- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
kızlar size birşey sormak istiyorum
ayın 16 sı yumurtlama günümdü , benim günümden 2 gün önce akıntınım başlar nitekim öyle oldu 14ünde başladı 16 sında çoğaldı ve yumurtlama ağrılarını yaşadım
ama iki gündür inanılmaz berrak ve yoğun akıntım var, o kadar berrak ki ne oluyor anlamadım
acaba yumurtlamadım da yeni mi yumurtluyorum başına böyle bişey gelen var mı
[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perilous[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seninlesonsuzadek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
5 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmadık bugün B-HCG testi yaptırdım. sonuç negatif 2,83sonucu görünce insan sanki birdaha hamile kalamayacakmış gibi hissediyor.ilk deneme dahi olsa insan çok üzülüyor darısı ağustos ayına inşallah
selam kızlar...bi kaçgündür topiğinizi heyecanla takip ediyorum,inş.rabbim hepimizin dularını kabul eder,göbişlerimiz bebişle dolar
kısaca tanıtayım kendimi,ismim neslihan,21 aylık evliyim,30 yaşındayım,3-4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz,geçen ay adetim 3 gün gecikince çok heveslenmiştim ama kısmet bu aya kaldı.
bat 23 temmuz...3-4 gündür göğüslerrim çok hassaslaştı,hafif karın ve kasık ağrım var,dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı,biliyorum daha çok erken ama çok taktım kafama
hatta rüyamda sürekli test yağtığımı ve 2.çizginin çıktığını görüyorum,kafayı yemek üzereyim anlayacanız
listenize benide eklerseniz çok sevinirim...inş.burda birlikte güzel haberlerimizi paylaşıcaz.
kızlar aklıma gelmişken yazayım;
Erken gebelik testi, beklenen adetten 7 gün önce %99 doğru sonuç veriyor. Bir zamanlar ben adetten 4-5 gün önce gidip kan testi veriyordum ama hem canım yanıyodu hemde özelden yaptırdığım için 15 tl ücret ödüyordum.
Bu testten aldım bikaç tane. Sizede tavsiye ederim. Kan kadar doğru sonuç veriyo ve evde uyguluyorsun. Ama diğer gebelik testlerine göre pahalı biraz.
Benim gibi daha fazla bekleyemeyenler için ideal.
Bu haftasonu yapcam testimi
5 aylık evliyim ilk defa bu ay korunmadık bugün B-HCG testi yaptırdım. sonuç negatif 2,83sonucu görünce insan sanki birdaha hamile kalamayacakmış gibi hissediyor.ilk deneme dahi olsa insan çok üzülüyor darısı ağustos ayına inşallah
Ben 30 gunde bir oluyorum canim hic sasmaz yani. 16sinda ovulasyonumdu güya ama yokkk catlamamisnasil moralim bozukk
Guzel dileklerin icin sagol tatlimm.. Bugun biraz daha iyim sanki..ama öksürüyorum.
evet beraber uygulamistikk keciboynuzunuama dün bitti keciboynuzu bende biraktim yapmiyorum. Bunaldim yaa her gun yapmaktan
cnm bnmm benimde yumurtam çatlamadı cuma günüydü bidahaki randevum ama oruç tutacğm için yarına aldım randevyu yaa...yarın çatlamzsa sanrm bu ay geçiyoo herşey
dilerim sende cuma günü güzel haberler verirsin cnmm benmm banada dua edin....çatlatı desin artıkk ben çatlycğm yarın 19.günümm otomatik ovulasyon hesaplamalarma görede 19 unda çatlyrm tek umudum yarın....mutsuz değilim biliyrmsn çatlamayan yumurtama rağmen rabbim baana bu ay nasip edecek diyorum...
amannn ne takıyonuz be kafaya catlasada catlamasada hamıleyız bız işte hele ben karnım kocaman oldu gaz sancılarınıda cocuk tekmesı sayarsak bu ay kesın doğurcam
cnm bnmm benimde yumurtam çatlamadı cuma günüydü bidahaki randevum ama oruç tutacğm için yarına aldım randevyu yaa...yarın çatlamzsa sanrm bu ay geçiyoo herşey
dilerim sende cuma günü güzel haberler verirsin cnmm benmm banada dua edin....çatlatı desin artıkk ben çatlycğm yarın 19.günümm otomatik ovulasyon hesaplamalarma görede 19 unda çatlyrm tek umudum yarın....mutsuz değilim biliyrmsn çatlamayan yumurtama rağmen rabbim baana bu ay nasip edecek diyorum...
günaydınn herkese
bende bi değişiklik yok ne kırmızı var nede bebek sadece dün çok temizlik yapmak vede misafir ağırlamanın verdiği yorgunluk var..
bu bir gebelik belirtisi mi acil cevap kızlar çok heyecanlıyım:)))))))))))))))))))
artık kendimle dalga geçer oldum...
Sonucu dün aldım ,5 haftalık Hamişimm canlarımm
Hadi bakalım sıra sizdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?