- 7 Ağustos 2009
- 447
- 60
- 123
- 44
- Konu Sahibi nagihan_14
benim de iki yıl olACAK evleneli güzel haberleri bekliyoruz artıkk :)))
teşekkür ediyorum umarım çok uzun sürmez :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de iki yıl olACAK evleneli güzel haberleri bekliyoruz artıkk :)))
yaa deli olucam yaa SAT 16 nisan BAT ında normalde 14-15 olması lazım ..hadi o da 16 olur en geç diorum son 3-4 gündür sürekli daha 10 gün var diyorum yani ...wallla kafı yememek elde değil yaa.. şu günü gelip-geçip de test yapmayan kızlar sizin sabrınız peygamberde yok walllaa :18:
benim de bat14-15 gibi aynı tarihlerde hemen hemen aynı tarihlerde güzel sonuc alıp almayacagımızı ögrenecegiz..insallah meleklerimiz bizimledir..
İnşallah tatlım benimmm..sen de benim gibi misin kafayı yicem ben resmen yaaa..her lafı hamişliğe bağlar mı insan :18:
İnşallah tatlım benimmm..sen de benim gibi misin kafayı yicem ben resmen yaaa..her lafı hamişliğe bağlar mı insan :18:
benim de bat14-15 gibi aynı tarihlerde hemen hemen aynı tarihlerde güzel sonuc alıp almayacagımızı ögrenecegiz..insallah meleklerimiz bizimledir..
aynen..her lafta gözüm doluyor,aglıyorum...bi de her gün test yapsam mı yapmasam mı yok en iyi yapmiim az daha bekleyeyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum
aynennn bende öölee... test aldım 2 tane..herkes yapma daha dio ama yarın kalkıp yapıcam banane yaaaa çıkmazsa çıkmazzz:18:
bi de bu testte cıkmıyor olması insanı moralmen baya eksilere götürüyor..gecen ay testi yaptım negatifi gördüm dakikasına geciken adetim geldi ya olabilir mi böyle birşey...Bu arada şimdiyekadar hic olmayan kasık agrım var..sende de var mı_ belirtiler?
kasık ağrım var evet ama ben diorum hep ben PSİKOLOJİK HAMİŞİM die gaz mı kasık ağrısımı bilmiom çünkü normalde de çok gazlıyımdır. walla çok bunaldım.
buraya bakınca biraz rahatladım bende acayip heyecanlıyım ve sabırsızım günler nasıl geçecek bilemiyorum sürekli kendimi dinliyorum ama burada gördüm ki tek değilmişim. Demekki buda normal bir süreçmiş
Evet normallesti artik kendimizi dinlemesek Daha kolay olacak gelde bunu anla iste
evet gelde anla gerçektende şimdi baktım hamilelik takvimine ayın 16'sında evde yapılan testlerde çıkarmış sonuç nasıl geçecek 10 gün bilemiyorum
heyyy... senin sınav son sınavın mı olacakk
ehliyetininde sağ sağlim alırsın inşallah... bu arada unutmadan az önce gül ağacının altına dilek kağıdımı gömdüm ondan kayboldummm ortadannbebiş sen de duanı etmeyi dileğini tutmayı unutma bu geceeeee....
Canım hiç adet düzensizliğim olmadı bugüne kadar, her ay tam vaktinde muntazam olurum hiç sorunum da olmaz yıllardır. İlk kez bu kadar kısa sürdü adetim.
Zaten Dr kontrolüm var gidince soracağım.
Mutlu Pazarlar şimdiden.
Kızlar benim adetimde bir anormallik var. Çarşamba akşamı saat 9 gibi adet oldum,perşembe-cuma standart adetim devam etti, cuma akşamı kesildi. Dün geceden beri günlük ped var ve kahverengi adet sonu akıntısı geliyo sadece.Normalde 4-5 gün dolu dolu sürerdi, hiç bişey anlamadım.İşin garibi bu sefer hiç sancım da olmadı normal şartlarda en aşağı 2 ağrı kesici ile tamamlardım adet dönemini.
Şu rahim çektirmemi, kasık çektirmemi nedir ona da göndermedi eşim. Ne olur ne olmaz Dr bakar bişey varsa anlar zaten dedi, kayınvalidem az bozuldu ama eşim doğru olanı yaptı,yollamadı, sevinmedim de değil yani
Neyse kayınvalidemde kötü niyetle dememişti tabi de ne kadar olsa korkuyo insan.
Ne biliyim bakalım burda hava da aşırı sıcak aksine kanamamın daha uzun sürmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama bakalım belli olur.Öperim hepinize iyi h.sonlar