Canim sen kanda baktir pazartesi belki testte vardir hata benimde bat yarin aslinda umudum yok gerci ama dun pembe bi leke geldi dedim oldum erkenden bugun ikindin yine oldu leke ama gelen giden yok yaptim test oda negatif ama yarina tesrif eder benimki sen gibi akinti belirtim falanda yok seninki gecikmiste kesin kana git
canım bugün adetin 33. günü bat 2 gün geçti test yaptım sabah negatifti.. öğlen şeffaf bi akıntım oldu uzayan hala da gelmedi ne kırmızı ne kahverengi leke ağrı sızı hiç bi hisde yok anlamadım yaa gelecekse gelsin bende önüme bakayım ne gizemlilik
nie karamsarsın cnm belki gelmicek kırmızılar geç döllenme oldu belki bellimi olur umudunu kaybetme
Yok canim bende umut yok psikoloji bozuldugundan oluyo galiba gecen ayda 2-3gun kahverengi lekelenmistim sonra gelmisti normalde olmayan seyler oluyo vucudumu tanimiyom artik test negatif gunum yarin buyuk ihtimal benim bat 1 kasimi bekliycem bari bu ay tutsapazartesiye kadar gelmesse kesin kanda baktıracam inşallah gelmez bebiş gelir aylar geçtikçe beklemekte o kadar zorlaşıyor rabbim sabrımızı versin... inşallah seninki de gelmez canım lekeler yerleşmeden de olabilir inşallah inşallah öyledir
inşallah canım yaa bu ay yumoşlar da geç büyüdü belki dediğin gibidir kırmızı gelmeyin ce tam olarak ümidimi kesmeyeceğim inş.
Yok canim bende umut yok psikoloji bozuldugundan oluyo galiba gecen ayda 2-3gun kahverengi lekelenmistim sonra gelmisti normalde olmayan seyler oluyo vucudumu tanimiyom artik test negatif gunum yarin buyuk ihtimal benim bat 1 kasimi bekliycem bari bu ay tutsa
yumoşlar geç büyüdüyse geç çatlamıştır ve geç döllenmiştir böyle düşün cnm her zaman 2 adetin ortasında büyüyüp çatlıcak die bişi yok bnm çatlamıodu bu ay çatladı kendinden mesela
KAfaya takmamayi nasil basaracaz bi bilsem planli hamilelik ne zormus keske bi sene daha bekleseydikte surpriz olarak gelseydivalla bebek düşüneli ben eskisi gibi değilim tek odak noktam bebek olmuşş sanki hiç bişey yok onun dışında çok düşünüyorum düşünmeyin strese girmeyin diyorlar... yaaa hayatta en çok istediğim bişey nasıl kafamdan çıksın ki o da olmuyor böyle strez üzüntü ayları bitirip gidiyorum.. rabbim yardımcımız olsun tez zamanda bizleri bebişlerimize kavuştursun inşallah
inşallah öyle olmuştur öyle düşünüyorum artık rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Normal degil caniminanılmaz tuvalete çıkıorum 4 gündür 15 dk da bir gibi bi süre normal mi ya :s inş bebişin etkisidir bu
Çok hevesleniyorum :) böyle yazılanları görünce bi bebeğimin olmasını düşünmek beni çok mutlu ederdi Anneliği yaşayamadan anlamam mümkün değil :) inşallah benimde sağlıklı güzel bi bebeğim olur.
cnm gebeliğe kaç aydır hazırlanıosunuz irem ve sen
Normal degil canimben kimyasalda bi bardak su iciyodum bes dk bunyede durmuyodu
olucak canım rabbimin izniyle nie olmasın hg aramıza :)
Ben 8 ay oldu korunmayi birakali haziranda bi dusuk yasadim kimyasaldi 7 haftasinda kaybettim
canım gebelik belirtilerinde sık idarara çıkmakd da var inşallah bebişdendirinanılmaz tuvalete çıkıorum 4 gündür 15 dk da bir gibi bi süre normal mi ya :s inş bebişin etkisidir bu
valla keşke planlı olmasaymış korunsaydık belki de olurdu bi çok arkadaşım ve ablam korunurken hamile kaldı yaa biz olsun diye uğraşıyoruz gelmiyorlar nazlı bebişlerKAfaya takmamayi nasil basaracaz bi bilsem planli hamilelik ne zormus keske bi sene daha bekleseydikte surpriz olarak gelseydi
inşallah canım rabbim çok aratmadan gönderir bebişiniÇok hevesleniyorum :) böyle yazılanları görünce bi bebeğimin olmasını düşünmek beni çok mutlu ederdi Anneliği yaşayamadan anlamam mümkün değil :) inşallah benimde sağlıklı güzel bi bebeğim olur.
cnm gebeliğe kaç aydır hazırlanıosunuz irem ve sen
İnşallah canım hoşbulduk :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah...Amin.
canım ben 13 aydır istiyorum ama hala gelen giden yok inşallah bu ay gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?