Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Basta niye soylemediniz ki yengenizin huyunu? Abinizle yaptiginiz gorusmeleri anlatirken keske neden yaptiginizi da aciklasaydiniz. Bu ayrinti degil ki yorumlamak icin en onemli kisim.

Neyse anlattiginiza gore yorumum cok gec bile kalmissiniz. Yani soyledigi sozler aninda ve sinirle tepki verilecek seyler. Abinize de sasirdim birde durmus balkonda onu dinliyor.

+1
bence anne korumacılığı değil anne kıskançlığı girmiş devreye
gitsin kendisi doğursun çok istiyorsa yapsın bir tane lafları tam mahalle kadını ağzı
konu sahibi ve eşini acayip takdir ettim bunları duyarken benim sessiz kalmam ve aileye yansıtmamam imkansız olurdu

bir tanesi alt temizleme konusunda kocama bile güvenip yaptırmam yazmıştı
orası da ayrı konu kendi kızıyla yan yana bırakmaya güvenmediğin adamdan nasıl çocuk yapmaya güvendin mesela

hay ağzına sağlık
çocuk bahane kin kusmak şahane gibi bir şey olmuş

bir tanesi alt temizleme konusunda kocama bile güvenip yaptırmam yazmıştı
orası da ayrı konu kendi kızıyla yan yana bırakmaya güvenmediğin adamdan nasıl çocuk yapmaya güvendin mesela

ya da her akşam onunla aynı yatakta nasıl yatıyorsun? aynı masaya oturuyorsun? çok ilginç kafalar gerçekten..

ya da her akşam onunla aynı yatakta nasıl yatıyorsun? aynı masaya oturuyorsun? çok ilginç kafalar gerçekten..
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar

hay ben bu konuyu nereden okudum ya
epeydir gündemdeydi konu okumamıştım ne güzel
20 sayfaya kadar ancak okuyabildim

çocuk mahremiyeti konusunu bir güzel kendine silah yapmış sevmediği görümcesine karşı kullanan bir kadın
ortalık yerde ve özellikle çocuğun yanındayken bas bas bağırıp belki çocuğun taciz edildiğini zannettirecek bir kadın
ve çocuğunun halasına, teyzesine dedesine güvenmeyen kadınlar
bu kadar kişiye güvenmeyeceksiniz çocuğunuza dokunmak kesinlikle yasak ona da tamam siz nasıl çocuğunuzu kreşe anasınıfına vs. göndermeyi düşünüyorsunuz
çocuğunuz kreşte diğer arkadaşlarıyla uyuyacak tuvaletini tutamayıp yardımcı anneden yardım isteyecek ilkokul öğretmeniyle el ele tutuşup oyun oynamayı öğrenecek ne yapacaksınız çocuğumu istismar ettiler diye ortalığı havaya mı kaldıracaksınız
evet çocuğa özel bölgeler öğretilmeli
evet onlara kimsenin dokunmaması gerektiği öğretilmeli
tanımadığı kimselerle yalnız başına kalmamak da öğretilmeli

ama elledin ellettin gibi iğrenç terimlerde kullanılmamalı
ben de çocukken anaanne yanından başka yerde aile olmadan kalmak yasaktı mesela ama yok tek başına bir yerde uyursan sana bilmem ne yaparlar enişteye güvenme halaya güvenme tarzı yetiştirilseydim asıl o zaman psikolojim daha pert biçimde olurdum

asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar

yani kendi kızını taciz edebilme potansiyeli olan bir adamla, aşırı doyumsuz olduğu için mi aynı yatakta yatacak kadın diyorsun? yahu bunun büyük konuşması ne olacak ki? sen kızına sarkacak potansiyeli olan bir adamla evli kalır mısın? başlarım onun fantezisine de doyumuna da..

aklıma başka bir örnek geldi
bizim ortaokulda bir kadın kendi kızını 10 yaşından itibaren bekaret konusunda doldurup durmuş işte bir erkek sana dokunursa senin orandan kan gelir abinler seni öldürür biz de seni evlatlıktan redderiz bilmem ne diye arkadaşım 15 yaşına geldiğinde adet olduğunda intihar etti
yemin ederim ben bir şey yapmadım diye

çocuk mahremiyeti konusu da eğitimli insanın elinde olmalı

Sabahtan beri parça parça okudum bitirdim konuyu.
Alıntılar gitmiş @shapes tespitlerinize katılıyorum .

Konuda tutarsızlık var , yenge salonda bağırıyor çağırıyor ama mutfakta ki abla anne sesi duymuyor olaydan haberleri yok.
Salonda oturduk kaldık eşimle diyor konu sahibi, sonra abimin sesini duyduk biz gidiyoruz dedi , yazmış.
Başka mesajda mutfaktaydık abimin sesi geldi biz gidiyoruz dedi, yazmış .

Abiyle defalarca, rahatsız oluyorsanız sevmeyelim konuşmasının yapılması da çok saçma, konuya verilen tepkilere göre konu sahibinin cevapları değişiyor. Abiyle böyle bir konuşmanın gereksizliği nedeni sorgulandı sonra yengenin zamanında aile bireylerinden bir iki kişiyi daha sapıklıkla suçladığı yazıldı.

Konu gerçek ya da değil bilmiyorum neyse, faydalı mesajlar okudum, bu yönden iyi oldu.

Bonzai mi çekiyorlar ne ediyorlar, bazı yorumlar beni benden alıyor...

Çok gereksiz yere uzadı konu, kırılan kalpler de cabası.
İstediğiniz gibi yetiştirin çocuklarınızı hanımlar, başkasının tarzına laf etmek neden?

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla, bir bakar mısın konuya? Öyle karıştı ki buralar, kardeşime bile emanet etmem dedikleri çocuklarını sopa yapıp birbirlerini dövecekler neredeyse...

Cidden hiç anlamadım ne demek istedin birsey anlıyo gibi oldum ama yok artık tövbe bismillah dedim

Nasıl yani çocuğuna uckur çözme potansiyeli olan bir adamla her gün seks yapıp "doyurursam" bu düşünceden vazgeçer çocuğuma kötü gözle bakmaz diye mi düşünecek kadın, adamı iyice sekse doyurayım bu mu

Bu değil de lütfen

Özet geçecek olan var mı ^^
Bir de niye her konuda mune kazen filan etiketlenip duruyor anlamıyorum
Aman bi polemik çıkmasın hemen etiketi yapistiruyorlar

Senin bu konuda bi mesajın yok ki, biz yazışıyoruz karşılıklı atışanlar birsey demedi de sen neden gelip konu kapansın diyosun sayfa sınırı yok bildiğim kadarıyla uzasın ne var yani, yazma olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…