- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- Konu Sahibi nagihan_14
en doğru karar bu bence de. bikaç gün geçsin bakalım hele bi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bugun kasigimin ortasinda nabiz atmasi oldu. 2kez oldu simdiye kadar
sizce neden oluyo
benim alt karnımda seyirme damar atması gibi geçen aydan beri oluyor bende çok merak ediyorum nedir diye anneme sordum iyicene unutmuş hamileliği şimdi her hamileyede soramıyorum o ne bu ne diye,herkeste bir havalar sanki onlar beklememiş heyecanlanmamış gibi "dur ya acele etme ya belirti falan yok"herkes bişey söylüyor bende kimseye soramıyorum.
o karın altındaki seyirme bende de oluyor doktoruma sordum, ben 4 ay önce sezeryan oldum,yaraların iyileşiyor ondan oluyor dedi.
kızlar ben geldim ine yaww sanki adet olmuşum gibi kasıklarım belim hatta belimden aşşası komple ağrıyor ama hala kırmızı yok accıkta midem bulanır gibi oluyor anlamadım ben yawwwwww
çoook canım acıyoooorrrrrrr
ya canim sen o zaman bi kan testi yaptir test bildigim ilk 5 dk sonrasinda yaniltiyormus ama yarim saat sonra cift cizgiyle hamile oldugunu ogrenenler bile var,,,belirtinde var ayyy hadi inss sen bi kan testi yaptirsana....inss hersey gonlunce olsun canim...canım adetimden 12 gün geçti yanlız düzenli adet olurdum normalde ve adet olurken sancı vs gibi belirtiler olmazdı bende ama bir haftadır sol kasığımda ağrı var yani adet belirtilerim olmazdı bu biraz anormal oldu bakalım yarın ne çıkcak nasip tabi herşeyin hayırlısı
evet kızlar dün akşam ilk kez yumoşlarımın çatlayacağını hissettim :) ve ovulasyon testiylede takip ettim beni yanıltmadııı :)
amanda amannn =))) sana bol calismalar tatlim inss tutunur sana melegin...
Eki Görüntüle 434026
merhaba arkadaşlar,
kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bizde 2 aydır bebiş için çalışıyoruz
Dilerim bu ay çift çizgiyi görebilirim hatta hepimiz görebiliriz
kızlar ben geldim ine yaww sanki adet olmuşum gibi kasıklarım belim hatta belimden aşşası komple ağrıyor ama hala kırmızı yok accıkta midem bulanır gibi oluyor anlamadım ben yawwwwww
çoook canım acıyoooorrrrrrr
adeti beklemek kadar zor bısey yok
herkese selamlar kızlar bende şansımı hazirana bırakanlardan bakalalım bu ay ne olcak
iyi aksamlar kizlar catlama ignesi adet gecikmesi yapabiliomus dogrumu?
hadi hayirlisi olsun inss hamis kalirsin bat ne zaman canim...
inşallah canım isteyen herkesin olsun daha adetim yeni bitti çalışmalara başlıycam
bidahaki adetim 24 haziran
hadi hayirlisi olsun inss hamis kalirsin bat ne zaman canim...
pampisim hic bi bilgim yok canim catlatma ignesimi vuruluyorsun sen???