Çizginin hiç bir zaman koyu çıkmaması ne demek sorusuna epeydir hiç bir topicten (ovulasyon testi kullanımı topiği dahil) cevap alamadım canım sen cevap alırsan benide aydınlat lütfen :)
Yumurtanın çatlamadığı anlamına gelebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizginin hiç bir zaman koyu çıkmaması ne demek sorusuna epeydir hiç bir topicten (ovulasyon testi kullanımı topiği dahil) cevap alamadım canım sen cevap alırsan benide aydınlat lütfen :)
kızlarrrrr Allah hayırla sağlıkla nasip etsin bizlerede inşallah.geçen ay sabredemeden test yaptım negatif çıktı ve çok üzüldüm.bu ay yapmıyorum.en azından umut oluyor içinde erkenden üzülmek,bu ayda boş geçti demek çok ama çok kötü.bu ay yapmıcam test inşalah günüm geçerse yapıcam.geçen ay öyle çok istemiştimki test negatif çıktığı halde bekledim.kırmızıları görünce yıkıldım resmen.kafamızı boşaltmamız düşünmememiz lazım diğmi ama bu çok zor.ne olursa olsun insan beklentiye giriyor.ben okula gittiğim dersim olduğu saatlerde kafamı boşaltıyorum ama eve gelince yine aynısı..hayırlısı bol bol dua edelim birbirimize.
al bi o ne kızz koptum
al be yaaaa
neyse ki sonuç güzel tatlım çok sevindim senin için,allah hep birlikte temmuz topiğini basmayı nasip etsin
bugün bu batmalar bana silik çizgi görmüş etkisi yaptı,birebir ilk gebeliğimin belirtilerini yaşıyorum sanki
ben adet olacağım zaman kanamayı görmeden ağrım olmaz bi de
bakalım yarın laboquıcklerim gelir yaparım bi tane belki
inşallah seninde allah gönlüne göre verir canım benimkızlarrrrr Allah hayırla sağlıkla nasip etsin bizlerede inşallah.geçen ay sabredemeden test yaptım negatif çıktı ve çok üzüldüm.bu ay yapmıyorum.en azından umut oluyor içinde erkenden üzülmek,bu ayda boş geçti demek çok ama çok kötü.bu ay yapmıcam test inşalah günüm geçerse yapıcam.geçen ay öyle çok istemiştimki test negatif çıktığı halde bekledim.kırmızıları görünce yıkıldım resmen.kafamızı boşaltmamız düşünmememiz lazım diğmi ama bu çok zor.ne olursa olsun insan beklentiye giriyor.ben okula gittiğim dersim olduğu saatlerde kafamı boşaltıyorum ama eve gelince yine aynısı..hayırlısı bol bol dua edelim birbirimize.
kuzucum beni tutabilene aşkolsun ben sana ilaç kullanma dedim sen beni dinledin mi ben senden inatçıyım kızıııım
ben negatifi göze alıyorum mazoşist oldum ben böle hoşuma gidiyo psikoya bağladım 2 aydır
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz canikkom
sen başla canım testlere ama agustostaki belirtileri yaşıyosun yine ben diyim sana allahım inş.sağol sengelencim valla sokuşturup duruyo bişeyler bilmiyorum canım yanıyo bazen
yarın başlicam test yapmaya ya çıkar ya çıkmaz meraktan çatlicam yoksa
sen nasılsın neler yaptın doktora gittin mi kese için ne zaman gidicen canım?
hamişler burayı terketmişler kimse cevap vermiyo
canım testlerim gelsin karar vercem yapsammı yapmasammı diyom ama yapim yapim belki çıkar çıkmazsa da hayırlısı olsun :111:yaaa cok heycanli merak ettim simdi.. ben de yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
ver gazı ver gazıTest Test Test YAP
Benim adetim bugun itibariyle 8 gun gecikmis bulunmaktadir ve dun yine negatif.. Eger gecen haftaki pozitif ovulasyon testlerinden sonra yumurtladiysam bende bu haftasonu olmadi haftaya ya bebis yada gelmesini hic istemedigim kirmizilari bekliyorum
Sanirim bu ay coooookkk gec yumurtladim
hem adet gibi ama bacağıma da vuruyo gibi adet kadar ağrılı değil daha çok sızı şeklinde bilmem anlatabildim mi :26:tatlım bu batmalar kasık kısmında adet sancısı gibimi ? benimde BAT : 7-10 KASIM bekliyorum inş. şimdilik bişey yok,folik asit kullandığım için sanırım çok iştahım açık sadece bide sanki mide bulantısı oluyo az buz yemekelrden sonra ama burayı çok okuyorum pişikojikmi bilemiyorumm.. dualarınızı bekliyorum ilk ayımız denemede hemen kavuşturur bizi meleğe.. Amin..
amin canım inşallah dediğin gibidir hala karnım sancıyo bebek değilse ciddi bi problemim olabilir yanial bi falan ama doğruymuş vallahi bana da komik geldi önce
bugün kan testi yaptırdım BHCG 98 çıktı . haftaya cuma keseyi göreceğiz inşallah :):)
Rabbim inşallah iszlerede nasip eder miniğim.benim içime doğuyor bu yaşadığın beliritler gebelik belirtisi.
testlerim az ötede ama kargocu amca getirmedi hala kuzum beklemedeyimmerhaba kuzucumm geldimi testLerinn
seni tutabilmek ne mümkünnn
ama benım durumum farklıydı cnm yaa dişim yüzünden bogazlarım şişmişti çok agrı yapıyodu kulagıma basıma vuruyordu agrısı mecbur içtim..öteki türlü iltihap her yerıme dagılcaktı daha kötü...
ee hadi yap bakalım gzl haberlerini beklıyoruzzz
sen başla canım testlere ama agustostaki belirtileri yaşıyosun yine ben diyim sana allahım inş.
kocaman olduk teyzesi biz bugün kalp atışlarımızı duyduk
kızlar sizin bu batma dediğiniz yumurtlamayla başlayıp bat gününe kadarmı devam ediyo merakettim
Bende batma hiç olmadı, onun için bir şey diyemiyorum.
Benim hiç bir belirtim yoktu. Her zamanki adet belirtilerim vardı sadece göğüslerimin acıması ve şişmesi gibi. Hiç şüphelenmemiştim onun için son 3 güne kadar. O son 3 günde de alt karnımda minik kramplar olmuştu o kadar.
Valla ilk hamileliğimde yumurtlamadan 5 gün sonra başlayıp bata kadar devam etti zaten ondan sonra da ağrılar devam etti normal dedi doktor.
Şimdi de bu batmalardan şüpheleniyorum.Yumurtlamadan 1 hafta sonra falan başladı 2 gündür çok şiddetle devam ediyo
şu anda bile ince ince sol kasığım sızlıyo
inşallah canın hamilesindir sweetee arkadaşımızında öyle olmuştu şimdi hamiş :) benimde yumoş günüm 27. 28. ve 29 du dünden beri oluyo hafif batmalar yada ağrı şeklindede onun için sordum
ovulasyon testi ile ilgili yazıma cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar... Sanırım çizginin silik olmasının nedeni sıvı alımını 3 saat önce tamamen bırakmamış olmam. Dün yine yaptım hiç bir çizgi görünmedi yine. İkinci çizgi silik de olsa belli oluyorsa o günü boş geçirmeyin değerlendirin derim. Belki de daha çok test satmak için adetten şu kadar gün sonra son 2 saat sıvı alımını azaltın yazıyordur. Kimbilir... bunların da hilesi budur belki... Ben de bir an önce (10 kasımda) adet olmayı bekliyorum. Aynı zamanda grip oldum boğazım acıyor. Sinirlerim çok bozuk, tahammülsüz, sinirli, gergin, depresif biri oluyorum regl tarihim yaklaştıkça... Birden bire ağlama isteği, herşeyi bırakıp başka yere gidip bi süre kimseyle görüşmeme isteği vs... geldiler yine bana....
Yumurtlama da ağrı yapıyomuş sanırım,inşallah sen de hamilesindir
inşallah hepimiz bir bir doğururuz
Kızlaar rüyamda hcg testimin sonucu 7,5 çıktı
Bu ne demek ki acaba tabirlere baksam hcg diye bişey bulabilir miyim
Ayyy koptum beee
Testlerim yolda görünüyo gg den almıştım hala gelmedi sanırım öğleden sonra gelir
deli kızzinşallah canım ya valla gelsin şu bebekler artık ahdımvar çocuk 5 yaşına gelince kızıcam seni yapana kadar aylarca bunalıma girdim sıpa seni niye beni bukadar beklettin diycem ikide bobosuna indiricem ben bu işe çok kızmaya başladım önceden ne güzel adam ceketini atsa ben hamile kalıyodum 5 aydır piskolojim bozuldu
Ahh canim seninde benim gibi artik ruyalarina girmeye baslamis
Benimde ruyamda hep gebelik testinde cift cizgi cikiyor az kaldi kafayi siyirmaya
Testi yapinca hemen haber et bize sekerim, guzel haberlerini bekliyorumm