- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
- Konu Sahibi dreamtheater34
-
Ben Pedagoji eğitimi aldım. Yani Çocuk Psikolojisi, Çocuk Gelişimi vs. biliyorum. Bu eğitimi aldığımı kendisi de biliyor. Yani çocuklara neyin ne zaman nasıl öğretileceği konusunda en az onun kadar ben de az çok bir şeyler biliyorum. Ama işte iş anne olmaya ve kişisel hayat tecrübesine gelince durumlar karışıyor demek ki.
Yoksa ben bilmez miyim kaç yaşında çocuğa nasıl yaklaşılacağını, nasıl davranılacağını, nasıl konuşulup neler söylenip neler söylenmeyeceğini. Nasıl dokunulup/dokunulmayacağını..
Siddet karsiyim, kimse kimseye vurmasin. Ama ben döverdim evire cevire.
milletçe paranoyak olduk.biz de çocuk büyüttük,ne böyle şeyler düşündük yakınlarımız hakkında,ne de yaşadık.herkes birbirine emanet ederdi,çocuğunu.
evet çocuklarımızı korumalıyız.onlara bazı şeyleri öğretmeliyiz ama burada ,kayınpederine dahi güvenip,çocuk bırakmayan,kaynına güvenmeyen kadınlar görünce şaşırıyorum.nasıl aileleriniz var sizin?
hatta bir konuda,eşiyle bile yalnız bırakmayanını okumuştum.
Ewet eşiyle birakmayani bende hatirliyorum şok olmustummilletçe paranoyak olduk.biz de çocuk büyüttük,ne böyle şeyler düşündük yakınlarımız hakkında,ne de yaşadık.herkes birbirine emanet ederdi,çocuğunu.
evet çocuklarımızı korumalıyız.onlara bazı şeyleri öğretmeliyiz ama burada ,kayınpederine dahi güvenip,çocuk bırakmayan,kaynına güvenmeyen kadınlar görünce şaşırıyorum.nasıl aileleriniz var sizin?
hatta bir konuda,eşiyle bile yalnız bırakmayanını okumuştum.
sonuç olarak artık çocugun 100 metre yakınına bile yaklaşmazsınız herhalde :) hahaha işin şakası valla iftira atar polise gider kadın normal değil, ugrasır durursunuz hele ki şu dönemde hassas nokta kimse size inanmaz , gerçekten taciz ettiğinize inanırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?