Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Yanlız abiniz de tuhaf geldi siz donmussunuz bi yerde ama ne diyon sen be kadın diye baslaması gerekirdi o an

Dj

Kesinlikle. Yani bi yandan bakinca kadin haksiz olsa niye gelip burda konu acsin diyorum. Bi yandan yenge durup dururken neden o kadar abarti tepki versin? Konu sahibi niye sadece birileriyle bakismakla kalsin? Hop ne sacmaliyosun sen dogru bakirkoye dememis kimse, ilginc! O fazla hassasiyet, daha ortada hicbir sey yokken mesafe koymayi dusunmeler, esini yanliz birakmamalar. Acaba yengeyi konu sahibi mi delirtti fazla hassas dusunerek :)

altta yatan mesaj şu bir baba 3 yaşındaki kızını bile o halde görse kötü düşünebilir
zannediyorum ki sizin çocuğunuzu iç çamaşır ile dolaşma fikrini sevmemenizin bununla bir ilgisi yoktur
3 yaşındaki bir bebenin iç çamaşırı ile ortada dolaşamayacağını görmesini isterim.
Yani yine bebenin menfaati.
Bunu idrak edebiliyorlar mı bilmiyorum ama ablamın kızlarını hiç bir yaşında iç çamaşırı ile birinin görmesine müsade etmedik. Anneanne, teyze ve anne dışında, sadece üst değişimi ve tuvalet ihtiyacı sırası hariç.
Tövbe yakın çevreden şüphelenmek çok acı ama olmayacak bir iş değil ki... Özellikle acı tecrübesi olanlar,yakın etraftan duyanlar daha takıntılı olmakta haksız değiller bence.

Valla konunun basinda ki yorumlarim duruyor
Yengeye cahil bile dedim yani.

Ama oyle seyler soyluyor ki
Bir noktadan aldi beni bambaska bir noktaya getirdi.

Esini belki bilmeyerek ama bu konuma sokan, suphe edilecek duruma getiren
Tamamen kendisi olmus.

Bunları konuşmanız bana da ilginç geldi. Karsi tarafa esşiniz için yerini ve mesafesini bilmeyen birisi imaji vermissiniz.

Tövbe yakın çevreden şüphelenmek çok acı ama olmayacak bir iş değil ki..
yani böyle bir eğilim var ise siz üzerinedi çamaşırım onu koruyacağınımı düşünürsünüz

Arkadasimin bebegini severken hic aklima boyle seyler gelmiyor valla, annesi rahatsiz olurmus falan. Benim sapik oldugumu dusunecekse gorusmesin benle. Haa ben hijyen ve mahremiyet egitimine zarar gelmesin diye dikkat ederim o ayri. U onlemler, o konusmalar kesinlikle cok gereksiz ve karpuz kabugu dusurur her insanin aklina. Benim de oglum didimin didisi oyle rahat sevmesin tabi ama kiz veya erkek krdesim ben nasil seviyorsam oyle sevebilir. Gelip bana da rahatsiz oluyo musun dikkat edeyim mesafe koyayim dese kafayi mi yedin sen derim :)

Yengenin tepkisi çocukta travma yaratacak cinsten!Çocuk tacize uğramış gibi davranılmış.Çocuğun yanında bunu yapmaları çocukta derin izler bırakır ah cahil kardeşlerim ablalarım ah benim cahil milletim!!!!!!

Buldum okudum o mesajı simdi evet çok saçma. Yengenin tavrı bir kaç defa yapilan hareketleri önce konduramayip sonra iyice emin olup çıldırmış bir annenin tavrı da olabilir gibi de pek ala. Hatta abinin o balkondaki bakışları bile konu sahibi tarafından çok yanlış anlaşılmış olabilir.
Valla çok zor. Allah konu sahibine gerçek neyse en kisa surede göstersin diyelim.

Tepkileri cok sacma ya size gicik sizi sevmiyor bahane bulmus yada biseler yasamis beyni o yonde calisiyor sizi irdelenemk icin bahane arior gibj geldi

iltifat etmeyiniz

yani böyle bir eğilim var ise siz üzerinedi çamaşırım onu koruyacağınımı düşünürsünüz
Hayır.
O psikolojiyle daha da büyük koruma kalkanı planlardım sanırım.
Dediğim gibi anne olmaya niyetim yok ama eğer ki bir bebem olsaydı kız ya da erkek farketmez büyük ihtimalle pelin- yolundan giderdim.

Ben böyle dediğine inanamıyorum konu sahibinin belki biz öyle konularda hassasiz demek icin abartarak yazdığıni düşünüyorum... benim kuzenimin kızı eşimle evlendiğinde 3 yasindaydi ve eşime cok ilgiliydi onlarda kaldikda biz mutfakta bişeyler yaparken yalnız kaldılar hiç aklima dahi gelmedi zaten esimden en ufak şüphe etsem ayni yatakta yatmam.olmaz hayatimda ve eşimle bu şekilde konuşsam eminim oda benimle devam etmez.. abartı olduğunu bu konuşmaların olmadığını düşünüyorum

Ha suda bir gercek. Konu sahibin abisine oyle demesi ve esiyle bu konuyu mevzu etmesi cok yanlis.
Icinden insnain dikkat edeyim diye gecer. Yada yengem falan tedirgin olur belki yalniz birakmayayim diye dusunebilir. Ama dile getirilmesi yanlis.
Belki yenge o konusma kulagina gitti ve sizin dusundugunuzu dusundu. Enistede birseyler varki kariso kendisi dedi mesafe koysun diye. Yoksa neden desinki diye dusunmus olabilir.

Ben samimide olsa cocugunu oyle sapur supur opmuyorum yada minciklamiyorum. O yastada degil zaten. Arkadasim oyle dusunecek biride degil zateb. Ama bu site piskolojimi bozdu :) aklimdan geçmedi degil. Gerci gececek birsey yaptigim yokta. Genelde bebegini severim ve en cok elini operim.

Ne bileyim. Herkesin icini ALLAH biliyor.bemce konu sahibi bu konuda hassas olayim derken yanlis konusma yapmis abisiyle ama yengenin tavri cok kirici gercektende. Ben o an terk ederdim mekani.
Cok sakin kalmis konu sahibi...

Evet abinin bakisi bana da farkli anlama geliyor gibi geldi. Yoksa ne sacmaiyorsun hanim sen der yani bi agzini acar.

konu sahibi fazla nazik ve düşüncelisiniz
ama gördüğünüz gibi bunlar kusur olarak dönüyor size
biraz nezaketinizi kaybetmenizi diliyorum
sanıyorum haklılığınızı sadece bu şekilde kanıtlayabileceksiz

Normal degil tabi ki.Benim de kizim var,canimdan kiymetli ama halasini sapik yerine koymam.O kadin buyuk ihtimalle istismara ugramis.Bi travma yasamis o yuzden zor olsa da hosgormeye calisin.Sabir gostermissiniz zaten ,dusunup durup kendinizi uzmeyin

Ben de yengenizin gorusune kesinlikle katikiyorum yapilmasini istemiyorsa saygi duymalisiniz dedeleri taciz ediyor cok yakinimdan birisinin basina gelmis inanamamistim babadan baska jickimseye bence yakin temasta bulunmamali.belki kendisi bise yasadi kimseye anlatamado cocugunada yapildi sanar o psikolojiyle yasar siz bilemezsiniz.cocuk soz konusuysa koruma amacli olan herseyde anneye soz duser.sende anne olunca anlarsin gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…