz çirkin. Daha üslup öğrenememiş. Size de kızdım sesinizi çıkaramamişsiniz. Çocuğuna mahremiyeti öğretmeli, hassas da olmalı sonuçta araştırmalar tecavüz taciz olaylarının hep yakın akrabalardan geldiğini gösteriyor. Ama kadın sınırını aşmış kullandığı kelimeler asıl problemin mahremiyet olmadığını gösteriyor sanki

Evladını korumak/korumaya çalışmak farklı bir şey haddini aşıp terbiyesizleşmek farklı bir şey.
Bir kere balkonda kurduğu cümleler ve eşiniz hakkında kullandığı ifade(pis herif) çok çirkin ve konunun sadece o akşam yaşananlar olmadığının bir kanıtı.
Görüşmeyin.Mesafe falan kesmez bu saçma tavır karşısında şahsen beni, asla o lanet yüzüne bakmam hatta evire çevire dövmediğim için teşekkür etmesi gerektiğini belirterek noktalarım sözlerimi.

4 yasında kızım var. Bazı konularda evet hassasız. Bu işin kızı erkeği de kalmadı garip bir dunyada yasıyoruz.

Yalnız ben yazdıklarınızı okudugumda yengenizin sanki küçükken böyle bir taciz olayı yaşamış olabilecegi izlenimine kapıldım. Cunku verdiği tepki yersiz ve cok aşırı.

İyi tamam çocugumuza öğretiyoruz da. İyi dokunuş var kötü dokunuş var. Her dokunuş kötüdür diyemeyiz. Bu kısmı atlayıp abartabiliyoruz bazen.

Ben kadına başta hak verdim.
Çocuğa kim olursa olsun izin verme diyerek öğretirken size ses çıkarmaması olmayabilirdi.
Yalnız tepki aşırı ve üslup çok sert
Bu yanlış.

Ya yengeniz zamanında tacize uğradı ya da sizi sevmiyor.

ileride allah kısmet ederse babaanne olacağım,eşim de dede.gelinim bize güvenmezse,eşimden tedirgin olursa,öleyim daha iyi.insan torununa,yeğenine o gözle bakar mı?evet vardır,böyle sapıklar ama bunlar kendini belli etmez mi?her

dedeyi,enişteyi,potansiyel sapık mı ilan edeceğiz?biz dayılarıyla bırakıp gidiyorduk,kız yeğenlerimizi.cahil miydik,rahat mıydık?ama bu kızlar,büyüdü,evlendi,hala dayılarını,eniştelerini sarılıp öperler.demek ki küçükken bir sıkıntı olmamış.bu yüzden böyle ailelere şaşırıyorum.

yanlış anlaşılmasın, tamamen de haksız bulmuyorum ama içim sıkılıyor,midem bulanıyor ,bu konuları okuyunca...

Kendi yeğeni gibi düşkün olması zarar vermeyeceği anlamına gelmez bence nolur nolmaz siz eşinizi uzak tutun yegeninizden

Nasıl yaa
Eşinin yeğenini taciz ettiğini düşünse.sadece çocuğu uzak tutmaz adamı da boşar heralde, normal insan bunu yapar heralde, ama sen sapık ama uzak tutarım canım ne olacak dersin heralde

Bende kız çocuğu annesiyim.5 yaşında kızım.küçüklüğünden beri mahrem bölgelerini öğretirim onlara benden başka kimse dokunamaz.eğer dokunmak isteyen olursa bu yanlış bişey ve hemen gelip bana söyle annecim derim.daha ufakken annane babanne hala filan mıncıklamaya kalkınca onlarıda uyardım.bunu normalleştirmeyin allah korusun başkasıda yapsa oyun sanar dedim.kızımada onların yanında söyledim izin verme annecim dokunmayın bidaha bana de dedim.bence yengenizin uslup yanlış fazla abartılı tepki vermiş.düzgün bi dille söyleyebilirdi.

Ben de kucukken tacize ugradim ama Allaha sukur ne taciz ne degil biliyorum. Cocugum olsa erkek kardesim dokundu bacagina diye cocuk istismari olarak algilamam. Yengeme de kendini ellettin diyecegim hele sadece cocukla oynarken, kuytu kosede degil tum aile evdeyken, bizim gozumuzun onunde. Tam terapiligim demektir. Neyse cok yazdim ben oyun oynayayim. Yalnizlik ceneye vuruyor azizim :).

Iste bu yuzden hergun cocuk istismari tecavuzu okuyoruz aynen devam edin.
Bu zihniyetten insanlar cocuklarini korumaktan cekiniyor.......
OLAN SANA BANA DEGIL COCUKLARA OLUYORRRR
Oldu sen cocuga istedigin gibi dokunamiyacaksin diye, cocuga ne olursa olsun dimi budur yani cocuk sevgisi...
Sevgi dokunmak degildir sadece. Onun iyiligini dusunmektir. Caninin istedigini degil, dogru olani yapmaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…