Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhabalar ovulasyon testim hala pozitif telefondan girdiğim için suan yükleyemiyorum dün gebelik testi vardı dedim nasılsa birşey çıkmaz neyse testi yaptım yaparken ikinci çizgi gözüktü ve o an kayboldu saatler sonra beliren gölge şeklinde ikinci çizgi var bu sabah dayanamayıp bir tane daha gebelik testi oda aynı şekilde oldu kafam karıştı belirti olarak bulanti ve inci inci belimin ortası bir sızı var kızlar şimdi bugün yola çıkıyoruz ist dışındayız doktora gitme şansım çok az bu konu için ne yapsam bilemedim kızlarrrr
inşallah yarın pozitiff çıkarrr da buradan müjde verirsin hepimizebu günde olmazsam yarın inşallah test yapıcam.sonucu burdan hemen paylaşıcam inşallah hamileyim...
canım benim daha adet günün çok geçmediyse çok çok silik çıkması normaldir..ama kan testi verme fırsatı bulursan kesin sonucu oradan alırsın.eğer hastahaneye gidemiyosan.testi tekrarla gün den güne 2 .çizgi daha da koyulaşıyosa hamilesin iştee.....hadii güzel haberler verecekmişsin gibiiii....şimdiden hayırlı olsunKızlar merhabalar ovulasyon testim hala pozitif telefondan girdiğim için suan yükleyemiyorum dün gebelik testi vardı dedim nasılsa birşey çıkmaz neyse testi yaptım yaparken ikinci çizgi gözüktü ve o an kayboldu saatler sonra beliren gölge şeklinde ikinci çizgi var bu sabah dayanamayıp bir tane daha gebelik testi oda aynı şekilde oldu kafam karıştı belirti olarak bulanti ve inci inci belimin ortası bir sızı var kızlar şimdi bugün yola çıkıyoruz ist dışındayız doktora gitme şansım çok az bu konu için ne yapsam bilemedim kızlarrrr
amiiiiin.......madem ekim bitti kasımda alırsın inşş güzel haberii..bak bu ay ilaç da kullanacaksın büyük ihtimalle olurrr....inşşş o günn adet olmazsın ve testinde güzel sonuçlar alırsın...
TEŞEKKÜR EDERİM SWEETEE AMA OLDUM BİTTİ ADETİM KLOMEN VERDİ DOKTOR EN SON YUMURTAM 16'YA ULAŞTI.. Bİ PROBLEM GÖRMEDİ AMA FAYDASI OLACAĞINI SÖYLEDİ BAKALIM 3.GÜNÜM KOLEMENE BAŞLAYALI UMARIM FAYDASI OLURDA KASIMDA HERKESLE BİRLİKTE BNDE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞARIM..RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ BİLİYOR HAYIRLISI NE ZAMANSA O ZAMAN GELSİN,ARATMASIN YÜCE RABBİMM...
ben de çok umutluyum bu ay ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...olumsuza hazırlmaya çalışıyorum kendimi ama yine de bu ay adet olduğumda çok üzüleceğim kesinbende çok hevesliyim bu ay. umudum çok. inşallah olacak olacak
Ayni durum bendede devam ediyor canim kac gundur pozitif ovulasyon testleri, ne adet var nede gebelik testte pozitif, golge gibi biseyler cikiyor ama emin olamiyorum offff bekleyip gorucez aglicam artik yaaaa
bakkk nagihan arkadaşın da ovulasyon testleri pozitifff ama o gebelik testinde de çok silik olsa da görmüş 2. çizgiyii bence sen de hamilesin geç döllenme falan oldu heralde testte tam çıkmıyoo bikaç güne çıkasr inş...
kızlar ya bayrama hiç sevinemiyorum çünkü yumurtlamama denkgeldi üfff memlekette olucaz yarın yola çıkıyoruz ve çalışma olamıycak tabi zaten kociş de grip oldu öncesinde accık çalışalım dedim o da yattı yani
moral bozma yaaa....arada kaçamak yaparsınız yine de:)tutacaksaa tutarrr....allahım nasip eder inşş..
canım sen hamilesinnnn
sen de benim gibi 20 tane test mi yapçaksın inanmak için
ben de senin gibi günde 3 tane yapıyodum inanamadığım için
inşallah yarın pozitiff çıkarrr da buradan müjde verirsin hepimize
canım benim daha adet günün çok geçmediyse çok çok silik çıkması normaldir..ama kan testi verme fırsatı bulursan kesin sonucu oradan alırsın.eğer hastahaneye gidemiyosan.testi tekrarla gün den güne 2 .çizgi daha da koyulaşıyosa hamilesin iştee.....hadii güzel haberler verecekmişsin gibiiii....şimdiden hayırlı olsun
amiiiiin.......madem ekim bitti kasımda alırsın inşş güzel haberii..bak bu ay ilaç da kullanacaksın büyük ihtimalle olurrr....
ben de çok umutluyum bu ay ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...olumsuza hazırlmaya çalışıyorum kendimi ama yine de bu ay adet olduğumda çok üzüleceğim kesin
bakkk nagihan arkadaşın da ovulasyon testleri pozitifff ama o gebelik testinde de çok silik olsa da görmüş 2. çizgiyii bence sen de hamilesin geç döllenme falan oldu heralde testte tam çıkmıyoo bikaç güne çıkasr inş...
İnş canım büyük bir heyecanla bekliyorum ilk olarak yine yeniden burda paylaşacağım Allah gönlümüze göre versin inş. Canlar amin
naptın şekerim varmı gelişme?
test yaptın mı?
bu günde olmazsam yarın inşallah test yapıcam.sonucu burdan hemen paylaşıcam inşallah hamileyim...
kızlar ovulasyon testi kullanan varsa yardım etsin bugun adetimin 8. günü teste başladım 2. çizgi çıktı fekat diğeri kadar koyu değil ilk defa kullanıyorum şimdi bu 2. çizgi yumurtlama olduğu zaman mı koyu oluyo yoksa hepmi boyle çıkıyo :)))) kullanım talimatını okudum fekat :) böyle bişeyden bahsetmiyo cahillik başa bela yardım kızlar
kızlar ovulasyon testi kullanan varsa yardım etsin bugun adetimin 8. günü teste başladım 2. çizgi çıktı fekat diğeri kadar koyu değil ilk defa kullanıyorum şimdi bu 2. çizgi yumurtlama olduğu zaman mı koyu oluyo yoksa hepmi boyle çıkıyo :)))) kullanım talimatını okudum fekat :) böyle bişeyden bahsetmiyo cahillik başa bela yardım kızlar
Sekerim adetim 2 gun gecikti, bugun gebelik testi yaptim kafamda hayali 2. cizgi yaratmadigim surece negatif gorunuyor :44:
Ovulasyon testinin 7.gunundeyim ve hala test cizgisi daha koyu oda ayri bir konu
Kafamdaki olasiliklar soyle:
1 olasilik: Bu ay ovulasyon testinde pozitifi 19-20. gunde yakalamistim benim icin baya gec normalde 15-17. gun arasi.. Eger hamilelik varsa daha yumurtladigim dunden beri 14 gun gecmedi, 12. gun filan. Eger hamileysem haftasonuna cikar testte.
2. 1 haftadir cok koyu cikar ovulasyon testleri kafami bulandirdi belkide ilk seferde yumurtlayamadim bu aralar cok gec yumurtluycam
3. Stresten gelmiyor belkide yada adetim gelecegi icin ovulasyonda pozitifler cikiyor. Ahh cok kararsizim ama idrarde pozitif gormedende kan testi olmaya gitmiycem
Hayirlisi olsun insallah hamis olalim hepimiz yaa bu stres cok baska, butun ay bitmeye calismalar hala devam ediyor off yoruldum beeeeee