Merhaba Arkadaşlar ve Sevgili Eğlenceli
Dün eğlenceli'nin gaza getirmesiyle ofisten çıkıp en yakın eczaneye gittim testi alıp işlemi yapmamla birlikte koyu 2 çizgiyi gördüm sizlere de buradan haberi verdim :) o saatten sonra iş düşünecek bir halim kalmadığı için apar topar kan testi için doktorumun bulunduğu hastaneye gittim ve kan testimi yaptırdım :) her şey yolunda test sonucu olumlu takriben 3-4 haftalık hamileyim ... Hala inanamıyorum ... Bayram sonrası doktorum keseyi görmek için çağırdı hayırlısı ile o günü bekliyoruz artık.
Eşime söylemek için sabırla akşamı bekledim ... Önce gidip patik ve bebeğimizi beklerken diye bir kitap aldım :) Kitabın ilk sayfasına
BABACIM GÜNLERDİR ANNEMİ HASTA EDEN BENDİM, SENDEN FEYZ ALIYORUM. 9 AY SONRA GELDİĞİMDE ONU BİRLİKTE DELİ EDERİZ. yazdım
Eşimle akşam yemek için dışarıda buluşacaktık ( genelde her cuma yaparız) buluşma noktasına gittiğimde onu arabanın içine çağırdım o da şaşırdı arabasından inip benim arabana geçti ön koltukta duran kitap patik ve test sonucunu kucaklayıp koltuğa oturdu. Hayırdır bunlar ne dedi ve kitabın üzerindeki yazıyı okudu ve ilk söylediği cümle '''ha s....tir'' şaka yapıyorsun oldu :)))) Sonrası malum mutlu dakikalar ...
Burada birbirimize her konuda destek oluyoruz, ben artık hamiş olabilirim ama sizin için dua etmeye ve her ay girip güzel haberlerinizi almaya devam edeceğim. Sizde benim için dua edin bebeğim sağlıkla dünyaya merhaba desin.