Brunei neresiydi kızzzKutadgu biligi de geçerim valla. Çok pis yazarım
Yalnız o destanda arada kalmış ama senin kızla ilgili senaryolarım da mevcut.Görmedin galiba. Barbi giydirme oynuyor sıpacık sen nete giremiyorsun
Yok canim gocmen degilim..bildigin karadenizliyim..en dogusundan:))) ya uyku problemi bende de var..aksam 10 gibi uykum geliyor sabah 5 gibi uyaniyorum..Oyle hemen uyuyamiyorum ,yatakta depelenip duruyorum..2 gundur ates basiyo..esime cami actiriyorum..adamcagiz Ben uyuduktan sonra kapatiyo..
Allah yigenine uzun uzun omur,saglik versin canim..
Kizlar gunaydin...orda saat daha cok erken ama dayanamadim..Ben dun aksam test yaptim...silik cizgiyi gordum...hatta halisyunasyon goruyorumdur diye esimede gosterdim...evet silik cizgi var...esim daha soguk kanliydi Benden..netlesmeden,doktor raporu olmadan sevinmeyelim dedi...AMA sarilip opuyo:))))
Bu sabah tekrar yapayim dedim..silik custom yoktu...
(( bat yarin...midem cok kotu...kokular cok kotu...koku kismini oncekinden hatirliyorum boyle oluyodum...AMA sabah moralim bozuldu..yani sabah derkende gece 4-5 gibi uyandim yine o zaman yapmistim...bide acayip asabi oldum..kocam bu sabah iyi misin dedi...ne duygu degisimi diyo..
Kafam cok karisti...prtr
Hayirli pazarlar kizlarr,
ohoooo hamisler cogaldi masallah darisi olmayanlarin basina!
Havanin bulanikligindan insanin cani bisey yapmak istemiyor, bende aldim cayimi oturdum kknin basina :)
benim adet sancilarim ara ara devam ediyor, hatta genellikle gece uykudayken oluyor adet agrilari..
batima 10 gun kaldi:18: ama bu kez gunumu gecince test yapicam erkenden yok artik test mest
dayanabilirsek eğer cnm bnde bugün beklıyorum kırmızıları inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gelmezler adet olckmısım gıbı oluyor offfffff...
Kizlar gunaydin...orda saat daha cok erken ama dayanamadim..Ben dun aksam test yaptim...silik cizgiyi gordum...hatta halisyunasyon goruyorumdur diye esimede gosterdim...evet silik cizgi var...esim daha soguk kanliydi Benden..netlesmeden,doktor raporu olmadan sevinmeyelim dedi...AMA sarilip opuyo:))))
Bu sabah tekrar yapayim dedim..silik custom yoktu...
(( bat yarin...midem cok kotu...kokular cok kotu...koku kismini oncekinden hatirliyorum boyle oluyodum...AMA sabah moralim bozuldu..yani sabah derkende gece 4-5 gibi uyandim yine o zaman yapmistim...bide acayip asabi oldum..kocam bu sabah iyi misin dedi...ne duygu degisimi diyo..
Kafam cok karisti...prtr
Hayirli pazarlar kizlarr,
ohoooo hamisler cogaldi masallah darisi olmayanlarin basina!
Havanin bulanikligindan insanin cani bisey yapmak istemiyor, bende aldim cayimi oturdum kknin basina :)
benim adet sancilarim ara ara devam ediyor, hatta genellikle gece uykudayken oluyor adet agrilari..
batima 10 gun kaldi:18: ama bu kez gunumu gecince test yapicam erkenden yok artik test mest
kızlar merhaba nasılsınz bakalım :)
Ben de hiç sevmiyorum bu havaları cankız sıkıldım valla
Bende de yumurtadan 4 gün sonra ağrılarım olmuştu,neden bilmiyorum ama inşallah senin de bebiş yoldadır
Testi erkenden yapmak canını sıkıyosa bekle canım inşallah kırmızı görmezsin bu ay
benim de çocuğum olursa kız olmasını çok isterim çok seviyorum kız çocuklarını
bekliyorum deme beklemiyorum de negatif enerji yukledin simdi :) insallah olmazsin
Ben de hiç sevmiyorum bu havaları cankız sıkıldım valla
Bende de yumurtadan 4 gün sonra ağrılarım olmuştu,neden bilmiyorum ama inşallah senin de bebiş yoldadır
Testi erkenden yapmak canını sıkıyosa bekle canım inşallah kırmızı görmezsin bu ay
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
Ilkini saat 11 gibi yaptim aksam...digerinide sabah 5 gibi falan...mide bulantim var AMA..her dakka adet olmusum gibi wc Ye kosuyorum..akintim cogalmis..kacinci camasirim bugunden beri...yarin ola hayraola..bakalim..insallah bosuna degildir bu belirtiler...İki test arasındaki saat farkı ne kadar? Değerin henüz düşük olduğundan ve idrara az geçtiğinden ikinci yapışında belki henüz yeteri kadar birikmemiştir. Gün içinde 4 saat kadar idrarını tutup tekrar dene bakalım. Çok sıvı da tüketme.
Sağol teyzemiz valla yedik soğuğu napalım bi de kasıklarım da dün akşam ve gece baya ağrıdımerhabaa kızLarr nasılsınızzzz...
ben kaç günüdrr 20 lik dişimle ugrasıyodum pek gıremedım..çok şükür kurtuldum...
minikkelebegim canımm hayırlı olsun kesecıgınkendine dikkat et demıyormuyum ben sana amann dikkat hstalanmaa kuzumm...
Aynen oyle bulasiklari makinaya bile dizesim gelmiyo valla :), canim senin hamilelik belirtilerin nelerdi ve ne zaman baslamisti ?
Benim gecen aya gore bu ay akintilarim cogaldi gibi, insallah hamile kaliriz tum isteyenlerle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?