Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

ihtimaller dahilinde bu da var evet, ama yenge gerçekten kırık mı, bunu düşündün mü?
Bence evet kırık hatta şizofreni olabilir nasıl cevabımı beğendin mi?
Sürekli sorularına soruyla cevap vereyim bende bari.

3 yaşındaki kız çocuğunun külotla baba abi dayı vs dolaşması caiz değildir diyen birinin olduğu memlekette yaşıyoruz aslında şaşırmamak lazım

Yengesinin kafadan kırık olduğunu çok iyi anlamış bence en başından beri ondan diye düşünüyorum
Kesinlikle katiliyorum senin kardesinin kocasi benim cocugumu niye seviyor bu cocuk ona duskun oldugu kadar bize duskun degil dokunmasin gelmesinler gitmeyelim gorusmeyecegiz diye evde huzursuzluk cikarticak bir yapiya sahipse senin icin sorun olur mu diye sormasi normal geldi banada
Zira cocugu olmayacak birine cok istiyorsa kendi dogursun elaleme elletsin o zaman diycek kadar ofkeli birazda vicdansiz biri sanirim

şaka gibi her şey gercekten. abinin de tepkısız kalması ayrı bı konu. ne olursa olsun abinin eşine çıkışması gerekıyordur bana göre! şaka gibi yaaa
hadsiz şey

Reactions: anu
3 yaşındaki kız çocuğunun külotla baba abi dayı vs dolaşması caiz değildir diyen birinin olduğu memlekette yaşıyoruz aslında şaşırmamak lazım

ciddi söylüyorum farklı bir gezegenden katılıyor gibi hissediyorum artık.. bir o konu, bir bu konu valla yoruldum vedebu gidiyorum ben

birkonu açılmış,yorum isteniyor ve düşünüyoruz, yorum yapıyoruz, ne biz oradaydık, ne kadını tanırız ne adamı, ne yengeyi, ne çocuğu.
konu sahibine katılıp evet yenge psikolojik sorunlu deseydik tanımadığımız bir kadın hakkında sadece anlatılanlardan haksız bir yorum yapmayacakmıydık, tekkişinin anlatmasıyla bilemeyiz ki, ben zatenyorumuma yazdım, yengeniz ve abinizle konuşun diye

Kadinin agzin ortasina carpmayi kabulenen zihniyet, cocugu korumayi cok absurt sideti bile hakeden bir durum olarak goruyor

şaka gibi her şey gercekten. abinin de tepkısız kalması ayrı bı konu. ne olursa olsun abinin eşine çıkışması gerekıyordur bana göre! şaka gibi yaaa
hadsiz şey
Abi gec evlenmis, kadini taniyor cazgir. Bosansa babadan uzak tutmak icin her seyi yapar belki iftira bile atar. Ben olsam baska nedenle birlikte olmazdim. Velayet kadina verilecek ve cocugundan uzaklasacak adam, eyvallah cekiyordur.

Ben yengeye hak verdim açıkçası. Sizin,kız size bunu söylediğinde evet tatlım haklısın Özür dilerim demeniz lazımmis. Onun yerine cocugun bu tavrini dogrulatmak icin annesine bakmissiniz. Bir de kadin sert tepki verdi diye ogrettigi seyleri dogrulugunu tartismaya acmis gibo olmussunuz.

Kadinnin da bu konuda yarası olduğu bariz. Ailece bu kadar keyifliyken boyle asiri bir tepki bu konuda ciddi takintisi oldugunu gosteriyor. Çocuk da büyüyünce ay beni herkes taciz ediyor kafası oluşmaz inşallah. Bu kadın bu taciz eğitimini yonetebilecek yetkinlige sahip değil gibi. Ama şu var cocuk benzer bir durum ile karsilastiginda daha ciddi tepki gosterecektir artik.

Kadın erkek fark etmez. Küçük çocuklar çevremizde yetişkinler tarafindan çok fazla taciz ediliyor. Oz anneler oz babalar bile taciz ediyor. Ailedeki ergen cocuklarin cok tacizine ugruyor kucukler. Çogunu fark etmiyoruz bile. O çocuk sizin yegeniniz. Annesi ne kadar manyak olursa olsun onun tacize uğramaması için göstereceğiniz dikkat sizin ve eşinizin kırılan gururundan çok daha önemli olmalı .

e buradaki bütün konuları tek ağızdan dinliyoruz.. ama ne hikmetse "kaynanam beni eziyor" diyen üyelere hiç "bir de kaynananı dinleyelim hacı" demiyoruz.. konu ne zaman yenge, hop birden empatiklik giriyor devreye.. yahu kadın kendini elletiyorsun demiş, resmen kadına iftira atmış.. dava açsa kazanır yahu, halaya tacizci demiş.. konu sahibinin yengesine gıcıklığı olsa onun olduğu ortama girmez zaten, gelip burada mı kadına çamur atacak :) ha ben olsam orada komaya sokar, konunun sonunda da "şu an acil serviste" yazardım ama benim kadar tatlı değil konu sahibi..

ciddi söylüyorum farklı bir gezegenden katılıyor gibi hissediyorum artık.. bir o konu, bir bu konu valla yoruldum vedebu gidiyorum ben
sen gibiler de giderse haydi hayırlısı
o onların deyimiyle cennet olur yada çevremizdeki örneklerlere dayanarak diyorum yaşanmaz hale gelecek iyice

Abi gec evlenmis, kadini taniyor cazgir. Bosansa babadan uzak tutmak icin her seyi yapar belki iftira bile atar. Ben olsam baska nedenle birlikte olmazdim. Velayet kadina verilecek ve cocugundan uzaklasacak adam, eyvallah cekiyordur.
istediği kadar cazgır olsun
gercekten aralarındakini allah bilir. bu ne hadsızlık yahu! zihniyet korkunc bana göre

sen gibiler de giderse haydi hayırlısı
o onların deyimiyle cennet olur yada çevremizdeki örneklerlere dayanarak diyorum yaşanmaz hale gelecek iyice

onların cenneti olacak işte düşün vahameti..

allah bazı insanlara akıl fikir versin çevresindeki akrabaya eşe dosta yardım etsin böyle durumlarda avrupayı örnek vermiyorlarmı beni benden alıyo googleye ensest ilişki diye yazın bakalım en yaygın nerde oluyormuş durun siz zahmet etmeyin medeniyetin beşiği fransa belçika hollandayı saymıyorum orası zaten farklı tamam bizdede var dikkatli olmak gerekiyo çocuğun haline hareketine çok dikkat etmek gerekiyor serviste servisci okulda arkadaşı öğretmeni hademesi bakkalı bunların hepsi şüpeli ne yapcaksınız peki bu durumda bilip bilmeden kimseyi yaftalıyamassınız

Neden sessiz kaldınız... Annesi gibi dusuncesizlik etmeyip, çocuğun yanında uygun kelimeler seçerek konusabilirdiniz tabi ki. Ya da çocuğu ortamdan uzaklastirip esinizin hakkindaki ithamlarini da duyar duymaz ona haddini medenice bildirebilirdiniz. Ama yine de sizi anlamaya çalışıyorum bu o kadar çirkin bir itham ki donakalmissiniz. Abinizle konusmalisiniz ve size özür borçlular.

Caiz mi değil mi bilmiyorum da benim kızım ya da oğlum olsa iç çamaşırıyla dolaşmasına izin vermem.
Gerçekten hoş durmuyor bence.

ben kendi adıma tek taraflı yorum yapmıyorum...aynı olayı üç farklıkişiden dinle öncesini sonrasını hepsine de haklı dememiz gerek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…