- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
- Konu Sahibi nagihan_14
Kizlar ben Adet oldum yaa ama anlamiyorum gecen ay da boyle olmustu bu ay da aynisi oldu ovulyasyonun 12ci gunu slik ikinci cizgi 13 gunu bir az daha koyu,14 gun ondan da koyu (ama hala slik) cikiyor degerim git gidekalkiyor diye dusunuyorum veeeeadet oluyorum bu nedir kimyasal gebelik midir ya da bebegimdaha kucuk ya on aylik onu kucagimda tasidigim icin mi kayb ediyorum bebisimi anlamadim nasil bi sey bu yaaa Allahim hayirlisi neyse oolsun belki de daha erkendir ben istiyorum ama zor olur imisine bakmak hem benim migrenim de var ve tamamen tek basinayim yardim eden kimsem yok Neyse benden gecti de sizler hamis kalin bari kizlar
canım yaa bana da hamilesin gibi geliyordu hayırlısı olsun vardır rabbimin bildiği hayırlı zamanda gelsin
aminnnnevet canim daha cok erken bu carsamba hem adet gunum hemde benim turkiyeye gidecegim tarih o yuzden esim varsa ciksin dedi cunku kizimi ogrendigimde yanimda yoktu bu heycani yasamak istiyo zavalli =)) birde sali gunu yapacam umarim varsa cikarr hayirlisi ne deyim inss rabbim herkese versin bizlerede ikinciyi versin =))
kızlar testlerle igili sorun yok bence, çünkü çok kadın hamilelik yaşar fakat adet dönemi geldiğinde tutunma olmazsa düşük yaparmış ve bunun farkında bile olmazmış. biz test yapmakta aceleci oluyoruz o yüzden böyle sonuçlar alıyoruz.
günaydın