- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocacin kiyamaz sana adam tutar ya azcik nazlaniver sende hicbiseyim yok deyip durma midem bulaniyor uyku basiyor falan :)))
hatirlattigim icin ozur canim annen icin uzuldum basin sagolsun guzelim birde tibete gitmeyi denesenize imkaniniz varsa hamile kalmak isteyenlerede bakiyorlar diye duydum insallah bu ay guzel haberini aliriz gerek almaz ama aklinda olsun
hamile kalmak isteyenler neden tibet'e gidiyorlarmış ki ?
geçen aydan itibaren artık bebek zamanı geldi dedik ve bu ay adet görmedim 3 gün önce evde test yaptım ,ertesi gün kan testleri veeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :) inşallah 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi. Allah herkese istediği anda nasip etsin inşallah bebeğini......
GEBE olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. sağlıklık hamilelik dönemi geçirmenizi dilerim.. Ben de 3ay aradan sonra aralık ayında denemelere başlıycam doktorum izin verdi. Kasımda tutturamayanları Aralık topiğinde yanımda görmek isterim..
ve bu sabah hüzünlü sabaha uyandım ben kaç gündür geciktikce bir heves bir mutluluk ama bu sabah ağladım ağlayacaktım nerdeyse kaldı aralıka inşallah :)kızlar ya bu gün adet olmam lazım geçen ay 23 nde oldm 30 gunde bır oluyorum ama su an daha olmadım tabı bu gece olmazsam ya adet olacak gıbı kasıklarıma bı sızı gelıp gecıyor. test yaptım ama 2. çizgi görülemeyecek kadar silik belki de ben psıkolojık goruyorumdur. bı de akıntım var adet oldum sanıp bakıyorum akıntı gelıp duruyo. boyle mı oluy hamılelık yaa boyle bısey yasayan var mı nolur cevap yazın testte cıkmadıgına gore hamıle degılmıyım yoksa olsa cıkması lazımdı bu gun dıye dusunuyorum.
ne kadar mutlusundur kimbilir .. Rabbim sağ sağlim kucağınada almayı nasip eder insaAllah...
Allah'ımmm beni de gör yarabbimmm
geçen aydan itibaren artık bebek zamanı geldi dedik ve bu ay adet görmedim 3 gün önce evde test yaptım ,ertesi gün kan testleri veeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :) inşallah 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi. Allah herkese istediği anda nasip etsin inşallah bebeğini......
selam kızlar günayldın nasılsınızı, ben pek iyi değilim simdi
ya hamile bayanların fikrini almak istiyorum..
dün aksam bir konuya aşırı tepki verdim..sinirlendim bağırdım haklı olduğum için.. ve mideme ağrı vurdu.. arada bir vuruyor halen..göğüsüme bi ağrı saplandı o anda sinirli konusurken ve midemin ağrısınla yattımm gece zor bi hal.. okuya okuya.. Allahım sen koru diye diye..
hani diyorum ki. haftaya bat tarihim 27 si ya, hani varsa birsey olmaz dimi, smdi korkuyorum, simdiden birsey olur diye, nolur bisiy diyin, batmalarım vardı sanki simdi yok gibi.. stres ten gider mi yaa, dün geceden beri çok dua ettimm.. insallah gitmez diye..
kızlar bisey sormak istiyorum .. bat ına bikaç gün kala, hani çok uyumak hamile olabiliceğin anlamında ya.
işte uyku ne zamanda başlıyordu belirti vermeye kaçıncı günde fln :26:
slm adetime 25 i dayanamayıp 2 gün önce test aldım ve ikinci çizgi çok silik çıkmıştı. inanmadım belim, karnım çok ağrıyo hasta olacakmışım gibi dayanamadım bugun yine test aldım bunda daha net çıktı çizgi. Bende hamileyim galiba ikisininde yalnış çıkma olasılığı varmıdır bilmiyorum. Pazartesi kan tahlili yaptıracağım daha net sonuç alırım hayırlısı artık yüce rabbim gönülden isteyen herkeze tattırsın bu duyguyu gerçekten isteyen herkeze evlat nasıp etsin inşallah...