- Konu Sahibi nagihan_14
-
doktor nevranın sitesindeki hesaplamaya göre benim 30/05/2012 tarihinde adet olmam lazımmış ve ben bugün itibariyle 3 gün geçikmiş bulunuyorum ve bunu yeni öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
aman allahım inanamadım yawwwwww doğrumudur acep bu
işallah ama geçen gün test yaptım negatifti acayip kafam bulandı yaaaaaaadoğrudur canım ben hep burdan takip ediyorum 2 gün gecikmiş evet, hadi inşallah hayırlısıyla geliyordur bebiş
Dilsad senin nu siteye göremi 2-3 haziran bat bi baksana sende:) belkim birlikte olur olmazsmıııııııııııııı
bana göre 4ü siteye göre 3ü canım. Ama benm doğumdan sonraki adetlerim 5 mart 5 nisan 4 mayıs olduğu için bilemiyorum. Site 3ü diyor.
Kaçırmasaydın tatlım o bebiş dolu
günlerini
ben iki günde bir yapıym 3 kere yaptm hepsi ikinci çizgi 1. den daha soluktu ne anlama geliyoo hala çzemedm
Sabahı beklemesem şimdi test yapsam çıkarmı aeppp
ben çatlarım yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
işallah pazartesi burada hayırlı haberlerini okurum
birazdan gidicemde çıkar dime lütfen çıksın çift görmek istiyorum
yazarım bi saate
amin inş. çıkar çıkmasada kırmızılar gelene kadar ümitle bekleriz
Sabahı beklemesem şimdi test yapsam çıkarmı aeppp
ben çatlarım yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
işallah pazartesi burada hayırlı haberlerini okurum
Kan tahlilinde kesin çıkar ama bazı bayanlardada eğer erken döllenme olduysa günün herhangi bir saatinde çıkar diye yazılar okumuştum nette istersen bir bak bişi kaybetmezsin
istanbul3474 canım bence bekle hemen çıkmayabilir
inşallahhh canım
denturcum benm ilk gebeliğimde 8. gün idrar testi yapmıştım öğlen saat 1 gibiydi ve kıpkırmızıydı. akşama da gidip kan tahlili yaptırmıştık onda da 5 haftalık çıkmıştı.
cesaret edemedim kızlar pazartesiye kadar beklicem çok üzülüyorum sonra tek çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?