Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Yengenizin tepkisi abartılı olmuş ama zaten o kalabalığın içinde ne olabilirdi ki? Olacağından değil de hani olsa diyorum. Çok daha yumuşak şekilde geçiştirebilirdi. Eşinize pislik adam falan çok çok abartılı olmuş. Sanki yengenin geçmişinde bir yarası var gibi.

bir oglum var,6 aylikken ilk defa onu memlekete goturduk ve haddinden fazla sevgi seli..inanin icime daral geldi,6 aylik bebek ne olur ki der insan ama yok gozumu ayiramadim ustunden..
o opusler,kucakta ziplatmalar kafayi siyircam zannettim.
mikrop filan kapti kapacak korkusu degil,dokunuslar filan beni cidden cok rahatsiz etti.
kimi insan gercekten hassas olabiliyor.
yengenin esinize pis herif demesi filan cok cirkin tabi,demek ki icten ice biriktirmis esinizin samimiyetini.
ben bu kadar kontrolsuzce tepki verdigi icin basindan kotu bi olay gectigini dusunurdum.
elbetteki sapik degilsinizdir ama karsi tarafin ruh halini bilemezsiniz.

Annenin tavrı yanlış.
Bence sessiz kalmamalıydınız.
Abin sen ve o bir odaya geçip konuşabilirdiniz.

Sen buraya yazdıklarını ona diyebilirdin. Abin de sana hak verirdi ve konu kapanırdı.
Bir daha bu kadar sert tepki vermezdi. Hoş bir daha siz de oynasmazsiniz sanırım yeğeninizle.

Kimse böyle sözler duymak istemez.
Hassasiyet ayrı sey.

Sizi bir odaya çekip, canım ben mahremiyet eğitimi vermeye çalışıyorum oynarken daha dikkatli olur musun. Ya da halası olarak sen de bu konuda yardımcı olabilir misin diyebilirdi.

Yengeniz epey hiddetli ve yersiz tepkileri olan bir insan. Eşinize pis herif deme hakkına nasıl sahip olabilir? Ben her sey için sussam bunun için susmazdım.
Abimin bakışı beni ilgilendirmez. Eşime pis herif derse haddini bildiririm.

Çocuğuna mahremiyet eğitimi vermesini doğru ve haklı buldum ancak sizlere karşı uslubu korkunç.Çok çirkin bir şekilde itham edilmişsiniz .
Hele ki ...Kendisi doğursun bitane millete elletsin...cümlesi yenilir yutulur cinsten değil .Bir daha görüşmemeniz en doğrusu sanki .

Kızlarıma bende anltıyum bunları anne olarak ortlık malum sonuçta ama yengenizin tavrı yanlş hem o kdr rahatsz oldu hanmefendi balkn kyfini bırakıp gelsin çocuğunun başına başka bişeye kızmış bunu bahane yapmış haspaaammm her anne böyle tepki verse kimse birbirine slm vermez

Cok yanlis olmuş gercekten. Ben bile okurken kötü hissettim. Annesinin yasadigi bi seyler vardir belki çünkü böyle bi tepki asla normal değil. Cevap vermemekle iyi etmişsiniz .

Ben Pedagoji eğitimi aldım. Yani Çocuk Psikolojisi, Çocuk Gelişimi vs. biliyorum. Bu eğitimi aldığımı kendisi de biliyor. Yani çocuklara neyin ne zaman nasıl öğretileceği konusunda en az onun kadar ben de az çok bir şeyler biliyorum. Ama işte iş anne olmaya ve kişisel hayat tecrübesine gelince durumlar karışıyor demek ki.
Yoksa ben bilmez miyim kaç yaşında çocuğa nasıl yaklaşılacağını, nasıl davranılacağını, nasıl konuşulup neler söylenip neler söylenmeyeceğini. Nasıl dokunulup/dokunulmayacağını..

Aaaa ö
aaaa öyle cümle mi var ben dkkat etmemişim o gelni yolrdım orda terbiyesizlik bu kadarı çocuk koruma felan değl

Ewet üslubu cok yalnis ama ben anormal bulmadım yengenizin düşüncelerini. Neden güvensin ki eşinize. Ben olsam bende sakınırdım kızımı.hersey beklenebilir yani insanoğlu. Belkide bu kadar cok yegeninizle ilgilenmesi kendini bu kadar sevdirmesinin altında da bi sinsilik yatiyordur bilemezsiniz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…