- 3 Şubat 2011
- 473
- 0
hamilesin canımm allah kucağına almayı nasip etsin
kız elma kurdu bu idrar testi öyle demiyo kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesin canımm allah kucağına almayı nasip etsin
kızlar yorumlarınızı bekliyorum ben hala
canım senin kan değerin 13.5 çıkmış bu hamilesin demek. idrar testleri çok duyarlı değil markasına göre de değişir. 20 den aşağısını pek göstermez. burda önemli olan kan tahlilindeki değerin 2 güne bir 2ye katlanması. eğer katlanmazsa kimyasal gebelik olabilir inşallah bebişin seninledir
inşallah korktuğun gibi bir şey yoktur. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Bak yaaa ne diyo yine :))) 26 ve 27 sinde beraber olmusun iste..Kiz ben 10. gunumde oldum..bir kere yanlis hesapladim..hemen olmustu..Insallah olmustur..
Bu arada KK bu konuda super..Ben hep diyet konusuyla ilgili girerdim..Zayiflamam da lazim..Simdi bebek umutlu topiklerdeyim..Burdaki sohbetler guzel oluyor..Nispetsiz,kiskanmazsiz..Insan karsisindaki cok yakinida olsa cekiniyor..:) burda herkese iyi olan yarasin diye yardimlasiyoruz..art niyet yok neguzel...Hep boyle olsa yaaa:))
Bu arada eklemeden gecemiycem..Ayip olcak ama :))) Pozisyonlar da etkili canlarim benim..Buda tecrubeyle sabit..ben bi keresinde en verimli gunlerimden birinde esimin yanlis pozisyonundan kaynakli yirttmistim hamile kalmaktan :))) tabi ozaman evli degildik..
Bu ay pozisyonumu cok iyi ayarladim vala :))) belimin altina yastikda koydum..Ayaklarimi yukari kaldirip duvara dayadim..sonra cenin pozisyonunda uyudum...Iliskiden sonra hemen kalkip gitmek,hemen dus almak yada ardindan zamanda gecmis olsa cis yapmak olasigi cok dusuruyor..Bilginiz olsun..
Ay hadi bu ay herkes guzel haber versin..mutlu olaim surda,kocalarimiza nasil soyliycez yorumlari yapalim :))
bu arada bu gurultu genelde regl habercisidir
idrar testi hep gün geçincemi netleşir bata 2 gün kaldı:18:
herkesin değişiyor ya bazıları adete 4 gün kala yapınca bile çıkıyor bazıları da adetten 1 hafta sonra..değişken birşey bu net bir cevabı yok bence
yapma yav...................
ay ay ay hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah iyiliğini versin şiddetli mide bulantısı yaşıyorum şuan inş. bebişim benimledir
hemen thlil yaptır canım benimde evdekinde çıkınca yaptırdım şükürler olsun rabbime meleğim benimlekızlar merhabalar,konunuzu daha önce 1 kere ziyaret etmiştim.Ben ekimin 8 inde adet olmuştum.Bu ayda 5'inde olmam gerekiyordu.Yumurtlama dönemimde de eşimle 2 kere korunmadan ilişki oldu,çocuk istiyorduk.Regl 3 gün gecikti,normalde test yapmam ama göğüslerimde bir dolgunluk,meme başlarında aşırı hassasiyet sebebiyle bugün içimden bir ses test yapmam gerek dedi,sabahtan beri 3 tane ayrı test yaptım vee üçüde pozitif,hala daha inanamıyorum bu kadar çabuk nasıl olduğunu.Kan testi ne zaman yapılır bir bilginiz varmı?
böyle yorum görünce rahatladım idrar testi beni sinir ediyor artık
canım hayırlısı olsun aralıkta bebeğin seninle olsun inşallahbende o ihtimalleri sevmiştim canım sevmekle kaldım sadece dün gece geldi kırmızılar
naz canım listeyi güncellersen yeni bat 4 aralık
psikolocik deliiiiii sen de iyiki varsın küçük cadıallahımmmmmm adet sancılarım başladı kızlar ben burda koptum gülmekten yazamıyorum artık benki böyle şeyleri en yakın arkadaşımla bile konuşmam nezaman ne yaptımı yazıyorum siz çok yaşayın kızlar evli ama evsiz mutlu ama çocuksuz günlerimi sizinle geçirdiğim için çok mutluyum 1 aydır burda kafa dağıtıyorum vallahi iyiki burdayım iyiki varsınız enbüyük kadınlar kulübü :))
canım ne zaman yapılacak hemen yapılır test pozitifse doğumu mu beklicen yaawwkızlar merhabalar,konunuzu daha önce 1 kere ziyaret etmiştim.Ben ekimin 8 inde adet olmuştum.Bu ayda 5'inde olmam gerekiyordu.Yumurtlama dönemimde de eşimle 2 kere korunmadan ilişki oldu,çocuk istiyorduk.Regl 3 gün gecikti,normalde test yapmam ama göğüslerimde bir dolgunluk,meme başlarında aşırı hassasiyet sebebiyle bugün içimden bir ses test yapmam gerek dedi,sabahtan beri 3 tane ayrı test yaptım vee üçüde pozitif,hala daha inanamıyorum bu kadar çabuk nasıl olduğunu.Kan testi ne zaman yapılır bir bilginiz varmı?
kızlar merhaba ben geldim yine çok üzgünüm dayanamadım yine bat günümü beklemeden test yaptım yine negatif o haalde neden kan testim 13.5 çıktı anlamıyorum ki kızlar ne olacak benim halim yaaa
canım hayırlısı olsun aralıkta bebeğin seninle olsun inşallah
psikolocik deliiiiii sen de iyiki varsın küçük cadı
canım ne zaman yapılacak hemen yapılır test pozitifse doğumu mu beklicen yaaww
hem de günün de geçmiş hemen yaptır tahlili 2 günde 1 tekrarla doktorunla konuş
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sen ne inatçı şeysin kız niye tekrar kan vermiyosun
idrarda hassas testler bile 20 üzerini çıkarıyo o da kesin değil yani
sen idrarı bekliyosan bekleme
hemen kan ver canım hadi haber bekliyozzz
bende o ihtimalleri sevmiştim canım sevmekle kaldım sadece dün gece geldi kırmızılar
naz canım listeyi güncellersen yeni bat 4 aralık
durumlar nasıl aceba çok merak yaptım :)
ben olmadım daha ama kasık ve bel ağrılarım devam ediyor
durumlar nasıl aceba çok merak yaptım :)
benim bat 7 kasım gelen giden yok
heyecandan ölüyorum bi yandan da korkum var ya stersten geciktiyse diye:18: başka bay 7 kasım olanlar ne durumdular acaba