- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
Canim insallah..Ama dedigim gibi sanirim stres yapiyoruz..Bak seninde erken geliyormus..Benim son 2 ayim oyle..
ama simdi fenayim..sol kasigim beni mahfetti bugun..Allahim kokularda kotu geliyor burnuma..
Daha once yasadigim icin mi acaba husnukurunt yapiyorum bilmiyorum ama bu agri psikolojik olamayacak kadar kendini belli ediyor..Akintimda var..Allahim insallah vardir bu ay..
Esim her ay gozlerimin icine bakiyor.. Eger hamile kalirsam oyle bir suprizle soyliycem ona..Hep hayalini kuruyorum ona soyledigim anin..(
Ilk bebegimizi hastane beraber ogrenmistik ama ben olmadigima cok emindim ve beklemiyordumda..Ama duyunca esim oyle bi sarildi ki..Gozlerinin ici oyle bir guldiki..Benim icimde garip bir duygu..Allah affetsin aklima geldikce agliyorum..Simdi elimde 1 aylik olacakti melegim(
Allahim insallah hayirlisiyla sagligiyla sihatiyle bi melek daha nasip etsin..HErkese ,tum isteyenlere..
valla cnaımm ahyırlısıı dıyorum heppp benım esimde öle bu aya kadr cok fazl abellı etmıyodu ama gecen gun dıokııı ılk kıme solylıycennn falan dmeye basladı benım esım ayda 1 hafta gececi calsıyo gece evde olmuyo bende korkuyorum o olmayıncaa dıokı bı oglum olsaydıı ona tembıhlerdım annene sahıp cık dıe ıcım raht ederdı dıoo :) ılk defa bole seyler duymaya basladım agzındann emınım cok ıstıyo benımde planalrım varr ona suprız yapma konusundaa:)) ne guzel senın kasık agrın varr bende yok valla cnaımm ya her ay pıskolojık hıssedıyodum ama sımdı hıssetmnıyorumm