Kasim ayinda da hamis kalamayan degerli anne adaylari :)
Ben tum adet gunlerimi excelde tutuyorum..Yanlarina da yesil ve kirmizi kutucuklari isaretliyorum..Kirmizilar hamile kalabilecegim gunler,yesiller risk olmayan gunler..Bu gunlerin karsilarinda iliskiye girdigim gunlerde carpi atiyorum..Bunu gecen sene haziran ayindan beri tutuyorum..(Esimle tanistigim zamandan beri)
Neyse simdi kontrol ederken baktimda ,ilk hamileligimde 9.gun 10.gun.13.gun ve 16.gun ilisliye girmisim ve 10.gun ve 16.gunde kaza olmus :)))))
diger zamanlar korunuyorduk cunku..Ve ben o ay hamile kalmistim..Ama hic stres yapmamistim..Yani birsey olmaz diyordum..Hemen kalkmistim yataktan lavoboya ve pozisyonlar uygun degildi hamile kalmak icin...O yuzden cok rahattim..
Ama ne oldu ben o ay hamile oldugumu ogrendim..Hemde nikahim kiyildiktan 1 gun sonra..1 aylik hamileydim ve dugunume daha 6 ay vardi
Simdi bu kadar rahat anlatiyorum ama,demekki hic dusunmemek aklinin kosesinden bile gecirmemek gerekiyormus..
Defter bana bunu hatirlatti..14 kasimda yasadigim bunalimdan sonra iyice kopmustum cunku..Cok umitlenmistim ve silik cizgiyi gormemde cabasi olmustu..
Neyse ben artik her ay reglim yaklastiginda bir umut insallah gelmez demiycem..dusunmemeye caliscam..Tarih tutucam ama bilincli sekilde illa iliskiye girmem gerektigini dusunmiycem..Relax olcam..
Cunku esimi de etkiliyorum..Etkiliyoruz eslerimizi farkinda degiliz..Sonucta onlarda ''hadi yumurtluyorum seviselim '' dedigimizde gorev gibi yapiyorlar bunu :)))) yani ben oyle dusunuyorum.. O yuzden esimede artik birsey demiycem bu konuda..Reglim ne zaman bitmis? Ne zaman en verimli gunmus..Hiic soylemiycem..soylemeselerde onlarda geriliyo..icten ice belkide kendilerinde bi sorun ariyor? Bilemeyiz ki bunu ?
Bunu nerden cikardim,esim TR yr gittigimizde bende doktora gideyim istersen dedi.. (doktor bana yumurtaliklarimin iyi calistigini ve rahim durumumunda cok iyi oldugunu soylemisti ) Demek ki bu konuda onlarinda rahat olmasi cok etken..Oyle dusunuyorum.HEr iki tarafinda rahat olmasi lazim..Zaten gunun yorguluklari,stres yetiyor..Birde bunu koyuyoruz bunlarin ustune ki bu her iki taraf icinde en agir basani oluyor..
Neyse cok uzattim ,paylasmak istedim...Rahatliyalim,rahatlatalim...sonrasi Allah Kerim...Opuyorum hepinizi..Hersey gonlunuzce olsun..