- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.261
canım arkadaşım çok erken test için hele de idrar testi... ben geçen yıl ki hamileliğimde adetimi 9 gün geçinde 2 ayrı markadan idrar testi yaptığımda bile 2. çizgi yok denecek kadar silikti hem de 4 haftalıktı hamileliğim. kanda kesinleşmişti o bile adete 4 gün kala falan belli oluyor hemen canını sıkma negatif diye ayın 26-27 sine kadar sabret tatlım
ya bazıları 10 gün önce çift çizgi deyince ben de umutlanmıştım. haklısın. umutlandım yeniden sizden destek alınca zaten.. kasık ağrım bugün daha az. göğsümde dokununca acıyo sadece.. pek bi belirti yok kasık ağrısı dışında... umut ediyorum yaa işte.. inşallah senin yaşadığın o mutluluğu yaşarım ben de canım yaaa
ben adetim 5 gün geçince idrar testi yaptırdım, pozitif çıktı. ogünden 2 gün sonra da hastanede kadın doğum doktoruna gittim. kan testi yapmaya gerek duymadı, ultrasonda görülebileceğini düşündü. ama göremeyince kan testi yaptı ve sonuç pozitif:) yine 2 gün sonra tekrar kan alındı, değer 2 katına çıktı!!şimdilik durum bu. normalde 5 hafalık olması lazım ama geç döllenme olduğu için çok küçük demişti doktorbenden sana tavsiye: doktorunu iyi seç, rahat iletişim kurabileceğin biri olmalı mutlaka, sorularına cevap vermeli ve seni rahatlatmalı....ben değiştirdim doktorumu, hiç bilgilendirmedi beni. tahlillerde yazılanları internette araştırdım, ne anlama geliyor diye!!!! doktorunu iyi seç ve tüm hamilelik süresince de onunla görüş sürekli!
jadeeeeeeeeeeee kuzum nerdesinn ???
bende dun ıdrarda cft cızgıyı sılık gormustum bugunde kan testı yaptrdım 219 hamıleyım :)cok mutluyum ama daha temkınlı davranıcam oyle fazla heyecan yapmıcam ılkınde ole yaptım sonucu kotu oldu bu sefer daha sakın yaklasıyrum ınsaLLAH hayrlısıyla dunyaya gelr hepınıze de dualar edıcem bu mubarek ayların basında..
melisdeinizzzzzzz nerdesinn bebiş bak geldim işte sen yoksun yaaaacanım benim bat a 3 gün kaldııı.... çok heyecanlıyım ama hiç bi belirti hissetmiyorummm.... herhade kırmızılarıgörücem bennn bebiş... sen neler yaptın görüşmeyeleiiii
canım çok sevindim ama benim şüphem yoktuta zaten hamiş olduğundan...ayy hemende eklemişsin imza kısmına hamilelik takvimini..inşallah isteyen herkes senin gibi güzel haberlerini alır...
ipekkk hayırlısı olsun bebeişin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnnn....
yeni doktora gittim kontrolüm yapıldı. bebişim geç döllenmiş, çok küçük daha: 4hafta 4 günlük.......keseyi de gördük. çok mutlu oldum:)))))) allah sizede nasip etsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
darısı başına:)))) bugün gördüm keseyi, içim huzurlu artık!!!!! sizler dde en kısa zamanda tadın bu duyguyu
inşallah canım ama sonu benzemesin ben düşük yaptım sonrasındatam geçen yıl bugünlerde hamileydim düşük yapalı da yarın tam 1 sene olacak Allah ın izniyle ikimiz de ayın 27 sinde güzel sonuçlar alacağız. mutlaka haberdar et beni de
yeni doktora gittim kontrolüm yapıldı. bebişim geç döllenmiş, çok küçük daha: 4hafta 4 günlük.......keseyi de gördük. çok mutlu oldum:)))))) allah sizede nasip etsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napımm şekerimm aynı vala çalışmlara başladık :)))) az kaldı senin çok heycanlıyım bendee snein adına açok sevincem haziarn topiğindeyimm ben )) :))
birde sınavlara az kaldı ders çalıştım buünn
iyi iyi çalışmalar önemli bebişşşşbende ders çalışmakla geçiriyorum günlerimi.... haziran topiğinde buluşalımmm en kısa zamanda canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?