Canım kadın doğum doktorum zaten arkadaşımdı. Durumumu bildiği için bişey dememe gerek kalmadı. ama tüm kadın doğumcular direk alttan USG ile bakarlar. arkadaşımda olsa affetmezdi yani. bende bu durumu bildiğimden oruçta gittiğim için mecburen karından baktı
tabi daha önce farklı doktorlara görüdüğümde alttan da bakıldı. bebek istiyoruz ama 6 aydır olmuyor. acaba bir sorunumuz mu var filan dediğinde zaten kendini muayene masasında buluyorsun. kurtuluşun yok yanii
kasılmazsan acıtmaz. korkacak bişey yok tabi ama insan utanıyor ister istemez.
daha önceleri hormon tahlillerime filanda bakılmıştı. kendini güvendiğin bi doktora bırakman yeterli, onlar gerisini hallediyorlar canım
merhaba bayanlar ben ekim topiğindeydim. Yeni üye oldum. İkinciyi düşünüyorum 3-4 aydır olmuyor. Hiç doktora gitmedim. Ankara'da memurum. Bugün ilk adet günüm, bebek beklerken çok sancılı ağrılı, bulantılı berbat bi gün geçiriyorum. ooooof of eşim de az deneme yatırdığım için kızgın bana (başka planlarım vadı oğlum olsun diye)
Buradan bilgi paylaşımı yapabilirz. Ben de tecrübelerimi paylaşabilirim. Bat bakacağım adet tarihi falan mı ne demek. kasımda gebe olduğunu öğrenmek isteyenler mi burada buluşuyor biraz bilgi verirseniz sevinirim.
byeee
doktorun çok dogru sölemiş canım benim inşallah sağlıkla gelicek bebeğin bu sefer annesini üzmiceksağol siwitim ben de çok sevindim doktoru öpçektim sevinçten eşim yanımdaydı tuttum kendimi
şimdi bat 4 kasım canım,20 ekim yumurtlama günüm,hesabıma göre.çok çalışmam lazım
erken dönem düşüklerde rahimin durumu da iyiyse 1 adet dönemi beklemek yeterli dedi doktorum.kendinizi psikolojik olarak hazır hissettiğiniz zaman yeniden düşünebilirsiniz.Şu an hamileliğe engel hiçbişey yok dedi.
Bi de şu temizlik yorgunluk düşükle alakası oluyomu diye sordum da yine bildiğimiz şeyi söyledi.
bebek sağlıklıysa evi baştan aşağı temizlesen bişey olmaz,düşeceği varsa kıpırdamadan yatsan da düşer dedi
sağol sengelencim inşallah bu defa da bekletmez ve en önemlisi sağlıkla gelir bebecik
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne güzel hep dualarımdasınız canım hayırlı zamanı bekliyo bebeişlerCok tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin ins. Bende senin gibi sansli olup bu ay tuttururum daha koyu cizgiyi gormedim ins en kisa zamanda gorurum duanda benide unutma canim :))
Sağol canım inşallah öyle olur,doktor ilk hamileliğin ilk ayda olmuş,bu hemen olmazsa da korkma dediÇok sevindim inan. Çok hemde.
Bu sefer de bekletmeyecek bebişin seni bak gör.
evet evet şekerim çok çalışmam lazım çoookOooo süper bi haber bu.
Ozaman ne diyoruzzz "ÇALIŞMALAR BAŞLASINNNN"
amin canım inşallah,tek dileğim odoktorun çok dogru sölemiş canım benim inşallah sağlıkla gelicek bebeğin bu sefer annesini üzmicek
Gunaydin arkadaslar hayirli pazarlar..nasilsiniz?
doktorun çok dogru sölemiş canım benim inşallah sağlıkla gelicek bebeğin bu sefer annesini üzmicek
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne güzel hep dualarımdasınız canım hayırlı zamanı bekliyo bebeişler
evet canım okudum geçen ay bitirmiştimEvet canim aynen oyle rabbim gununu saatini biliyo biz ne yaparsak yapalim bos.. Canim sen meryem suresini okumusmuydun ?
merhaba cankız iyiyim çok şükür sen nasılsın?
test yaptın mı?
test yaptın mı?
test yaptın mı?
Kızlar merhaba nasılsınız :103:
2 gündür uğrayamadım,dün öğleden sonra ani bi kararla işten izin alıp doktora gittim
veeeee haberler güzel:124:
canım doktorum kontrol etti,hem ultrasonla baktı,hem rahim ağzı kontrolü yaptı
hiçbi sorun yok rahim gayet iyi-ki zaten düşük yaptığında da iyiydi dedi.
şu an hamile kalmak için beklemeni gerektiricek hiçbişey yok dedi :119:
merhaba tatlım valla sanırım ilaçla açılmıyor laparoskopi amelıyatıyla acılıyorkı oda heerksın acılmıyor...
evet bende bu forumda bazı cektırenlerı okudum kımısı bayılmış fln ama bana doktorum özel bı yerı tavsıye ettı kesınlıkle acısız olucak dedı ve oylede oldu hıc bısey anlamadım yanii...istanbulda oturuyosan gıttıgım yerı msjla atıyım sana ıstersen ama bıraz pahalı 370 ytl ama degıyor hıc bı agrı sızın olmuyor...bide bu rahım filminden sonra hamıle kalma olasılugı daha yuksekmiş...
bencede tatlım en guzel zaman adetın 3. gunu..umarım herşey ıstedııgın gıbı olur
canım hamileyken de adet sancısı çektim ben adet de olmayabilir,o belli olmaz yani
Cok sukur bende iyiyim, yok henuz yapmadim. Simdi karnim adet sancisi gibi agriyor bulantimda var, adetim geliyor mu aceba ?bat 16 ekim yarin sabah test yapsam belli olurmu kesin?
hayırlı olsun cnm inş. bebişin bekletmeden gelir inşallah müjdeli haberler verirsin bizlere Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?