ayy çok iyi yaaa bende öğreniyorum buradan :))) ayyy bu mikroskop olayınaa bayıldım ama :)
canım ben 2 yıllık evliyim buarada,ben çalışıyorum o yüzden yapmadık bebek,ama artık çok istiyoruz biranönce yapalım diyoruz,yani çalışmalar yeniiii
inşallah çok beklememm ve beklemeyiz tabikii
allah hepimizi bebişlerimize kavuuştursun..
Kizlar basima gelmez demeden bebek isteyen herkez esinin degerlerine baktirsin bence..
Ben bu yuzden 15 ay kaybettim
Ki bemim esim hayatta agzina sigara alkol koymamis sagliginda sporunda
Bir adam ama sayisi cok dusuk cikmisti..
Insallah guzel haberlerinizi alirsiniz..
Allahim bu mibarek afere gecesinde dualarla hicbirinizin gobusunu bos birakmasin..
Asiselcan inşallah Allahım nasip eder tatlım gerçekten o testle daha net anlayabilirsin yumurtlama zamanını
canım benim inşallah hepimize benim bebişim oluyo sorun ya kalbi duruyo ya düşüyo ya tutunamıyo 2 kimyasal geb elik oldu 3 zorunlu kürtaj oldu benim
ayy cnm yaa baya bişeyler olmuş sende,neyse bundan sonrası için hayırlısı inşallah,,burda hepberaber güzel haberler verelim bbirbirimizee :)
canım benim inşallah hepimize benim bebişim oluyo sorun ya kalbi duruyo ya düşüyo ya tutunamıyo 2 kimyasal geb elik oldu 3 zorunlu kürtaj oldu benim
Canım sana kısa bikaç bişey söyliycem, yorumu da sana bırakıcam :)
LH (ovulasyonu gösteren hormon) , yumurtladığın günden yaklaşık 12 saat önce fazlaca artar ve yaklaşık 1 veya 2 gün daha böyle yüksek seyreder. Sonra hızla düşer.
HCG (gebelik hormonu) kimyasal olarak LH ile çok benzediğinden testlerde çapraz reaksiyon vererek yanlış pozitif sonuç verebilir.
Elindeki LH testi olduğuna göre..
ben daha da bişey demiyorum
amin canım bidahaki bayrama bebecikler gelicek inşallah hayırlısıylaKizlar hepinizin bayrami mubarek olsun.
Rabbim insallah nice saglikli bayramlar nasip etsin bizlere
insallah onumuzdeki bayrami saglikli ve mutlu sekilde bebislerimizle geciririz
aynen canım yaa psikopata bağladıkCANLARR hergün bakamıyrum bayram temzlliği telaşı bildiğiniz üzere gelmeden başladı....
listemizi güncelledik dilerimm bayramdaa göbişlerdee bebişler olur.....bayram dönüşü bat tarihleri olan arkdşlarrr müjdeeelerlee gelirsiniz....
nagihann hadii kız müjde verceksin inşllhh müjdesizzzz habersizz bırakmaa bizlerii
minikkelebeğimm bende senin gibiyimm şizofrenik olarak yumurtlama günüm geçeli 3-4 gün oldu ama kasıklarım ağryoohamileyiö diyorummm ....
şizofrenikk hamiş oldum yineeee :)) YA UYANDIM HAMİLEYİM DEDİM ilahi ben :)) bu ay hamişlik yoksa önümzdeki ay aşılama düşünüyrzz ... hakkımızda hayırlısı olsun....
Sekerim adetim 2 gun gecikti, bugun gebelik testi yaptim kafamda hayali 2. cizgi yaratmadigim surece negatif gorunuyor :44:
Ovulasyon testinin 7.gunundeyim ve hala test cizgisi daha koyuoda ayri bir konu
Kafamdaki olasiliklar soyle:
1 olasilik: Bu ay ovulasyon testinde pozitifi 19-20. gunde yakalamistim benim icin baya gec normalde 15-17. gun arasi.. Eger hamilelik varsa daha yumurtladigim dunden beri 14 gun gecmedi, 12. gun filan. Eger hamileysem haftasonuna cikar testte.
2. 1 haftadir cok koyu cikar ovulasyon testleri kafami bulandirdibelkide ilk seferde yumurtlayamadim bu aralar cok gec yumurtluycam
3. Stresten gelmiyor belkide yada adetim gelecegi icin ovulasyonda pozitifler cikiyor. Ahh cok kararsizim ama idrarde pozitif gormedende kan testi olmaya gitmiycem
Hayirlisi olsun insallah hamis olalim hepimiz yaabu stres cok baska, butun ay bitmeye calismalar hala devam ediyor off yoruldum beeeeee
kızlarrr bata 1 hafta kaldııı ben de öylesine test yapayım dedim daha önceden vardı evde.....sonuç negatifff.....amaa moralim bozumaldı değil...uffff benn hamile değilim galibaaaama belki de adet gecikmesini bekleyince çıkar...keşke yapmasaydım.
Hayırlı bayramlar kızlaar
Çalışmayı bıraktım ben,şu an beklemedeyim
Dün ve önceki gün kasıklarımda ağrılar oldu neyin nesi bilemedim.:18:
Şimdi yok ama.
bat 4 kasımbibuçuk hafta nası geççek bilemeyong
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?