- 23 Ekim 2009
- 270
- 5
- 118
- Konu Sahibi nagihan_14
-
iyi aksamlar kizlar catlama ignesi adet gecikmesi yapabiliomus dogrumu?
slm arkadaşlar
çarşamba günü dr a gittim.. yumurtam gelişmiş bana duphaston verdi bugünden itibaren başlıcam kullanmaya.. bi de gün aşırı ilişki muhabbeti işte... gerçi eşimde %15 hareketlilik var sayı 46 milyon onada ilaç verdi... morelimizi çok bozdu aşılamayla bile olmaz dedi ama biz morelimizi bozmamaya çalışıyoz.. hatta eşim ilaçları içerken 'vay küçük sıpa sen dünyaya gel de ben sana gösteririm.. neler içirttiriyor bize ' diye söyleniyor gülerek ısırcam onun yanaklrını diyor :)))
dualarınız eksik etmeyin ne olur..
bu arada bat 21 haziran..
hadi hayirlisi olsun inss hamis kalirsin bat ne zaman canim...
inşallah canım isteyen herkesin olsun daha adetim yeni bitti çalışmalara başlıycam
bidahaki adetim 24 haziran
heee daha cok var yaaa simdiden boyle yaparsann =)))
yaptirdim bile29 mayista. aslinda benim adetim dkh sonra cok duzinsizlesti. 4 ay once biraktim hep gununu 10 12 gun geciyodu. bide hic yumurtlama olmuyodu. dedim keske ct ignesi adetimi duzenlese gecikmese benimkide hayal iste. dkh kullandim adet dengesini bozdum cok pismanim.
=((( dr tavsiyesi ilemi vuruldun yoksa senmi istedin canim yaa inss herseyin hayirlisi olur birde sogan kuru kullananlar var adeti duzenliyormus denedinmi hic???
melek2828.......................BAT- BELİRTMEMİŞ
meslisdeniz...........................BAT-14 Haziran
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm canim hosgeldin senin bat ne zaman???
heee daha cok var yaaa simdiden boyle yaparsann =)))
=((( dr tavsiyesi ilemi vuruldun yoksa senmi istedin canim yaa inss herseyin hayirlisi olur birde sogan kuru kullananlar var adeti duzenliyormus denedinmi hic???
hic kullanmadim sogan kurunu nasil yapcm. burda dk yazmadan eczaneler igneyi vermiyo. dk tavsiye etti. hatta tavsiye etmedi direk ct ignesi yapcaz dedi ama ondan once yumurtlaya yardim icin hap verdi
hic kullanmadim sogan kurunu nasil yapcm. burda dk yazmadan eczaneler igneyi vermiyo. dk tavsiye etti. hatta tavsiye etmedi direk ct ignesi yapcaz dedi ama ondan once yumurtlaya yardim icin hap verdi
Ben soğan kürünü kullandım ertesi ay kendiliğiinden hamile kaldım
bu ay gene başlıycam sabah akşam 2 kere içiliyo bide ben düzenlide içmedim
sabah yemekten sonra bi tane yemeklik soğanı dörde böldüm bi bardak suda kaynattım
biraz içebileceğim dereceye gelince süzdüm içtim akşamda aynısını yaptım tabi aynı soğanla değl
burda bitane komşum vardı 14 aydır bebeği olmuyodu soğan kürü içtiği ay hamile kalmış2. bebek istiyo
gene soğan kürü yapcakmış ben soğan kürünü 12 gün falan içtim oda çok düzenli değildi :26:
sabah yemekten sonra bi tane yemeklik soğanı dörde böldüm bi bardak suda kaynattım
biraz içebileceğim dereceye gelince süzdüm içtim akşamda aynısını yaptım tabi aynı soğanla değl
burda bitane komşum vardı 14 aydır bebeği olmuyodu soğan kürü içtiği ay hamile kalmış2. bebek istiyo
gene soğan kürü yapcakmış ben soğan kürünü 12 gün falan içtim oda çok düzenli değildi :26:
Bugün adetimin üzerinden 23 gün geçti ve ben hala yumurtlamadım. 6 Aydır korunmuyorum ama 3 aydır geç yumurtluyorum. Geçen ay 23. gün yumurtlamıştım ama bu ay 25-27. günü bulacak herhalde...
Nesemcm merhaba bu soğan kürünü banada çok önerdiler ama hiç denemedim sebebide rahim tabakasını incelltiğinin söylenmesi aslında zaten soğan kürü rahimi temizleyen bi uygulama blemiyrm bu ay denemeyi düşünüyrm hayırlısı
Nesemcm merhaba bu soğan kürünü banada çok önerdiler ama hiç denemedim sebebide rahim tabakasını incelltiğinin söylenmesi aslında zaten soğan kürü rahimi temizleyen bi uygulama blemiyrm bu ay denemeyi düşünüyrm hayırlısı
Bilmiyorum canım o özelliğini fakat burda bi arkadaşımın
yumruk büyüklüğünde kocaman bi kisti varmış soğan kürünü kullanmış
ve şuan o kist yokmuş doktor bile şaşırmışcanım bende başlıycam soğan kürüne
ilk bebişim soğan kürü vesile olarak gelmişti
amin insallahh.. hayirlisi, bu ay yine olmadi bizi icin(
arkadaşlar
benim bugün adetimin 13. günü feci bi kasık sancım var... iyi bişeymidir yoksa endişelenmelimiyim.. yumurta çatlaması sırasında ve ya gebelik oluşurken böyle sancılar olur mu acaba... klomen bitti folik asit duphaston kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?