evdeki idrar testiyle mi ögrendin canım sen kana gitmedin mi bu arada 3. hamileliğin falan yazmışsın noldu diğerlerine
cnm mrb... kan testi yaptır. idrarda hemen çıkmayabiliyo... bana sağlık ocagında öyle demişlerdi. 1 hafta geçse bile bazen negatif görünebiiliyomuş idrarda...pzts hemen kan testi yaptır hemen......
anladım canım bir hafta sonra falan git görürsün o zamn ben 2500 lerde gördüm karından inş. bu saglıkla gelir annesineilkini ben aldırdım ikincisi düştü üçüncüsünün kalbi durdudaha gitmedim evde yaptım test busefer planlı olduğu için erken öğrendim
Kan değerine göre ne zaman gideceğini belirle. Ben değerim 6.000 lerdeyken gittim adetim 1 hafta geçmişti gittiğimde.
1500 olmadan keseyi göremez doktor. En az 1500 olmasını bekle. 1500 de de alttan muayene ile görebilir.
anladım canım bir hafta sonra falan git görürsün o zamn ben 2500 lerde gördüm karından inş. bu saglıkla gelir annesine
kötü şeyler düşünme canım iyi düşün iyi olsun paartesi günü git bi kan testi yaptır bakalıminşallah bu kez bişey olmaz
yok daha gitmedim nezamn gitcemide bilmiyorumtemmuz topiğinde soruyom da onlar şimdi namaz derdinde kimse cevap vermiyo bende sizlerden birini bekliyodum kelebek felan nezaman gideyim hakkaten ben erken öğrendim bat yarın mesela 17 ekimde regl oldum
Kotu dusunme,kotu olmasin..Insallah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip eder Allah..Pazartesi ne kadar kendine iyi bak..kalkarken,otururken,,simart azcik kendini..Insallah guzel haberlerine devam edersin hep :)
ilkini ben aldırdım ikincisi düştü üçüncüsünün kalbi durdudaha gitmedim evde yaptım test busefer planlı olduğu için erken öğrendim
su temmuz topigi nerde yaa bulamadim
kızlar bat günüm dündü bir gün fazla söylemiştim yine,gelen giden yok ama kesinlikle hamile olduğumu hissetmiyorum,her ay aynı teraneakşama ya da yarına gelir kırmızıcıklar
bnm beşinci günüm beklemediyim hafif pembemsi bişy var bu da 3 gündür devam ediyor şaşırdım bende
ya sen kan verdinmi bak şimdi geçenlerde birinidaha öyle oldu sonra regl oldu ama ben hiç öyle olmadım için bişey diyemiycem valla en yakın ben ablamı biliyorum oda 2 gün olmuş baya regl olmuş sonrada haiş çıktı ama sanırım herkezde olmuyo bu sen bi baktır bence
Keşke adetim 5 gün kala rahatsızlandım iğne yaptırmadım hamile olabilirim diye baktılar 0,100 çıktı yani 7 gün önce yapıldı bilmiyorumki pazartesiyi bekleyecem artık
7 gün önce yapılması şuan olmaması demek deil inşallah vardır bebişin ya eczaneden alsaydın bari bak şimdi merak yaptım valla
Asiselcan bu ay senin bahsettiğin soğan kürüne dün başladım ama iki gündür çok yoğun akıntım var soğan kürünü kullanınca oluyor mu merak ettim açıkçası bu arada benim bat 28 kasım
yok olmaz ben burda doğuracamadamdan bulaştı laz damarım tuttu hamiş kalanlarda burda dursun hatta giden olursa ikimiz tenhada yakalyıp pataklayalım hatta sen bizim topiğin hamilesisin hiçbiryere gidemezsin diyelim temmuz ağustos karışık olsun
kız asican sen de farkettin mi bilmiyorum ama temmuzda bikaç kişi sürekli tv izlemeyin müzik dinlemeyin modundalaryok daha gitmedim nezamn gitcemide bilmiyorumtemmuz topiğinde soruyom da onlar şimdi namaz derdinde kimse cevap vermiyo bende sizlerden birini bekliyodum kelebek felan nezaman gideyim hakkaten ben erken öğrendim bat yarın mesela 17 ekimde regl oldum
ilk t çıktı bekledim bişy yok anlamadım bende şansıma hep bozuk testler çıktı adetim 5 gün geçti hafif pembemsi 1-2 damla geldi 2 gündür kaldı öyle adet olmadan önce de aynı olurdu ama hemen kahverengi lekelenmem olurdu başlardı adetim bel ağrısı gögüslerimin uç kısımları şiş hassas berbat ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?