rica ederim canım,doktorlar neden bu kadar tepki veriyolar yani hiç hak vermiyolar mı anlamıyorumkusura bakma cnm net gittiği için cevap verememiştim ben 1 senedir düşünüyorum 5 senelik evliyim evt hakikaten de ilgilenmiyorlar ben 1 sene önce gitmiştim doktor erken geldin die tepki göstermişti bugün doktora gittim yumurta çatlamış ama kalıntısı kalmış dedi tedavi vermedi bu ay kendi çabalarımla geçecek incir kürüne başlamayı düşünüyorum boşa geçsin istemiyrum hakkımda hayırlısı olsun
Iyi geceler kizlar bugun test yaptim sonuc negatif
kızlar ben yumurtlamadıgım gün bi dua ettim burdan birisi sölemişti ama dua payşaınca kapatıyolarmış topiği isteyene gönderreyim m esajla
kızlarr çok üzgünümmm foruma pek giremiyorumm işlerr çok yoğun buaralar EKİM KASIM UĞURLU TOPİĞİMİZİN LİSTESİNİ güncelleyeceğim :))bi tanede hamişiimiz varr .)) sengelenn le başladık :)) rastgelee....
rabbim listemzdekii herkeseeee müjdelii haberler nasip etsin en kısa sürede
teşekkürler inş.banada ugurlu gelirsinizUğurlu ekim-kasım topiğimizinn güncell listesii :)))) sengelenn ilk hamiişimizz...
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]14 EKİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]plstgc
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengelen
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb
cankız
[/TD]
[TD]21 ekim
16 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrn3
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman
izmirantalya
[/TD]
[TD]16 ekim
16 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]desperato20
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helena83
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burchecan
[/TD]
[TD]13 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]topraksk
[/TD]
[TD]4 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]3 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipaka[/TD]
[TD]3 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alya-taha[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828[/TD]
[TD]20 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1907[/TD]
[TD]7 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vişnesu[/TD]
[TD]11 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sıcakşarap[/TD]
[TD]20 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepeninteyzesi[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ekinci179
nisanbu[/TD]
[TD]21 ekim
30 ekim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbİm en kısa zamandaaaa müjdeli hbaerlerr vermyi nasip etsiinnKocaman göbüşlüüü hamişlerr olunn :)) Sağlıklı hamilelikler nasip etsinn...
Uğurlu ekim-kasım topiğimizinn güncell listesii :)))) sengelenn ilk hamiişimizz...
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]14 EKİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]plstgc
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengelen
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb
cankız
[/TD]
[TD]21 ekim
16 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrn3
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman
izmirantalya
[/TD]
[TD]16 ekim
16 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]desperato20
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helena83
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burchecan
[/TD]
[TD]13 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]topraksk
[/TD]
[TD]4 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]3 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipaka[/TD]
[TD]3 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alya-taha[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828[/TD]
[TD]20 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1907[/TD]
[TD]7 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vişnesu[/TD]
[TD]11 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sıcakşarap[/TD]
[TD]20 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepeninteyzesi[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ekinci179
nisanbu[/TD]
[TD]21 ekim
30 ekim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbİm en kısa zamandaaaa müjdeli hbaerlerr vermyi nasip etsiinnKocaman göbüşlüüü hamişlerr olunn :)) Sağlıklı hamilelikler nasip etsinn...
Merhaba arkaşalar KK da eski ama bebiş konusunda yeniyim, bir şeyler yazmadan önce sizlerin yazdıklarınızı, paylaşımlarınızı okudum ve kendimi yabancı bir dili okur gibi hissettim :)
Bat nedir ? Bir sonraki adet tarihi gibi bir şey mi?
Neyse ben burda yeni olduğum için kısaca kendi serüvenimden bahsedeyim, 19.06.2011 evlendim, 32 yaşındayım. Bebek düşüncesi bundan 7 ay önce kafamızda oturdu özel sağlık sigortamıza doğumu ekledik önce, sonra da benim iş programımda ki yurt dışı ( çok sık uzun uçak yolculukları yapmak zorunda kaldığım bir dönemdi) seyahatlerinin bitmesini bekledik ve ilk denemelerimize geçen ay başladık ama 22 eylül akşamı başarısızlıkla sonuçlandı ilk denememiz.
Daha önce genel kontrol için Nisan ayında jinekoloğa gözükmüştüm, 2 cm boyunda bir çikolata kistim var( evlenmeden 1 yıl önce 4 cm di 8 ay yazz7X24 kullandım ve 2 cm küçüldü) onun dışında birde yumurtma gördü doktor 16 cm boyutuna gelmiş ama o dönemde bir şey düşünmediğimiz için önemsemedik Nisan ayında bir çok test yaptırdı doktorum hormon tesleri vb. sonra yine işler yüzünden doktoru aksattım.
İş ciddiye binince evime yakın yeni açılan özel bir üniversite hastanesinden randevu aldım, görüştüğüm doktor en son adet günüm dahil 13 gün sayıp kontrole gelmemi istedi bende 5 Ekimde doktora tekrar gittim, kontrol sonrası yumurta görmediğini, yumurtlamadığımı söyledi bir daha ki adetimden sonra yine 13 gün sayıp tekrar kontrole çağırdı. O an ki şaşkınlıktan üzüntüden bir çok şeyi soramadan odadan çıktım.
Ben kendimi bildim bileli düzenli 23- 26 günde bir adet gören biriyim yumurtlamadan nasıl adet görebilirim anlamadım.
Bu arada arkadaşlarımla paylaştım ve bana başka bir doktor önerdiler bu kez daha aklı başında gittim, muayne oldum tarihim geçtiği için o da yumurta göremedi ama beni başından savsaklamadı eski hormon testlerimi inceleri ve hormonlarımın iyi durumda olduğunu bir sorun gözükmediğini, kistiminde çok küçük olduğu için bir risk teşkil etmediğini söyledi.
İçim biraz rahatladı hiç bir şeyi kafama takmadan 3 ay deneyin baktın bir şeyler yok eşinle birlikte gel tüm kontrolleri yapalım dedi...
Bir an önce anne olmak istiyorum ....Çok uzun yazdım kusura bakmayın ... Umarım her şey dilediğiniz gibi olur...
Merhaba arkaşalar KK da eski ama bebiş konusunda yeniyim, bir şeyler yazmadan önce sizlerin yazdıklarınızı, paylaşımlarınızı okudum ve kendimi yabancı bir dili okur gibi hissettim :)
Neyse ben burda yeni olduğum için kısaca kendi serüvenimden bahsedeyim, 19.06.2011 evlendim, 32 yaşındayım. Bebek düşüncesi bundan 7 ay önce kafamızda oturdu özel sağlık sigortamıza doğumu ekledik önce, sonra da benim iş programımda ki yurt dışı ( çok sık uzun uçak yolculukları yapmak zorunda kaldığım bir dönemdi) seyahatlerinin bitmesini bekledik ve ilk denemelerimize geçen ay başladık ama 22 eylül akşamı başarısızlıkla sonuçlandı ilk denememiz.
Daha önce genel kontrol için Nisan ayında jinekoloğa gözükmüştüm, 2 cm boyunda bir çikolata kistim var( evlenmeden 1 yıl önce 4 cm di 8 ay yazz7X24 kullandım ve 2 cm küçüldü) onun dışında birde yumurtma gördü doktor 16 cm boyutuna gelmiş ama o dönemde bir şey düşünmediğimiz için önemsemedik Nisan ayında bir çok test yaptırdı doktorum hormon tesleri vb. sonra yine işler yüzünden doktoru aksattım.
İş ciddiye binince evime yakın yeni açılan özel bir üniversite hastanesinden randevu aldım, görüştüğüm doktor en son adet günüm dahil 13 gün sayıp kontrole gelmemi istedi bende 5 Ekimde doktora tekrar gittim, kontrol sonrası yumurta görmediğini, yumurtlamadığımı söyledi bir daha ki adetimden sonra yine 13 gün sayıp tekrar kontrole çağırdı. O an ki şaşkınlıktan üzüntüden bir çok şeyi soramadan odadan çıktım.
Ben kendimi bildim bileli düzenli 23- 26 günde bir adet gören biriyim yumurtlamadan nasıl adet görebilirim anlamadım.
Bu arada arkadaşlarımla paylaştım ve bana başka bir doktor önerdiler bu kez daha aklı başında gittim, muayne oldum tarihim geçtiği için o da yumurta göremedi ama beni başından savsaklamadı eski hormon testlerimi inceleri ve hormonlarımın iyi durumda olduğunu bir sorun gözükmediğini, kistiminde çok küçük olduğu için bir risk teşkil etmediğini söyledi.
İçim biraz rahatladı hiç bir şeyi kafama takmadan 3 ay deneyin baktın bir şeyler yok eşinle birlikte gel tüm kontrolleri yapalım dedi...
Bir an önce anne olmak istiyorum ....Çok uzun yazdım kusura bakmayın ... Umarım her şey dilediğiniz gibi olur...
Teşekkür ederim ... Ben her ay düzenli adet gören biriyim adet görmediğim hiç bir ay yok , genelde 26 günde bir adet görürüm. Benim anlamadığım yumurtlamadan nasıl adet görülür ?
kuzum çalış çalış ooooo yeter yaa hayatımız çalışmakla geçiyo okula git çalış evde çalış işte çalış
neyse çalışalım inşallah kasım ayında maaşımızı zamlı alırız
sen sen ol eşine de iş yaptır benimki alıştı vileda bile yapmıyo artık bi de ben süpürge açınca sesten rahatsız oluyomuş beyfendi
canım bence ilk iş olarak rahım fılmını cektirtmen gerekırdı onun sonucu bellı olmadan doktorun sana tedavı uygulamamalıydı bence...ben çektirttim temmuz ayında adet bıttıkten sonra 3 gun ıcınde cekılecek çunku sonrası yumurtlama zamanına denk gelıyor ve hamıle kalma olasılıgın var...hiç korkma korkulacak bısey degıl 5 dk suruyor toplam ve sadece adet sancısı gıbı bı sancın oluyo oda en fazla 2 dk suruyor
bugün doktorla konuştum da biz 3. aşamada veriyoruz dedi ses çıkarmadım bende ben aslında korkmuyorum aslında bi sorun varsa bi an önce çıksın istiyorum sen uykusuz mu yaptırdın cnm hayırlısı olsun inş.
Haydi bismillah bekleme baslasin calismalar bitti!!!! Bu ay pek bi umutsuzum ovulasyon testinde pozitifi gordugum gunu degerlendiremedik ama ondan onceki ve sonraki gun oldu. Zaten ertesi gun sag yumurtaliklarimda agrilar vardi insallah yumurtayi yakalamisizdirPek bi umutsuzum bu aydan ama bakalim olmadi kasim'a artik. Allah hepimize tez zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?