- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
+1Konu bi yere kadar anlaşılabilirdi anne açısından, ama gittikçe kadının ifadeleri avamlaştı, ben sakin kalamazdım sanırım,hepinize peygamber eli değmiş sanki o an, susup kalmışsınız, abin geç evlenmiş buldumcuk olmuş galiba
kadın terbiyesizin tekiymiş'Kendisi doğursun bitane millete elletsin'
Çok çok itici bir kelime ilişkimi keserdim mesafe koyardım kesinlikle.
bir tanesi alt temizleme konusunda kocama bile güvenip yaptırmam yazmıştımilletçe paranoyak olduk.biz de çocuk büyüttük,ne böyle şeyler düşündük yakınlarımız hakkında,ne de yaşadık.herkes birbirine emanet ederdi,çocuğunu.
evet çocuklarımızı korumalıyız.onlara bazı şeyleri öğretmeliyiz ama burada ,kayınpederine dahi güvenip,çocuk bırakmayan,kaynına güvenmeyen kadınlar görünce şaşırıyorum.nasıl aileleriniz var sizin?
hatta bir konuda,eşiyle bile yalnız bırakmayanını okumuştum.
hay ağzına sağlıkEvveliyatı olan insan böyle mi davranır allah aşkına?
Kadın kendi çocuğu üzerinden bildiğiniz konu sahibi ve eşine yürümüş.
Çocuğunu o kadar düşünüyorsun madem odaya yollar çirkefliğini çocuğun gözünün önünde yapmazsın.
bir tanesi alt temizleme konusunda kocama bile güvenip yaptırmam yazmıştı
orası da ayrı konu kendi kızıyla yan yana bırakmaya güvenmediğin adamdan nasıl çocuk yapmaya güvendin mesela
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlarya da her akşam onunla aynı yatakta nasıl yatıyorsun? aynı masaya oturuyorsun? çok ilginç kafalar gerçekten..
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar
yani kendi kızını taciz edebilme potansiyeli olan bir adamla, aşırı doyumsuz olduğu için mi aynı yatakta yatacak kadın diyorsun? yahu bunun büyük konuşması ne olacak ki? sen kızına sarkacak potansiyeli olan bir adamla evli kalır mısın? başlarım onun fantezisine de doyumuna da..
Bonzai mi çekiyorlar ne ediyorlar, bazı yorumlar beni benden alıyor...
ben bu kadar koca meraklısı bir topluluk görmedim kızım, ciddiyim evlerden ırak.. nefret ettiğim kadar var bu insanlardan ya, sabır..
asıl onunla aynı yatakta yatıyorsa vardır haklı bir sebebi. belki aşırı doyumsuz bir eşi var, belki farklı değişik fantezileri var kimse bilemez bunu o yüzden büyük konuşmayalım kızlar
Çok gereksiz yere uzadı konu, kırılan kalpler de cabası.
İstediğiniz gibi yetiştirin çocuklarınızı hanımlar, başkasının tarzına laf etmek neden?
Mune abla, bir bakar mısın konuya? Öyle karıştı ki buralar, kardeşime bile emanet etmem dedikleri çocuklarını sopa yapıp birbirlerini dövecekler neredeyse...
Senin bu konuda bi mesajın yok ki, biz yazışıyoruz karşılıklı atışanlar birsey demedi de sen neden gelip konu kapansın diyosun sayfa sınırı yok bildiğim kadarıyla uzasın ne var yani, yazma olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?