- 18 Ağustos 2009
- 960
- 0
bizde 1 senedir deniyoruz oLmuyor..bende de prolaktın yuksektı ılaçla duzeldi..daha sonra rahım filmi çektirdim ve sol tüpüm tıkalı çıktı..normal ınsanlara göre sansım %50 daha düşük yani...banada klomen verdı geçen ay kullandım işe yaramadı ıkı yumurtam oldu ıstenılen buyuklukte ama bırı çatladı dıgerı çatlamadı kist oldu..bu ay kist nedenıyle ilaç kullanamadık..banada 6 ay deneyelım klomenı sonra aşılama demişti..bilmiyorum 6 ay beklemesem mı dıyorm..onda da şansım çok fazla deıl..bakalım allah buyuk
canım bır kere olmuyor lafını lugattan cıkaracaksın... ne demek olmuyor.. doktorlar olmaz dedığı halde bıle cocuk sahıbı olan ınsanları duymadınmı sen hıç.. Allah dılesın yeterki.. eh bız ıstedıkten sonrada o neden dılemesın kı.. Allah hıc bırımızı bu dunyaya uzulelım dıye gondermedı.. bılakıs o bızı bızım bıle bırbırımıze sevgımızden daha cok sevıyo.. bu yuzdendır anadan bıle daha sefkatlıdır kullarına.. ana bıle evladının ağlamasına dayanamazken yuce rabbım kulun uzulmesıne dayanırmı hıç.. he belkı tam olarak bızım ıstedığımız vakıt vermes kendıce sebeplerınden dolayı ama yınede uzmez o kulunu... ama yeterkı sen ıste ya benım su sorunum var ondan olmuyo dersek bıze kızar belkıde.. kulum benım gucumun herseye yettığıne tam ınanmıyor madem ınanana kadar beklesın derse.. haklı değilmi haklı:26::26::26: o yuzden bu olmuyo lafı ve bahanelerı bı kenara bırakcaz dıllendırmıycez bıle.. ben ıstıyorum rabbım sende kudretınle ver dıcez bırakcaz eşelemıcez cok fazla yanı en azından artık ben böle yapıyorum. sizlerde sahıt olun rabbımın bana bır evlat vereceğine olan ınancıma... kı ne der kuranı kerımde: her kım Allaha dayanırsa o kendısıne yetişir.. ben ona dayandım ve benı utandırmayacağına uzmeyeceğine ınanıyorum.. sende ınan emı kuzum.. en kısa zamanda bızde falanca ayın annelerı topiğini kurcaz demedı deme