- Konu Sahibi nagihan_14
-
Kizlar ben Adet oldum yaaama anlamiyorum gecen ay da boyle olmustu bu ay da aynisi oldu ovulyasyonun 12ci gunu slik ikinci cizgi 13 gunu bir az daha koyu,14 gun ondan da koyu (ama hala slik) cikiyor degerim git gidekalkiyor diye dusunuyorum veeeeadet oluyorum bu nedir kimyasal gebelik midir ya da bebegimdaha kucuk ya on aylik onu kucagimda tasidigim icin mi kayb ediyorum bebisimi anlamadim nasil bi sey bu yaaa Allahim hayirlisi neyse oolsun belki de daha erkendir ben istiyorum ama zor olur imisine bakmak hem benim migrenim de var ve tamamen tek basinayim yardim eden kimsem yok Neyse benden gecti de sizler hamis kalin bari kizlar
canım işinize karışmak gibi olmasında biraz erken değil mi ikincisi için? bebeğin daha 10 aylık ve yardım eden kimsem de yok diyosun. Rabbim tabiki hayırlısını verir de çok da üzülmemen lazım diye düşünüyorum. ama bende iki gündür yazdıklarını takip ediyodum ve kesin hamile demiştim. neyse boşver dediğim gibi daha zamanın var
Evet tatlim orasi ogle de yas da geciyor ben kalabalik bi aileyi hayal etmisim hep o yuzden acele etmek de lazim zor olacak evet ama zaman da durmuyor.Tabi cok uzulmedim ama insan yine de uzuluyor kendimi alistirmistim :) hayirlisi
6 gün varmış çok erken sen ümidini kaybetme..olsada zor çıkar zaten 6 gün önce...adetinden oncemi yaptin canim yoksa gecikmenmi var adetinde anlamadim orasini birde kac gunde bir adet oluyorsun sen adetinden once 12 gun cok erken gibi geldi bana =)) ama umarim melegin gelmistir hayirlisi olsun yoksa ovulasyon testindenmi bahsediyorsun sen kizzz hahahaha sabah sabah kafa calismiyo kusura bakma....eger ovulasyon testiyse koyu cizgiyi yakalayinca calismalara basla inss melegin gelir sanada bi an once bu ay bende uyguladim ovu testini adetime 6 gun var bu sabah kocisin israriyla test yaptim ama tabiki negatif cikti bu aya cok umudumuz var belirtilerimde cok bakalim hayirlisi olsun ama yinede negatifi gormek beni baya uzdu =(((
amınnnn....bukadarda belırtı psıkolojık olurmu anladım...işteyım kolumu kıpırdatmaya halım yokk....gozlerımden uyku akıyor...sen ne durumdasın canım:)
Kizlar ben Adet oldum yaaama anlamiyorum gecen ay da boyle olmustu bu ay da aynisi oldu ovulyasyonun 12ci gunu slik ikinci cizgi 13 gunu bir az daha koyu,14 gun ondan da koyu (ama hala slik) cikiyor degerim git gidekalkiyor diye dusunuyorum veeeeadet oluyorum bu nedir kimyasal gebelik midir ya da bebegimdaha kucuk ya on aylik onu kucagimda tasidigim icin mi kayb ediyorum bebisimi anlamadim nasil bi sey bu yaaa Allahim hayirlisi neyse oolsun belki de daha erkendir ben istiyorum ama zor olur imisine bakmak hem benim migrenim de var ve tamamen tek basinayim yardim eden kimsem yok Neyse benden gecti de sizler hamis kalin bari kizlar
evet canim daha cok erken bu carsamba hem adet gunum hemde benim turkiyeye gidecegim tarih o yuzden esim varsa ciksin dedi cunku kizimi ogrendigimde yanimda yoktu bu heycani yasamak istiyo zavalli =)) birde sali gunu yapacam umarim varsa cikarr hayirlisi ne deyim inss rabbim herkese versin bizlerede ikinciyi versin =))6 gün varmış çok erken sen ümidini kaybetme..olsada zor çıkar zaten 6 gün önce...
bende bu ay korunmadım..ama çok kafama takmıyorum...hakkımızda hayırlısı inşallah.....nasipse gelir bebişlerimiz....
canım önceki konumda ben de yazmıştım benim de başıma aynısı gelmişti maalesef
5 pozitiften sonra kanda 1.2 çıkmıştı ve adet olmuştum
canım bazen farklı hormonları da tespit edebiliyor testler
bir de strip test denen batırmalı testlerden mi yapıyorsun onlarda çokça yanlış pozitif çıkıyor
Hayir cnm ustune gormuyorumdur kesin bundan dort ay once ayni sey oldu test slik pozitiv ben adet oldum ultrasona gittim bir iki gune yumurtlayacaksin dedi bebek falan yoktu yani...gecen ay da aynisi oldu qaliba bende test baska bi maddeye (artik neyeyse) reaksiyon veriyor...olsun canim artik gercekten oluruna birakacam.Insallah sen hayirli haber ver bari canim
canim yaaa hayirlisi olsun tatlim uzulme lutfen bi dr git bari bi baktir nasilsin bunu ogrenirsin en azindan hakkimizda hayirlisi olsun benim kullandigim test <midstream home pregnancy test> biraz arastirdimda bir kac kiside adetinden 8 gun once silik cikmis sonra pozitif olmus benimki silik bile degil bilmiyorum her insan bir olmaz ama boyle bi garibim yok galiba yoksa zaten kalir eylul ayina hayirlisi olsun diyorum ne yapayim baska inss sizler o zaman kadar mujdeli haber verirsiniz =))
uyku halim var biraz ama karnim kasiklarim agriyo bugun kasiklarimin batmasindan rahatca hapsuramadim =))) dun butun gun migdem bulandi ben kizimdada erken bulanti yasamistim birde berrak bi akintim var oyle geliyorki heh diyorum bu ayda erken adet olsun bebis yine yok bir anda bosaliyor,,,tek fark herzaman yumurtlama gununde baslardi goguslerimin agrisi bu ayda agri yok ama boyle elimle hafif bastirinca kontrol amacli uclari batiyo icine dogru sertlik var bilmiyorum yani hayirlisi olsun...bende boyle iste =))
canim test pozitif cikiyorsa bebis vardir biliyorum ama ustune gorebilirmisin aceba adetini kontrol et birde oluruna birak bebisin cok kucuk yas sorun deil 40 yasinda yoksun en azindan oyle dusun hayirlisi olsun...
evet canim daha cok erken bu carsamba hem adet gunum hemde benim turkiyeye gidecegim tarih o yuzden esim varsa ciksin dedi cunku kizimi ogrendigimde yanimda yoktu bu heycani yasamak istiyo zavalli =)) birde sali gunu yapacam umarim varsa cikarr hayirlisi ne deyim inss rabbim herkese versin bizlerede ikinciyi versin =))
uyku halim var biraz ama karnim kasiklarim agriyo bugun kasiklarimin batmasindan rahatca hapsuramadim =))) dun butun gun migdem bulandi ben kizimdada erken bulanti yasamistim birde berrak bi akintim var oyle geliyorki heh diyorum bu ayda erken adet olsun bebis yine yok bir anda bosaliyor,,,tek fark herzaman yumurtlama gununde baslardi goguslerimin agrisi bu ayda agri yok ama boyle elimle hafif bastirinca kontrol amacli uclari batiyo icine dogru sertlik var bilmiyorum yani hayirlisi olsun...bende boyle iste =))
canim test pozitif cikiyorsa bebis vardir biliyorum ama ustune gorebilirmisin aceba adetini kontrol et birde oluruna birak bebisin cok kucuk yas sorun deil 40 yasinda yoksun en azindan oyle dusun hayirlisi olsun...
evet canim daha cok erken bu carsamba hem adet gunum hemde benim turkiyeye gidecegim tarih o yuzden esim varsa ciksin dedi cunku kizimi ogrendigimde yanimda yoktu bu heycani yasamak istiyo zavalli =)) birde sali gunu yapacam umarim varsa cikarr hayirlisi ne deyim inss rabbim herkese versin bizlerede ikinciyi versin =))
hakkımızda hayırlısı inşallah canım..salı günü eğer varsa bebiş silikte olsa çıkar...inşallah bebişin seninledir
saol tatlimm umarim herkes bian once kavusur meleklerine gecmiyoki gunler say say ayni iki heycan bir arada olunca boyle oluyo =)) sende varmi belirti yada bu ay farkliyim diyecegin bisey..
benim için çok erken çünkü tahmini ovulasyon günlerindeyim..çalışmalar devam...bakalaım sonuç ne olacak
bazen düşünmüyorum bazen aklımdan çıkmıyor varmı? yokmu?
ama daha çoookk varrr
hayirlisi olsun canim hepimiz icin sen calis inss meleginle kavusursun ay sonuna =))
Bu ay okadar cok belirti vardiki..adetime 3 gun kala 4 defa test yaptim hepside silik cikmisti.
ertesi gun kan tahlili yaptirdim 0.1( Bugunde adet oldum.. Cok bunaldim artikk. Her ay umutlanip,
hayal kirikligi yasamaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?