- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi nagihan_14
-
dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
hepiniz için dua ediyorum mayıs ayında isteyen tüm annelerin göbüşleri bebişle dolsunn
Kızlar, hepiniz için dua edeceğim tabiki, seelin,yakamoz,niday,Serpil,nagihan...
Hepiniz aklımdasınız bir bir. Allah yüzümüzü güldürsün. Hayırlı geceler...
meleğinin olacağını öğreneceğin gün ben de cinsiyetmi öğrenicem... ikimizin de hakkında hayırlısı olsun tatlım
hanımlar son 2 aydır 40 gunde bır adet oluyorm bgn 26.gunum ve peceteye cok az kırmızı pembe bır sıvı geldi cok sasırdım dahada gelmedi... bu yerlesme kanaması olabılır mı?
dün dayanamadım kan testi yaptırdım hamileyimmmmmm
hala inanamıyorum
çok şükür allaha
hepiniz için dua ediyorum mayıs ayında isteyen tüm annelerin göbüşleri bebişle dolsunn
Bebeğim dayanıyorum napim, geçen ayda adetime 2-3 gün kala test yaptım negatif çıktı. Bende totem yaptım bu ay günüm geçene kadar hatta geçtikten sonrada 1-2 gün test yapmıcam. Bana manyak bu diyebilirisn ama nolur nolmaz bazen takıntıdan dolayıda atıyo 1-2 gün ileri geri. Bakalım.Bu sabah sol kasığımda yine çok sancı oldu eşim işe gittikten sonra 1 saat daha yatmak zorunda kaldım. Bu rüyada beni çok fena etti. İnş öyledir. Bugün vakit ayıramadım ama yarın hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bana isimlerinizi yazın tek tek lütfen Niyetlenicem...
Hayırlı Uğurlu olsun canım. Darısı başımıza inşallah. hamileyim diyenleri duyunca umutlanıyor insan :))))
Kızlarr günaydınnn iyi haftalar olur inşallahh benimde batım 7 mayıs bakalım kısmett.Geçen hafta göğüslerim sızlıyodu bugün sadece kol altına doğru ağrı var ama azaldıı bakalım 7 mayısta neler olacak bende totem yaptım günüm geçince yapçam test üzülmek istemiyorum çünkü allah herkesin sesini duysun yarabbim
arkadaşlar benım bel ve yumurtalık ağrım var.delircem.belirsizlik öldürüyo beni.adetime 2 gün var
klomen ilacı kullanıp bu şekilde hamiş kalmaya çalışan var mı arkadaş çalışmalara nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm kocamannnnn :)
inşaalaahh hamişlik belirtisidir çünkü adet belirtisineden çok benziyor beklemek çokkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrr :) ama umutlar kaybolmuyor kızlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?