Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

E cahil kısmına tek sabredemeyenler siz değilsiniz ki...
Öte yandan bazen cehalet mutluluk. Keşke açılmasaydı da bu konu bazı düşüncelerdeki insanların varlığını öğrenmeseydi, görmeseydi bu gözler.
Okuta okuta, yaza yaza kendi bakış açılarını normalleştirecek, kabul ettirecekler.
 

O kısma katılıyorum kendi baktığım noktadan
 
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar



bunları bilinçli mi yazdınız,laf olsun diye mi?

lütfen laf olsun diye yazdım diyin,zira, diğer türlüsünü,midem kaldıramayacak.
 
Kız cocuklarina daha bir hassas daha bir ozenli davranilmali.
Öyle havaya zıplatmalar hoplatmalar öpmelerden hiç haz etmiyorum..yengeniz cocuguna özel bolgelerini ogretmesi çok güzel ama üslubu çok hatalı.
 
tek çocuk annesi bu analar değil. Kalkı ki mahremiyet bütün vücut için geçerlidir. Bir bazı şeylerin doğrusunu bile yapamıyoruz.
 
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar

farklı değişik fantezi dediğiniz kendi evladı farkındasınız değil mi? büyük konuşmak???
iğrenç, korkunç ve hastalıklı bir düşünceye zemin bu.. umarım yanlış anlamışımdır.
Umarım..
 


 
sayfaları üşenmeden tek tek okudum bir iki yorum karşısında olamaz bu kadarı dedim hatta bir yorum karşısında kadınlar bu kadar cahil mi diye düşünüp ciddi anlamda üzüldüm.

konu sahibi,yengesi,eşi,abisi hepsi tuhaf geldi bana.sadece birisi değil.yenge sadece biraz daha tuhaf o kadar.

çocuğunu korumak isteyen bir kadının davranışları bu olmamalı önce balkonda keyif yapıp sonra birden canavar anne kesilmemeli hele çocuğun yanında halası ve eniştesini asla sapık ilan etmemeli.eğer bir şüphesi varsa bunu eşine de anlattıysa anne-baba olarak nasıl çocuk ve hala-enişteyi yalnız bırakıyorlar? gözlemlemek içinse çocuk gözlem aracı mı bu nasıl zihniyettir çözemedim.ayrıca abinin pasifliği beni öldürdü cidden böyle abiler kardeşler düşman başına diyorum.

hala ve enişteye gelince bu kadar tedirgin olmaları aşırı hassasiyet gösterileri bana oldukça mantıksız ve gereksiz geldi.ya burada kendini ve eşini savunmak adına konu sahibi olayları abartıyor veya ciddi anlamda eşiyle ilgili bir güven sorunu yaşıyor.çözemedim.ama samimi gelmeyen bir şeyler var.

prenses ve prens sendromlu çocuk yetiştiren anneler yapmayın çocuğunuzu kendinizden dahi korumaya çalışmak tedirgin,her duruma şüphe ile bakan,kendine güveni olmayan bireylere yol açar.

bu konu sahte veya değil bilmeme ama şunu anladım ki toplum olarak bir cinnetin eşiğindeyiz.
 

Bunun tartıştığımız şeyle alakası yok da sizin daha iyi anlamanız gerekir konu sahibini bu durumda.

Ayrıca görsem onu da savunurdum çünkü o da onur kırıcı bir davranış. Şikayet etseniz cezası var.


Tamam teşekkür ederim, çocuklar duymasında meltem başlıyodu ya ikide bir psikoloğa mı götürsek diye ben de eşime sarmıştım oğlanı psikoloğa mı götürsek diye

Hahaha normaldir, ilk çocuk, tatlı endişeler :)


Ne açıdan sakıncalı mı ben onu anlamadım? Fizyolojik mi psikolojik mi? Ya da endişen nedir anlamadım

Öbür üyeyi de alıntılamadım kendini bitirmiş zaten o sağa sola hakaret ederek, konuya değil halen başka şeylere odaklanıp, tek bir noktaya fikse olup başka şeyleri görmeyerek, duymayarak.

Bu arada şehir dışındaydım yazamadım, lab işleri ve toplantı vardı eve geç gelince de totoyu devirip yattım, kusura bakmayın, diğer konuda da etiketlenmişim ona da bakacağım şimdi F Felix_Felicis
 

bence kadınla aranızdaki bu soğukluktan dolayı sizin kızını sevmenizi istemiyor. dokunmanıza tahammülü dahi yok.
ancak daha önceden böyle bir tepki verebileceğini düşünerek, çocukla yalnız kalmaktan çekinecek kadar ne yaşadınız bilemiyorum. kimsenin bana böyle bir tepki verebileceği aklıma dahi gelmez.
kadının üslubu felaket, kabul edilemez ve çocuk için faydadan çok zararlı. ancak korktuğu şey anlaşılabilir.
bir de lütfen ailesi ve özellikle çocuğun kendisi izin vermiyorsa,dokunmayın.
dokunmadan sevmeyi öğrenmemiz gerek toplum olarak.
 
dreamtheater34 eşinizin mesleği nedir? Belki yenge hanım eniştede olduğu gibi bundan nem kapmıştır
Eşim bir şirkette x bir departman müdürü.
Fakat eniştemin işinin "minibüs şoförü" olması, ablamın da bir kızı olduğunu göz önüne alırsak, eniştemin bir kız çocuğuna nasıl davranılacağını bilmesine engel değil, olmadı da hiç bir zaman.
 
Kadının zaten sorunlu olduğunu kabul etmişsiniz. Anlattığınıza göre saçma sapan hareketleri var. Çoğu kişinin söylediği gibi orda cevabı yapıştırmalıydınız. Neymiş derdi söyleseydi. Şimdi içinizde kaldı. Bence bir daha ortamı olduğunda tavrınızı belli edin ona göre konuşun. Kendine göre haklı sebebi neymiş bakalım...
 
Evet, dediğiniz gibi, zannediyorum çare ya oturup açıkça konuşmak ya da abi-yeğen dinlemeyip ilişkiyi bıçakla kesmek olacak. İşte bu iki karar arasında gidip geliyorum.
 
küçükkenn tacıze ugramış biri olarak anneye asla kızmam sadece uslubu cok agır olmuş.benım de ıkı kızım var ve ben de boyle yetıstırmeye calısıyorum.
 
bu zamanda kız çocuğuda erkek çocuğuda büyük tehlikede.ben tuhaf karşılamadım.siz kanından değilsiniz hele eşiniz dış kapının dış mandalı bir anne olarak normal geldi bana.çok da mıç mıç olmamak gerek ilkokula giden bir kız çocuğuyla.
 
Siz kadınsınız sizin dokunmalarınızı neden yanlış anlıyor?
Pis herif demiş eşinize,ondan haz etmiyor.
Herşeyden huylanan,kıllanan,asabi,ofke kontrolü olmayan,paranoya bile olduğuna şüphe duyduğum,eğitimsiz biri gibi geldi bana.
Sizin imlanızdan,uslubunuzdan eğitimli olduğunuz belli.kıskanıyor olabilir sizi.biriktirip patlamış ta olabilir
 


valla ben de kimseye güvenmıyorum .babama bile.erkek kardeşime kuzenlerime .kimseye..erkek sonucta nerden bileyim içinden ne geciyor...babam ki ölür torun torun delirirr..ama ben de sıkıntı..güvenmemem de en yakınım tarafından 5 yaşındayken tacize ugramam tabiki güvenılmeden yaşanmaz.ama bu ornekler varken de aptal olunmaz.paranoyaklık iyidir iyi...eşime bırakırım ama o da 1 saat dedım ya bu küçükken yaşadıgım korkunc tramvadan dolayı.... yanı bunu bana hıc bır uzman açıklayamadı acıklayamaz..neden guveneyım kı ayrıca.öz babası tarafından dediiğin gıbı tecavuze ugramıs ne cocuklar var
 
Ben onun kanından değilim, ama "mıç mıç" olmadan bacağına dokunduğum yeğenimin kanındanım. Abimle kardeş olduğum düşünülürse..
Bu arada yeğenim ilkokula gitmiyor, 3,5 yaşında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…