- Konu Sahibi nagihan_14
bu kadar farklılık olunca hamilelikten şüphelenmekte haklısın canım...
bende olsam hamileliğe yorarım yani
kan testi kesin sonuç imkanın varsa yaptır canım....
benim adetime nerden baksan 11-12 gün var bende meraktayım..senin süre dolmuş..kanda kesin çıkar..bazen ben bile 2-3 gün sonra yaptırsam çıkarmı diyorum...
bizde 1 haftalık annemlere gitçez...bi yandan iyi olacak böylece çok düşünme fırsatım olmaz da zaman çabucak geçer diye düşünüyorum...
nekadar düşünmesemde acabalar bitmiyor kafamda
seninde duana içten amin diyorum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah......
bende oyle diyordum dusunmem gunler gecer turkiye sevincine adepte olurum diyordum ama hic oyle olmadi birgun kaldi surda ben daha valiz toplamadimki =))) birtanede sali gunu yapacam artik bu defa pahali alacakmis kocis yine negatif deyince uzuldu az =)) kan testi aslinda aklimdan gecmiyo degil canim ama ne zaman cikar hic bilmiyorum ingilizcem cok az esimin isi cok yogun onada yuklenmek istemiyorum sicagin altinda calisiyor saldim cayira valla =))) cikarsa sali gunu cikar yoksa turkiyeden ogrenirim artik isin asli neymis =)) senin daha cok varmis hayirlisi olsun bakalim sende ikinciyi istiyorsun anladigim kadariyla rabbim herseyin hayirlisini versin yavrularimizi bizlere bagislasin...