- 2 Ocak 2015
- 6.427
- 15.443
- 448
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
E cahil kısmına tek sabredemeyenler siz değilsiniz ki...Senin bu konuda bi mesajın yok ki, biz yazışıyoruz karşılıklı atışanlar birsey demedi de sen neden gelip konu kapansın diyosun sayfa sınırı yok bildiğim kadarıyla uzasın ne var yani, yazma olsun bitsin
E cahil kısmına tek sabredemeyenler siz değilsiniz ki...
Öte yandan bazen cehalet mutluluk. Keşke açılmasaydı da bu konu bazı düşüncelerdeki insanların varlığını öğrenmeseydi, görmeseydi bu gözler.
Okuta okuta, yaza yaza kendi bakış açılarını normalleştirecek, kabul ettirecekler.
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar
Kız annesiyim. Iki yaşında. Bu kadar hassasiyet evet normal. Tek yanlış üslup. Nereye gitsem aile ortamında dahi kızımın üçüncü gözü ben dördüncü gözü babasıdır. Yanlış gelen bir hareket anında müdahale edilir. Fakat diyorum ya üslubunca. Böyle bir durumla karşılaşsam halası tarafından art niyet sezmem. Eşi tarafından da öyle. Sonuçta daha bebek. Ama ileriki yaşlarda öğretirim. Halasının eşine daha dikkatli olması gerektiğini. Sapık olarak gördüğümden değil. Ama bu artık böyle. Ben annenin hassasiyetini normal karşıladım fakat üslubunu çok yanlış buldum. Bu kadar keskin olmamalı anne. Ortalıkta söylenmemeli İleride birgün bu kız vajinismusla gelirse şaşmamalı. Çocuğa da etrafa da üslubunca yaklaşmalı.
eee yani bu burda ilk kez olan bir şey mi?ben de eniştemle aynı ortamda içki içtim diye kendimi ona elletmek istiyo olmuştum burda.bu buranın sıradan bi durumu yeni bişey yok ki.ayrıca bırakın onun savunmasını da konu sahibi yapsın bi zahmet.neden yiğenini sevmeye giderken abisine eşinin mesafe koyabileceğini söylediğini anlatsın veya cinsel taciz suçlamasına neden sustuğunu.
Tamam teşekkür ederim, çocuklar duymasında meltem başlıyodu ya ikide bir psikoloğa mı götürsek diye ben de eşime sarmıştım oğlanı psikoloğa mı götürsek diye
Velvette ben de bi şey sormak istiyorum ya. konuyu okurken çok aklıma takıldı. bebekleri kucağıma aldığımda, hani etrafı da gözlemlesinler diye, sırtını göğsüme doğru dayayıp tek kolumla karnından bacağının arasına doğru tutuyorum, kanguru mantığıyla. 6-15 ay arası çocukları genelde böyle tutuyorum. evet bez var ama sakıncalı mı yine de?
Anlatmıştım en başta. İlk günden beri hep mesafeliydik. Kavgalı değil ama belli bir mesafede ve seviyede. Neden abinizin eşiyle bu konuları konuşmadınız diye soranlara da cevap bu zaten. Yine söylüyorum, kendisiyle oturup muhabbet etmek, birlikte vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak vb gibi şeylerimizi olmadı. Uyuşmuyoruz ama bunu sorun da etmiyoruz. Kimse etmiyor. Herkes kendi yolunda. Abimin eşi, yeğenimin annesi evet, ama o kadar. Ben de onun için eşinin kız kardeşiyim. Ama "bir kavga, tartışma oldu mu?" derseniz, hayır.
Eşim bir şirkette x bir departman müdürü.dreamtheater34 eşinizin mesleği nedir? Belki yenge hanım eniştede olduğu gibi bundan nem kapmıştır
Evet, dediğiniz gibi, zannediyorum çare ya oturup açıkça konuşmak ya da abi-yeğen dinlemeyip ilişkiyi bıçakla kesmek olacak. İşte bu iki karar arasında gidip geliyorum.Kadının zaten sorunlu olduğunu kabul etmişsiniz. Anlattığınıza göre saçma sapan hareketleri var. Çoğu kişinin söylediği gibi orda cevabı yapıştırmalıydınız. Neymiş derdi söyleseydi. Şimdi içinizde kaldı. Bence bir daha ortamı olduğunda tavrınızı belli edin ona göre konuşun. Kendine göre haklı sebebi neymiş bakalım...
evet hatta abartıyorsun diye bize çıkışmıştı, siz babaları tarafından tacize uğrayan kaç çocuk var biliyor musunuz diye.. e anneleri tarafından tacize uğrayanlarda var.. bu durumda en iyisi banka kasası falan mı acaba?
Ben onun kanından değilim, ama "mıç mıç" olmadan bacağına dokunduğum yeğenimin kanındanım. Abimle kardeş olduğum düşünülürse..bu zamanda kız çocuğuda erkek çocuğuda büyük tehlikede.ben tuhaf karşılamadım.siz kanından değilsiniz hele eşiniz dış kapının dış mandalı bir anne olarak normal geldi bana.çok da mıç mıç olmamak gerek ilkokula giden bir kız çocuğuyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?