amin canım inşalllah ama gerildim doktor 31 ekim gel kalp atışalarına bakarız dedi sanırım 7 haftalık falan olucak o zamn korkmaya başladım bi duysaydık pıtpıtları rahatlıcam
Gerilme tatlım senin en gevşek olman gereken vakit bu vakit.
Sağlıkla bu günleri geçirip bebeğine kavuşçan inşallah hiç merak etme.
Her saniyenin tadını çıkar ve kötü hiçbişey düşünme :103:
kızlar yaaa...test kullanmıyorum ama ovulasyon günlerim bitti galibaa adetime 11 gün kaldıı...o günleri iyi değerlendirdik ve o günden sonra hala yumurtalıklarımdakii ağrım devam ediyor yaniii çok çok hafif ama neden böylee olduu...umutlanmak istemiyorum...ilişkiden sonraki gün başladı...bu kadar çabuk hamileleik belirtisi başlamaz kiii...başka bir sorun yoktur umarımm.....bugüün bayram stresii başladııı...eşimin ailesine gidecez benimkine gidemeyeceğiz....offff düşündükçe içim sıkılıyoorrr....
canım belki üşüttün korkma.sabretcez başka yolu yok maalesef beklicez sonucu görmek için
Düşükten sonra 2 ay korunma yeter diye düşünmeye başladım. Rabbim gebelik duygusunu tattırınca gebe kalmayı hemen korunmadan istedim.
Kasım ayında Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip eder ve kucağımıza sağlıklı uzun ömürlü bebeğimizi almayı nasip eder.
çiğdem hoşgeldin doktorun 2 ay bekle mi dedi canım?Valla bu kısmet işi beklemezsin olur beklersin yine düşer annemden biliyorum düşükleri arasında 2 sene vardı ama düşüyodu.adet olmadan hamile kalıp doğuran çoook.
inşallah kasım ayında göbişin tekrar dolar
valla baklaım benımden aklımdan gecıo gıtmak ama inş gidicemmm
ben de düşük zamanı hep acillere gittiğim için hastanede bi gördüğüm doktoru bidaha görmüyodum
bütün hastaneye gösterdim yani.hatta k.validem bile dalga geçti herkeşler gördü diye
ben bile bu utangaçlıkla gittiysem herkes gider canım ihmal etme :94:
minikkelebek hayirlisi bakalim dersime bu ay cok iyi calismistim halbuki, sogan kuru geceli gunduzlu ice ice herkesi sogan gibi gormeye baslamistim :) apartmanda sogan kokusu gelince artik icim bulaniyor sanki onlarda mi sogan kuru yapiyolar diye geciriyom icimden, bidaki aya da zor gibi, bayramdan sonra 4-5 gun istanbulda olacagiz bu kadar detayli calismam imkansiz o zaman. Gerci doktorlar kendinizi kasmayin diyolar, caniniz ne zaman isterse oyle birlikte olun yoksa zaten o stressle cocuk tutmazmis
alemsin kız :111: ben de sürekli rüyalarımda test ultrason hcg göbek bebek görmeye başladım oynatıyorum sanırım :111:
cankız denk geleceği vakit hiç belli olmaz ki herşey 1 kereye bakıyo işte
adet sonrası 1 kere ilişkiyle hamile kalanlar bile varmış baksana yaa.Allah yazmış olsun yeter ki
inşallah da öyle olur
Merhaba Kizlar
Adetime daha 6 gun filan var, bugun seffaf/kahverengimsi akintim oldu ama sadece sildigimde
Kafam karisti acaba eski kan filanmi kaldi, cunku yumurtlama zamani olan akinti gibiydi ama kahverengi iykkk
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin bebislerimiz bekletmesin bizleri insallahh
oyyy oyyy :124: bebecik kendine yatak yapıyo olmasın canım senin böle ara kanaman olur muydu?