Canım sen yine yumurtluyon da seviniyon senin normal bebek gelmek üzere belki de peki ya ben?
ben adet oldum bana noluyo sevinçten gittim bugün kendime ciciler biciler bile aldım pempe pempe ciciler aldım
güzel düşünelim güzel olsun ama dimi
merhaba lori hoşgeldin biraz daha gecikirse kan testi yaptır canım
kramp adette de hamilelikte de oluyo ama zaten senin baya geçmiş ben olsam çoktan kan vermiştim
yaptım olajakallahım yaa kasımda noluuuuur hepimize bi tenecik fındık noluuur
hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmayı da nasip etsin tabisiiiii
Kızlar ben de kk ye üye olduğumda ilk bu topiğe gelmiştim ve bu topik bana uğur getirmişti, belki beni hatırlayanlar vardır. Eminim ki benim gibi isteyen tüm arkadaşlarıma bu topik er ya da geç uğurlu gelecek. Hayatta her şey bizler için. Allah daha kötüsünü yaşatmasın dilerim kimseye. Herkese sevgiler...
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledirtest negatif ciktigi icin umudumu tam anlamiylada yitirmedim ama icim buruk anlayacagin pazatesi kan vermeyi dusunuyorum bakalim hayirlisi
Kızlar ben de kk ye üye olduğumda ilk bu topiğe gelmiştim ve bu topik bana uğur getirmişti, belki beni hatırlayanlar vardır. Eminim ki benim gibi isteyen tüm arkadaşlarıma bu topik er ya da geç uğurlu gelecek. Hayatta her şey bizler için. Allah daha kötüsünü yaşatmasın dilerim kimseye. Herkese sevgiler...
Iyi dileklerin icin tesekkurler insallah Allah isteyen herkese nasip etsinn Senide hayirlisi ile bebegine kavustursun.
canim arkadasim yeni topiginiz hayirli olsun inss bu topikten hepinizinde hayirli haberlerinizi almak kismet olur hakkinizda hayirlisi olsun akisina birakin bakin goreceksiniz nasil gelmis minikler :))))Canlarrr yeni ay yeni umutlarr ve tertemiz yeni bir sayfa açalım dedik minikkelebeğimin fikriydi nedense banada çok hooş geldi bu fikir :))
Rabbim en kısa zamanda Müjdeli haberler vermeyi burdan nasip etsin...RABBİMM sağlıklı gebelikler nasip etsin...
EKİM-KASIM olarak burdan devam edelimmm.....
Ağustos topiğindeki son listeyi ekliyorummmm...
Yeni bat tarihlerinizi söylerseniz değiştirebilirim ve Yeni gelenlerr sizlerde son adet tarihinizii söylersenizz ekleyebliriz...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN....GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN...
Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn
AMİNNNNNN
kizlar bisey sorucam ben test yaptim tek cizgi cok belirgin bi sekilde belliydi ama diger cizgi testi gozume sokarak bi cizgi vardi ama rengi belli fln degildi ama cizgi oldugu gorunuyodu ama cok yakindan bakildiginda nasil bisey bu ya..
Geçmiş olsun hoşgeldin pilistigcimtopiğin turbu da var artık tadından yinmezz
Ayyy geline bak seeeen bezdirme politikasıyla işleri yürütüyosun demiii seni gidi çok fenasın çok
O an kadının gözünden film şeridi gibi senden 4 tane geçmiş
Söylemeyin söylemeyin süpris olsun öölecekalsınlar
şekerimmmm turpp gibi olmanaa çokk sevindimm :)) kaynanana tepkine hayran kaldım :)) izindeyizz şekerim ...
umudum yok yok arkadaşım seni de doğurtacaz o kadar
sanki biz doğurduk da gerçikelin ilacı işte
ama olsun umudumuzu kaybetmicez milyonlarca insan nası oldu yapmışlar ki oldu
bizim de olacak allahın izniyle
yaaa benim niye kızım olcakmış bi allahın kulu da çıkıp erkek demedi bana ne hamileyken ne de şimdi
suratımda öle bi ifade mi var :101: senin olsa olsa kızın olur diyolar
ama ben şehzade doğurucam görceksiniz
hepimiz aynı gün doğurmayalım doktorlar sözleşip mi yaptınız dicek
sat 5 ekim sat 5 ekim sat 5 ekim
senin yumoşlar şaşırmış canım yaa...
sen hastane araştır naz epidural dahil herşeyi ödicek
benim kıyafet ve eşya sponsorum babaanne,bakım sponsoru ananne,gezdirme sponsoru dedeler
doğum sponsoru da banka :102:
merhaba kızlar bu uğurlu topikte bende olmak istiyorum gerçi hala adet olmadım 2 gün geçti ama bu sabah test negatif çıktı ekim umudum bitti inşallah kasımda güzel haberi alırım. tahmini bat 7 kasım... bu arada topik de hayırlı ve de bol hamişli olsun inşallah
ya benimde 12 eylül son adet tarihim beni de eklerseniz sevinirim aranıza yeni katıldım.
Merhaba kizlar benim sat 3 eyluldu hala adet olmadi ama test yaptim negatif cikti hic bir adet agrim sancim da yok 4-5 aydir duzenede girdi adetlerim arada gerildigimde kramp giriyo sadece kasiklarima.. bende kasima mi kaldim yoksa :SS
kizlar bisey sorucam ben test yaptim tek cizgi cok belirgin bi sekilde belliydi ama diger cizgi testi gozume sokarak bi cizgi vardi ama rengi belli fln degildi ama cizgi oldugu gorunuyodu ama cok yakindan bakildiginda nasil bisey bu ya..
canim arkadasim yeni topiginiz hayirli olsun inss bu topikten hepinizinde hayirli haberlerinizi almak kismet olur hakkinizda hayirlisi olsun akisina birakin bakin goreceksiniz nasil gelmis minikler :))))
sağol minişimm :) e kendisi istedi biri sağ koluma biri sol koluma biri dizime aha da biri de burama (göğsünü gösteriyor) dedi ...e say bakem 4benden 4 tane görüyorda ne istiyorlar şaka bir yana ben kaynanacığımı seviyorum e kadının çok istemesi de normal 8 çocuğu var :26:
sağol canım benimm .... senin böyle neşeli olmana da ben çok sevindimben çok fenayım ya kaynanamı seviyorum ama pek yüz vermiyorum
merhaba kızlar bu uğurlu topikte bende olmak istiyorum gerçi hala adet olmadım 2 gün geçti ama bu sabah test negatif çıktı ekim umudum bitti inşallah kasımda güzel haberi alırım. tahmini bat 7 kasım... bu arada topik de hayırlı ve de bol hamişli olsun inşallah
İyi aksamlar kızlar benide ekler misiniz bat 1 kasim[/
hoşgeldinn şekerimm tabikii eklerimmmmm
Naber kelam kac gun vardi da test yaptınki
Naber kelam kac gun vardi da test yaptınki
hoşgeldinnnn şekerimmmmmm dilerimm testtn çıkmamşdrrr :)) hamişsindrr listeye eklerr 3 gün snra hamişmiş deriz :)))
Canim sen kanda baktir pazartesi belki testte vardir hata benimde bat yarin aslinda umudum yok gerci ama dun pembe bi leke geldi dedim oldum erkenden bugun ikindin yine oldu leke ama gelen giden yok yaptim test oda negatif ama yarina tesrif eder benimki sen gibi akinti belirtim falanda yok seninki gecikmiste kesin kana gitcanım bugün adetin 33. günü bat 2 gün geçti test yaptım sabah negatifti.. öğlen şeffaf bi akıntım oldu uzayan hala da gelmedi ne kırmızı ne kahverengi leke ağrı sızı hiç bi hisde yok anlamadım yaa gelecekse gelsin bende önüme bakayım ne gizemlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?