Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

yahu yazmayim buradan tanistigim insanlar var dedim durdum ama yuh ya yuhhh hepiniz mi muge anlisiniz.
8 9 yaslarinda dayimin elle tacizine maruz kaldim. bacagimi oksardi sarilirken kendine fazla cekerdi vs vs vs. cocuk aklimla yanlislik olsugunu algilayabildim neyse yani hani o sizin aile ici istismar diye yasmadiginiz maval okudugunuz seyin bir kismini yasadim.
bakin kardesler o sapiklar varya iste onlar normal hayatlarinda da normal degiller yalanci uc kagitci olurlar ki hem cocuk hem de akrabaya yilisabilsinler. ayrica mutlaka ve mutlaka aile icinde bir sorunlari vardir. babalari ile esleri ile. oyle cocuga da cocukca yaklasmaz aksine daha farkli yaklasirlar dinlemezler oyle buradaki adam gibi. oyle aile icindeki her erkek potansiyel sapik degil yani... ya zaten okursaniz birazcik bu tur vakalardaki profilleri anlarsiniz. ha burasi da abd degil palyaco kiyafeti giyip cocuklara yaklassin.
kizim var. dayimdan yedigim darbeye ragmen kizimi dayisiyla da amcasiyla da yalniz birakirim cunku normal insanlar ahlak anlayisi olan insanlar. kizimi yegeni gibi seven insanlar.
burada adami kadini sapik ilan ettiniz be.
bu konudaki sorun hala ya da eniste degil cok fazla dizi izlemenin ucuncu sayfa haberi ve hatta facebook Haberi okumanin getirdigi birsey.

konu sahibi yengen kisacasi manyak anlattigin herseyi birlestirince sorumsuz ama sorunlari olan anneligi Bazi seylerle sinirlandiran bencil cikarci bir insan. abine gelince o da bu konuda sesini cikarmadigi icin Adalet duygusundan uzak korkak biri. eh sen de bi zahmet aman abim arada kalmasin dusuncesini bi kenara at zira boylelikle de sen esine haksizlik ve adaletsizlik yapiyorsun. yengem dahi olsa yengemi birak Annem bile olsa esime ayni derdi ayni tasayi paylastigim adama biri pislik derse agzinin payini seve seve veririm.
bence bu konu sizi bukadar rahatsiz ediyorsa ya hicbiri ile gorusme olsun bitsin ya da topla herkesi vur yuzune soylesiklerini

normal canım inan kötü birşey yapılmas ihtimalini düşününce ölesim geliyor hatta psikoloğa filan git diyorum kendi kendime.. lakin ben bunu bildiğim insana yapmam. tanımadığım insana bile bariz kötü hissetmediğim sürece böyle tepki vermem. kızına öğretmiş ne güzel size de açıklamasını yapabilirdi :kahve:

kalma ablacım var çünkü..
yakın zaman önce birebir şahit olduğum bir olay var ciddi derecede psikolojimi bozan . adamın kızını hamile bırakmasıyla ortaya çıktı..

vardır illa ki.ama ne yapalım,siz söyleyin?ben ilk defa bu konuda,kararsız kaldım.

aslında,hepimiz bu konuda hemfikiriz.burada aslolan,çocuklarımız.onların ruhsal ve bedensel sağlığı.
gidiş yollarımız farklı.kimse bırakın,çocuklarımız taciz edilsin,ya da herkesten,herşeyden şüphelenen,hastalıklı bireyler olarak yetişsin, demiyor.

burada yine biz kadınlara çok iş düşüyor.birkere evlenirken kriterlerimiz,bu adam nasıl baba olur,ailesi nasıl dede,babaanne olur diye düşünmeliyiz.oysa ki burada da okuduğum konulara bakarsak,kaynana,görümce,elti üçgeninden,takılan,takılmayan altınlardan,yapılan yapılmayan bohçalardan çıkıp,evlendiğimiz adam baba olabilir mi?ailesi çocuklarıma,örnek dede,babannene olabilir mi ye,bakmak gerekiyor.

aşkından ölüyorum diye,ne idüğü belirsiz adamlarla evlendiğimizde,başımıza gelenlerden,az buçuk da biz sorumlu oluyoruz.

Anlamadım nasıl yanı
Doğru bir bilgidir diyemem ama duyduğum alıntı yaptığım üyenin söyledikleriyle aynıydı.yani babanın taciz veya tecavüz olaylarında aslında o babanın oz olmadığı daha sonra ortaya çıkıyormuş cogunlukla. Tabi bu doğru bir bilgimi tam bilmiyorum. Tabi uvey babalar taciz eder sonucu da çıkmasın oz babadan daha çok babalık yapan uvey babalar var.mesela uvey dedem gibi. Annemin uvey babasını belli bir yasa kadar oz dedem bildim zira annem oz babasından daha çok severdi.

Toplum olarak öyle bir hale geldik ki, kız çocuğu erkek çocuğu fark etmiyo, en yakınındakilerden sakınır olduk çocuklarımızı. O yüzden annenin düşünceleri anlaşılabilir. Ancak uslup kesinlikle yanlış, üstelik çocuğun yanında daha da yanlış, 3,5 yaşında bir çocuk herşeyi anlayacak kapasitede çünkü...

Siz sapik falan degilsiniz. Benim de 10 yasinda kiz yegenim var. Ablam da ona her seyi ögretti, mahremiyeti, dikkat etmesi gereken seyleri vs. Yine de yeri geldiginde acelemiz varsa veya hastaysa onu banyoda ya ablam ya da ben yikariz rahatsiz etmemeye calisarak. O Zaman bile bazi bölgelerini kendisinin yikamasini söylerim. Ama alenen birinin hareketlerinden rahatsiz oldugunu bu sekilde dile getirmek hic hos degil. Sonucta siz de onu en basindan beri taniyormussunuz. Sahsen ben rahatsizlik duysam bunu sakince konusarak dile getirirdim. Tabi eger kötü bir durum yoksa.
Yengenizin tepkisi Kabul edilecek gibi degil. Hem tepkisi cok asiri hem de uslubu Kabul edilemez derecede cirkin.
Cocugun yaninda bunlari söylemek ayrica o cocugun bu konudaki psikolojisini daha da cok bozar.
Sizin ve esinizin o an yasadigi sebepsiz mahcubiyeti inanin okurken hissettim ve ben utandim.
Keske abiniz bir cevap verebilseymis. Veya siz ters de olmasa bir tepki verseymissiniz. Bence yengenize hic bir sekilde karsilik vermemek onun simdiki ve ilerideki tutumunu daha da cirkinlestirecektir.
Allah sabir versin.

ama yengenizin ic dunyasini bilemezsiniz,belki kucukken cok yakini tarafindan tacize ugradi ve kizini gozunden sakiniyor ve bu konuda cok hassas..
ben cok garipsemedim acikcasi tavrini,biraz sert olmus ama dedigim gibi kadinin bilincaltini bilemezsiniz.
bakin konulara teyzesinin kizinin halasinin kizinin amcaoglunu ebesinin dedesinin tacizine ugrayan bir suru insanin konusu var.
Yazacağım herşeyi yazmışsınız valla. Ben kendi çocuğum dışında başkasının çocuğuna dokunurken korkarım. Çocuk bu, ne diyeceği de belli olmaz, anasının babasının ne diyeceği de. En güzeli başkasının çocuğunu uzaktan sevmek bence.

çok zor bir durum...ve çok kötü bir zaman...gazetelerden.tv lerden okuyup görünce ,insan hali ile herkesten korkar oluyor...sizde kendinize göre haklısınız ama en son adamın biri küçük çocuğu kıskandı diye yüzüne kezzap atmştı...bu konu çok su götürür daha

bir yere kadar ewt normal dedim ama orasını burasını elleme, eşinize ve size ağır ithamı iğrençleştirdi gözümde kadını. keşke birisi de ona insan olmayı öğretseymiş.
ben amacının mahremiyet olduğunu asla düşünmüyorum. şayet amacı mahremiyet olsa, içerisinde azıcık çocuk sevgisi olsa; sizin doğmamış bebeğniz için doğurup ona buna elletsin demezdi. resmen canavarlaştı gözümde. abinizde 5 kuruş etmezmiş. orda ona saygı çerçevesinde cevap verebilirdi. siz bunlarla görüşmeyin bence. hatta ailece görüşmeseniz daha iyi.

vardır illa ki.ama ne yapalım,siz söyleyin?ben ilk defa bu konuda,kararsız kaldım.

aslında,hepimiz bu konuda hemfikiriz.burada aslolan,çocuklarımız.onların ruhsal ve bedensel sağlığı.
gidiş yollarımız farklı.kimse bırakın,çocuklarımız taciz edilsin,ya da herkesten,herşeyden şüphelenen,hastalıklı bireyler olarak yetişsin, demiyor.

burada yine biz kadınlara çok iş düşüyor.birkere evlenirken kriterlerimiz,bu adam nasıl baba olur,ailesi nasıl dede,babaanne olur diye düşünmeliyiz.oysa ki burada da okuduğum konulara bakarsak,kaynana,görümce,elti üçgeninden,takılan,takılmayan altınlardan,yapılan yapılmayan bohçalardan çıkıp,evlendiğimiz adam baba olabilir mi?ailesi çocuklarıma,örnek dede,babannene olabilir mi ye,bakmak gerekiyor.

aşkından ölüyorum diye,ne idüğü belirsiz adamlarla evlendiğimizde,başımıza gelenlerden,az buçuk da biz sorumlu oluyoruz.

yok farklı birşey yapalım izole edelim çocuklarımızı diye söylemedim ama ne kadar inanılmaz olsa var yani yaşanıyor..

mesele benim inanma meselem değil. gerçekten kaynak hatırlamıyorum şu an, bi yerde okudum ama nerde bilmiyorum. bu tip vakaları araştırmışlar, pek çoğunda kan bağı çıkmamış.

nasıl anlatsam bilemiyorum ki.

belki doğrudur bana saçma geldi ..
adam sapıksa öze üveye bakacağını zannetmem..

birde böyle afaki bilgileri burada paylaşmak pek doğru değil.. birçok üye var ikinci evliliğini yapmış ..

bir yere kadar ewt normal dedim ama orasını burasını elleme, eşinize ve size ağır ithamı iğrençleştirdi gözümde kadını. keşke birisi de ona insan olmayı öğretseymiş.
ben amacının mahremiyet olduğunu asla düşünmüyorum. şayet amacı mahremiyet olsa, içerisinde azıcık çocuk sevgisi olsa; sizin doğmamış bebeğniz için doğurup ona buna elletsin demezdi. resmen canavarlaştı gözümde. abinizde 5 kuruş etmezmiş. orda ona saygı çerçevesinde cevap verebilirdi. siz bunlarla görüşmeyin bence. hatta ailece görüşmeseniz daha iyi.
aynen katılıyorum ve amacın bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum

belki doğrudur bana saçma geldi ..
adam sapıksa öze üveye bakacağını zannetmem..

birde böyle afaki bilgileri burada paylaşmak pek doğru değil.. birçok üye var ikinci evliliğini yapmış ..

üvey baba kesin yapar gibi bi yargıda bulunmadım, öz babadan sakınmak gerektiği konuşulunca uzak ihtimal olduğunu belirttim.

aynen katılıyorum ve amacın bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum

di mi ya .. hani ben erkek çocuğuma anlamamasına rağmen anlatmaya çalışıyorum mahremiyetini. ama tutup da başka bir çocuk için, hatta doğmamış bir çocuk için doğurup elletsin demek feci bir şekilde sapıklıktan başka birşey değil. asıl o çocuğun annesi bildiğin sapık yani.

Yenge sapık esas.. Tamam özen gösterilir amenna ama akrabadan bu denli sakınmak, eniştesinin halasının bunu yapabileceğini yakıştırmak yengenin beyninin sapıklığı. Kendi çocukları o gözle elliyor demek ki. Boşverin..
Ama abinizle konuşun o zihni sapık kadının kontrolüne bırakmasın çocuklarını..

bence de çok abartılmış kötü niyetli olan insan kalabalık
için de yapmaz iyi niyeti su istimal etmiş bence yenge kötü niyetli
bende sessiz kalamazdım bu durumda illaki ince düşünebilir de bunu herkese
karşı değil ben olsam o kadını evime bile almam insanın içindeki niyet neyse
onu düşünürmüş.şimdi değil aklı başına geldiğinde öğretsin böyle şeyleri küçüvük yaştaki
çocuğun aklına da bunları sokmak bence doğru değil çocuk güvensiz büyücek kendi kardeşlerine
bunu yaparmıydı bence yapmazdı.ben bile sinirlendim yani..

Back