Kızlar;
Öğlen regl oldum yaaaÜzülmedim desem yalan olur. Bu ay ümitliydim açıkçaıs. Hesaba göre 1 gün erken geldi.En azından iyiki test yapmadım ya da gecikmedi diye seviniyorum. Ümitlenip de sonra hayal kırıklığına uğramak çok daha kötü. Napalım hayırlısı. Ama inanın. İnsan hissediyor. Hamile olmadığımı hissediyordum. Kimyasal geçirdiğimde de hamile olduğumu hissetmiştim. Çok garip.... Neyse.... Bat hesaplamadım. Allahım hayırlı zamanda versin inşallah.
canım benimde bat 22 Kasım olması gerekiyor ama bir keresinde 10 gün rötar bile yaşamıştımumarım günüm geçer geçmez çift çizgiyi görürüm sonra minikkelebeğin topiğine transfer oluruz bakarsın :) Keyfimbilirinde aynı belirtileri vardı ve şimdi hamile darısı başımıza inşallah :)
bende beşi diye tahmin ediyordum fakat ovulasyon testinde 1inde 2 sinde koyu çıktı ve bende akıntı ve ağrıyla yumurtlamanın 2sinde olduğunu düşünüyorum. Belki de tüm aylarda erken yumurtluyordum haberim yoktu :) kasık ağrım bazen keskin oluyor özellikle sol tarafımda ama o günden beride hep hafif bir sızım mevcut sürekli kasıklarım kendini bana hatırlatır durumda inşallah hayırlısı olur bakalım umutlanmak, kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değil((
dygyvz
bukadar takinti yapmayin moralinizi herzaman yuksek tutun rabbim hayirlisini sagliklisini versin ben 3 bebek kaybettim yasadigim uzuntu tarif edilemez evliligimin 4. yili doldu suan suan yine hamileyim sizler icin dua sizlerinde duasini bekliyorum moral cok onemli moralinizi herzaman yuksek tutun
ya bu arada ben alinti yaparak alt alta cvp yazamiyorum nasil oluyor bu cahilmiyim ne :)))
kizlar corek otu yagini denedinizmi hic ben bu ay denedim iyi sonuc aldim zaten buay birakmistik korunmayi hemen tuttu allahinda izniyle tabi
bende beşi diye tahmin ediyordum fakat ovulasyon testinde 1inde 2 sinde koyu çıktı ve bende akıntı ve ağrıyla yumurtlamanın 2sinde olduğunu düşünüyorum. Belki de tüm aylarda erken yumurtluyordum haberim yoktu :) kasık ağrım bazen keskin oluyor özellikle sol tarafımda ama o günden beride hep hafif bir sızım mevcut sürekli kasıklarım kendini bana hatırlatır durumda inşallah hayırlısı olur bakalım umutlanmak, kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değil((
canım okuduğun yazının hemen altında alıntı ile cevapla yazıyor alıntının altına tıklayınca yazmya başlıyorsun :)
bu sekilde mi oluyor acep :)
kizlar corek otu yagini denedinizmi hic ben bu ay denedim iyi sonuc aldim zaten buay birakmistik korunmayi hemen tuttu allahinda izniyle tabi
bu sekilde mi oluyor acep :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bu ayyy hiç bi belırtım yokkan adetımın gecıkmesıyleeee cok fazla umitlenmiştimmm hatta kan testine gıdecek kadarrrr ama noldu yınee aldım havamı geldimmm butun gece agladım ağladım dua ettim ben üzüldülçee eşim dha çokk üzüldüüüü aglayark uyumusumm bı uyandım kırmızılarda gelmiş zatennn neyse şimdi dha iyiyim işe geldimmmm hayırlısıı böyleymişşşşş bunu yazarken bileeeee gözlerime hakim olamıyorum malesefff bidaha çift çizgiyi görmeden kan testi falan yaptırmak yokkkkkkkk bu dhaa fena bişeymişşşşş yani bölee bu ayy hiç bişey yapmak yok onu ovulasyon testı ne tarıh hesaplamaaaa canımız ne mzn ısterse ozmn ne yaparsak yapalımm rabbim ol demedikçe olmuyoo o ol dıycekki olcakkk hayırlısı...
canım çörekotu yağı nedir ne işe yarar nasıl kulanılır...bende bebek isteyenlerdenim merak ettim...
kızzzmu oldun yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?