- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
- Konu Sahibi nagihan_14
-
Kizlar ben Adet oldum yaaama anlamiyorum gecen ay da boyle olmustu bu ay da aynisi oldu ovulyasyonun 12ci gunu slik ikinci cizgi 13 gunu bir az daha koyu,14 gun ondan da koyu (ama hala slik) cikiyor degerim git gidekalkiyor diye dusunuyorum veeeeadet oluyorum bu nedir kimyasal gebelik midir ya da bebegimdaha kucuk ya on aylik onu kucagimda tasidigim icin mi kayb ediyorum bebisimi anlamadim nasil bi sey bu yaaa Allahim hayirlisi neyse oolsun belki de daha erkendir ben istiyorum ama zor olur imisine bakmak hem benim migrenim de var ve tamamen tek basinayim yardim eden kimsem yok Neyse benden gecti de sizler hamis kalin bari kizlar
aminnnnevet canim daha cok erken bu carsamba hem adet gunum hemde benim turkiyeye gidecegim tarih o yuzden esim varsa ciksin dedi cunku kizimi ogrendigimde yanimda yoktu bu heycani yasamak istiyo zavalli =)) birde sali gunu yapacam umarim varsa cikarr hayirlisi ne deyim inss rabbim herkese versin bizlerede ikinciyi versin =))
Yok cnm damlali olandan kullaniyorum gecen hamilelikte de ondandi dort gunonce adetten pozitiv cikmisti uzerinde Amerikanin bayraginin resmi var adi da orginal ....testte sorun yok sorun bende bu ay yumurtlamadan bir gun sonra test yapacam bence yine pozitiv cikacak qaliba bende her hangi bi hormona reaksiyon veriyor slik pozitiv artik 3 kez oldu ayni durum gecen ay da hamile gibi heveslendim sonu kirmizi :)))neyse yaa off sinirlerim bozuldu...
kızlar günaydın size bir sorum olacak...
biz yaklaşık 3 yıllık evliyiz. daha yeni bebek düşünmeye başladık bir çoğunuz biliyorsunuz :) neredeyse bir yıldır aileler ve etraftaki tanıdıklar bebek düşünmüyor musunuz diye soruyorlardı. bizde hayır düşünmüyoruz diyorduk. artık düşünüyoruz ve şimdi soranlara da evet düşünüyoruz denmiyoki, kuluşkaya yatmış tavuklar gibiböyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz bu tür soruları nasıl baştan savuyosunuz merak ettim
Ben sadece gülümsüyorum o soru geldiğindekızlar günaydın size bir sorum olacak...
biz yaklaşık 3 yıllık evliyiz. daha yeni bebek düşünmeye başladık bir çoğunuz biliyorsunuz :) neredeyse bir yıldır aileler ve etraftaki tanıdıklar bebek düşünmüyor musunuz diye soruyorlardı. bizde hayır düşünmüyoruz diyorduk. artık düşünüyoruz ve şimdi soranlara da evet düşünüyoruz denmiyoki, kuluşkaya yatmış tavuklar gibiböyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz bu tür soruları nasıl baştan savuyosunuz merak ettim
günaydınn
benim bat 7 temmuz ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum
dilşad biz seninle aynıyız sende ne var ne yok
canım yaa bana da hamilesin gibi geliyorduhayırlısı olsun vardır rabbimin bildiği hayırlı zamanda gelsin
aminnnn
kızlar testlerle igili sorun yok bence, çünkü çok kadın hamilelik yaşar fakat adet dönemi geldiğinde tutunma olmazsa düşük yaparmış ve bunun farkında bile olmazmış. biz test yapmakta aceleci oluyoruz o yüzden böyle sonuçlar alıyoruz.
günaydın
canım belki de ayda iki kez yumurtluyosundur. bazı kadınlar adete bir gün kala tekrar yumurtluyor ve adet üsresi içinde yumurta salınıp direk adetle atılıyor belki öyle oluyordur sende de. çünkü lh hormonu da gebelik testini pozitif çıkarabiliyor
canım ben daha erken düşünmüyoruz diyorum ( gerçi bu ay gerçekten düşünmüyorum) çünkü düşünüyoruz dersen üzerinde baskı oluşur daha çok kafana takarsın herkes bilirse. bırak denemiyor sansınlar oluca sürpriz olur
slm kızlar...busabah bırdamla kırmızı bı leke oldu...dahada gelmedi..tık yok yanı..ildefa yasadım boyle bırsey...tutunma kanamasımı acaba,araştırdım böyle olabılıyormus..yıne test yapıyım barı:))vallahı kendımede guluyorum buarada
gunaydin canim kizlar gunaydinn,,,ya bu kadar test kurbani olunmazki bu testlere ne oluyor yaaa =((( uzuldum canim yaaa birdahaki aya adeti bekle en iyisi test falan yapma =((( bende boyle olmaktan korkuyorum valla yaa sabredebilsek en iyisi adet gunu valla gelirse yok gelmzse var deyipte sabredemiyoruzki sonrada boyle husraaannnnn =(((
Her yeni ayda, bu ay umutlanmicam diyorum, sabredicem diyorum,olmuyor.
Artik birlesmektende zevk almiyorum. Bebisimiz olsun diye birlesiyoruz. hayatim alt üst oldu.
Ya insanin bir saniye bile aklindan cikmazmi, cikmiyor isteee((
Artik birlesmektende zevk almiyorum. Bebisimiz olsun diye birlesiyoruz. hayatim alt üst oldu.
canim takipte ol naz arkadasimizinda oyle oldu hep leke geldi damla damla ama testi negatif cikti eger lekeyin ustunden bir iki gun gecerse o zaman test yap derim yada kan testi yaptir en iyisi sonradan husran olunca insanin morali bozuluyo gercekten hakkinda hayirlisi olsun tatlim ne deyim =)) ama burayada yaz kesin heee test yaparsan okkk
canım umudum kalmadı artık...dunhıc gelmedı..fakat bugun az az kanamam gelmeye başladı...umudum ağustos artık...kısmet ılk denemem dı bu uzulmuyorum...ben panık atak denen o ılletten kurtuldumya...ilaçlardann ..olsun bebısımde olur ınşllah..rabbım kımselere cok aratmasın banada ınsallah...sen nasılsın..
Arkadaslar kan testi yaptirdim negatif çikti.. reglime daha 2 hafta var.. doktor 10 günde geçsede iliski reglinden sonra kanda kesin çikar dedi bana.. hamile degilmisim.. öyle söyledi
Ama nekdar kizsamda kendime hala umud ediyorum ya
Doktora inanmak istemiyorum. Ya çikmadiysa ya belli olmadiysa diye düsünüyorum hep, nekadar kafaya takmamaya çalissamda bu aralar çok takiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?