Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Mesela eskiden kimse böyle oynasmalarda bu mahrem bölgelere dikkat etmiyordu açıkçası.

Yani benim halamla oynarken goguslerimi elleyip sevmesi(kötü niyet değil tabi, egitimini almayan hiç kimse bu bölgelerin ellenmeyecegini bilmiyor) bacaklarımı minciklamasi derken evet eskiden cocuklar daha çok istismar ediliyordu.

Anneler simdi daha bilinçli hareket etmek istiyor, fakat bu yaptığı tamamen yanlış.

Herkesin içinde bu eğitimi veremez. Verdiği eğitimi böyle herkesin içinde yanlış bir tavırla o çocuğa onaylatamaz.
Vajinusmustan çok daha önce farklı etkileri olabilir. İlla evlenmeye kadar gitmeye gerek yok.

Neyse bence siz abinizle konuşun, bu durumu bu şekilde sürdürmesin. Çocuğa yanlış şeyler aşılamasın. Bu yaptığı mahrem bölge eğitimi değil. Bilincsizce hareket etmek diyorum buna.
En azından kızının geleceği için susmasın ve eşiyle konuşsun abiniz.

Terbiyesiz bir insana nasıl anlatılır bilemiyorum tabi ama abiniz eşi olduğu için ne dil kullanacağını bilir.

Hadsiz

Yengenizin tavrı hiç hoş değil ama bana da küçükken yakınlarıı tarafından tacize uğramış olabileceği fikri geldi açıkçası...
O lafları etmesi için böyle bir nedeni olması lazım bence abiniz müdahale edememiş bakarsanız nedenini o biliyordur bence.Ya da taciz haberlerinden dolayı paranoyaklaştı herkese o gözle yani tacizci gözüyle bakıyor.Siz de bundan sonra sevseniz de sıkıp mıncırarak sevmeyin yeğeninizi :)

milletçe paranoyak olduk.biz de çocuk büyüttük,ne böyle şeyler düşündük yakınlarımız hakkında,ne de yaşadık.herkes birbirine emanet ederdi,çocuğunu.

evet çocuklarımızı korumalıyız.onlara bazı şeyleri öğretmeliyiz ama burada ,kayınpederine dahi güvenip,çocuk bırakmayan,kaynına güvenmeyen kadınlar görünce şaşırıyorum.nasıl aileleriniz var sizin?
hatta bir konuda,eşiyle bile yalnız bırakmayanını okumuştum.

Elledin, ellettin ile olan cümleleri çok çirkin. Ne demek kendini ellettin, doğur onu ellet falan?

Çocuğun yanında bunları konuşan kişinin verdiği eğitim ne kadar olur ki?

Yengenin küçükken böyle bir duruma maruz kaldığını düşündüm ki haddini aşacak kadar hassas olsun ya da manyağın teki.

İşte ben de bu tavırlı, bu üsluplu bir insanla oturup konuşulmayacağı için zaten ilk günden beri mesafemi koruyorum. Çünkü dediğim gibi, zihniyetimiz, aklımız, üslubumuz çok uzak. Bu kendini yüksek görmek ya da onu alçak görmek değil, sadece ikimizin karşılıklı oturup fikir alışverişi yaparak sorun çözebileceğimizi düşünmüyorum. İlk günden beri bu böyle çünkü. Yani ben bu konuyu gidip ona açsam, 3 gün 3 gece de konuşsak yine çözmeden konuşmayı bitiririz.

evet hatta abartıyorsun diye bize çıkışmıştı, siz babaları tarafından tacize uğrayan kaç çocuk var biliyor musunuz diye.. e anneleri tarafından tacize uğrayanlarda var.. bu durumda en iyisi banka kasası falan mı acaba?

Ewet eşiyle birakmayani bende hatirliyorum şok olmustum

Şok oldum yengenizin tepkisine.

Mahremiyet eğitimi asla böyle verilmez. Çocuk sahibi olmak zor, kendi çocuğum yok ama öğrencilerim var. Bunun gerçekten nasıl zor bir şey olduğunu biliyorum.

Ama bu normal değil. En iyi ihtimalle, sizi kenara çekip anlatmalıydı. Çocuğun önünde bu şekilde suçlamak doğru bir davranış asla değil.

sonuç olarak artık çocugun 100 metre yakınına bile yaklaşmazsınız herhalde :) hahaha işin şakası valla iftira atar polise gider kadın normal değil, ugrasır durursunuz hele ki şu dönemde hassas nokta kimse size inanmaz , gerçekten taciz ettiğinize inanırlar.

Mahremiyet egitimi bu değil.
Elleyemezsin, kendini de ellettin ,o pis adam uzak dursun vs vs..hepsi birbirinden cirkin ifadeler.
Cocugun size olan sevgisini kiskanmis olabilir.
Esinizle yegeniniz arasindaki muhabbete bakilirsa hep samimi olmuslar, simdi mi aklina gelmis böyle delirmek.
Abinize de sasirdim, cocugu halasindan kiskanan bir zihniyete tepkisiz kalmasi...cok enteresan.
Cocukken tacize falan ugradigini dusunmedim ben ayrica, oyle olsa cocuk bu yasa gelene kadar belli ederdi bunu. Bir sey olmus ve size kinlenmis belli ki.

Abinizin eşi,küçükken tacize maruz kalmış diye düşündüm.
Ben olsam abimle konuşurum.Bu tavrı normal bulmadığımı anlatıp sebebini sorarım.
Evet bakışı içinizi acıtmış ama orada tepki gösterip en azından abartıyorsun kendine gel demesi gerekirdi.

Sizin yenge manyak bence, kusura bakmayın. Sizi resmen sapık yerine koymuş. Kızının "her yerini elleyen ve elleten" hala, pis herif enişte filan. Çok çirkin bir insanla karşı karşıyasınız. Allah sabır versin size. Bu laflar yenilir yutulur değil zira.

Bana cocugu bahane edip , icinde biriktirdigi kini kusmus gibi geldi.

Sözde bilgili annecik cocugun onunde sizinle kavgaya tutusarak cocuga ' senin uyarin yetersiz,seni tek ben koruyabilirim ' mesajini vermis resmen .

Iyi niyetli olsaydi farkli bi yerde uyarirdi ya da 'degil mi halasi,benim kizima kimse dokunamaz,biz izin vermezsek kimse bizi opemez' gibi sizi de bu egitime dahil ederdi.

Yengenız haklı kafasını bir erkeğin o bölgesine yaklastırmayı normallestirmemelisiniz yada izin almadan çocuğun vucuduna dokunmamalısınız bu kesin. Konuşması tavrı yanlış ama sizinde yaptığınız yanlış. 2yasındaki oğlumu avm de piyona calan bir adamın kucagınaoturttuğu için annemle cok buyuk bır kavga etmiştim evet fazla abartmıstım belki ama birdaha böyle birsey yapmadı , kibarca söylesem o yine devam ederdi bildiğini yapmaya

Ben bir annenin hislerine guvenirim. Burda sizin anlattiklariniz kadariyla biliyoruz. Esiniz oldugu icin zaten biseyini gormemeniz normal...
Ama bir anne pislik adam diyorsa bunun altinda bir sebep vardir belki........

Egerki bende birinden huylanirsam, boyle kucuk cocuklarlarla cok iyi anlasan ama hala baba olmamis erkekler benide huylandirir ve istemem...
Bence sizde bu kadar cocuklara duskunse siz ve esiniz cocuk yapin inanin, aile ici cinsel taciz okadar yaygin ki

Problem birileri gozlerini kulaklarini kapatmis benim kocam babam kardesim yapmaz bu anneler neden bu kadar evhamli diye sikayet edilir.

Eeee o yapmaz bu yapmaz neden bu kadar cocuk istismari oluyor
Kimsede kusura bakmasin ama kimsenin kalbi kirilmasin diye minciklama suna buna goz yumuluyor, sonra cocuk da normal karsiliyip tacize olay tasindiginda bile kendisine yapilani bilemiyorrrr

Yapmayin lutfen rica ediyorum su cocuklarin orasini burasini sevme opme dokunma huyunuzdan vazgecin...
Biktim artik bu tur igrenç haberlerden. Bu cocuklar savunmasiz. Bizim cok bilincli olmamiz gerekiyor

CEVRENIZDEKI ERKEKLERE DE BU KADAR GUVENMEYIN en azindan cocuklar acisindan cok daha kuskucu olun bu cocuk tacizlerinin onune gecinnnnn

Bir ihtimal daha var..acaba eşinizin yegeninize karşı elleme türü bi hareketi olmuş olabilir mi??cocukta bunu normal sanıp annesine anlatmış ta olabilir. Yengenizde abinize ellemis falan diyemiyordur kavga çıkar die..eşinize pis insan demesinin altında bisey vardır mutlaka durduk yere neden boyle bisey soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…