Günaydın kızlar mutlu ve müjdeli pazarlar hepinize
kizlar bisey sorucam ben test yaptim tek cizgi cok belirgin bi sekilde belliydi ama diger cizgi testi gozume sokarak bi cizgi vardi ama rengi belli fln degildi ama cizgi oldugu gorunuyodu ama cok yakindan bakildiginda nasil bisey bu ya..
canım eğer silik de olsa pembe bi çizgi varsa hamilelik hormonu var demektir,bu döllenme olduğuna işarettir.
ama o çizginin koyulaşması lazım ve değerinin düzenli artması lazım.kandan baktır adet geçince.
kimyasal gebelikte adet gelmeden pozitif çıkıyo ama adet oluyosun ve gebelik sonlanıyo,düşüğün en hafif versiyonu diyebiliriz sanırım
inanılmaz tuvalete çıkıorum 4 gündür 15 dk da bir gibi bi süre normal mi ya :s inş bebişin etkisidir bu
gvncim o da bi belirti,ama suyla üşütmekle falan da oluyo.
inşallah senin yaramaz minik yapıyodur ama
ooowww anasına çok bağlı
çok sert
benim ilk kız evden kaçtı biliyosun :26:
ikinci napar bilemem
sağol minişimm :) e kendisi istedi biri sağ koluma biri sol koluma biri dizime aha da biri de burama (göğsünü gösteriyor) dedi ...e say bakem 4
benden 4 tane görüyorda ne istiyorlar
şaka bir yana ben kaynanacığımı seviyorum
e kadının çok istemesi de normal 8 çocuğu var :26:
o zaman kayınvaliden senin de 8 tane olsun istemiştir,4 tane az geldiği için kadına kal gelmiştir
tavşan gibi doğuracaz
benim ananem de geçen gün,dedem ona her yanaştığında hamile kaldığını söylediydi keşke sorsaydım nası denk getiriyon nası oluyo taktik ver diye
hep kendilerine saklıyolar,sanırım bu iş psikolojik çünkü 8 taneyi arka arkaya bilerek ve isteyerek yaptığını sanmıyorum
şekerim bana kız doğuyor içimee napabilrim lady okuluda fena dğl kzı :)) hamişkende sana öle diyordum neden blmyrm :)) hayırlısı olsn :))
ohh sponsorlarda hazırr bi bebek lazım şekerim :))
bende naza hamişkenn lady okuluna göndercm diyrdm :))) beckhamın oğluyla beşik kertmesi diyrdm kimseye vermem felan :)) oda kızım kadr işde :))
bechamın oğluya kerteydin iyiydi 7 sülaleniz kurtulurdu ingiltere kraliyet ailesinin kankileri olurdunuz kız
valla bebek düşüneli ben eskisi gibi değilim tek odak noktam bebek olmuşş sanki hiç bişey yok onun dışında çok düşünüyorum düşünmeyin strese girmeyin diyorlar... yaaa hayatta en çok istediğim bişey nasıl kafamdan çıksın ki o da olmuyor böyle strez üzüntü ayları bitirip gidiyorum.. rabbim yardımcımız olsun tez zamanda bizleri bebişlerimize kavuştursun inşallah
canım o ddiklerinin hepsi yapıldı rahim filmi falan da çekildi eşimden test istendi hepsi gayet normal çıktı çok şükür öyle etkili bi problemimizde yok hiç kist iltahap falandad yok herşey temiz ama kısmet olmadı hala
hoşgeldin kelam ne güzel bi sorun çıkmamış
demek ki senin durumunun stresle alakalı olması kuvvetle muhtemel
ağustos topiğinde arkadaşlar toplanıp meryem suresini okumuşlardı,ayetel kürsi ye de katılmıştık
içini rahatlatır belki dua etmek.bu da naçizane bi öneri tatlım.
geç bile olsa hayırlısıyla olsun tabi inşallah tez zamanda da sağlıkla gelir bebişin.
ama örnek olarak ben ilk denemede hamile kaldım ağustos topiğinde ama 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.
2 hafta çok zor günler geçirdim kanamalar,el kadar parçalar döktüm gece yarıları acillere taşındım psikolojim altüst oldu.
keşke bebeğim sağlıklı olsaydı şimdi 3,5 aylık olacaktı
yada geç olsaydı biraz ama yaşamasaydım bunları.
şimdi korkular da var çünkü,nası üstesinden gelirim şimdilik bilmiyorum.
sen de kendi kendini telkin edeceksin canım,elbet vardır onun da geleceği vakit
bi arkadaşım 1 sene uğraştı baktı olmuyo,artık düşünmicem uğraşmicam kpss ye çalışçam dedi.deli gibi ders çalışıyodu.
kız 1 ay sonra hamile kaldığını öğrendi kpss yalan oldu tabi ama bikaç haftaya doğuruyo
ben de geçenlerde ilk defa keşke kullansaydım da yaksaydım bi tane dedim
ki normalde kül tablası bile asla yıkamayan biriyimdir nefret ederim sigaradan yani.
adet olacağım için ve bebek düşüncesinden dolayı hormonlar tavan yaptı
şu hormonların iyi yaptığı tek şey bebek yani yoksa insanı altüst ediyolar