"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

offf aynı ben...benimde kociş bıktı valla...bende sürekli ateşim yüksekmi,göğüslerim şişmi sence diye sorup duruyorum...yazık onuda heveslendiriorum...oda bana bak sonra hayal kırıklığına uğrama,üzülme diyo ama ne yapayım elimde değil...kendime şaşırıyorum valla..

Sonucu dün aldım ,5 haftalık Hamişimm canlarımm

Hadi bakalım sıra sizdee

canımmm sabah sabah ne güzel bi haber...çok çok sevindim...rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

darısı bize olsun inş.

ilk denemeydi , takip de yapmadım.. Akışına bııraktım baktım oluvermiş

Hiç stres yapmayın kızlar, ilişkiden sonra mutlaka yatın uyuyun , hemen ayaklanmayın

ilk denemeydi , takip de yapmadım.. Akışına bııraktım baktım oluvermiş

Hiç stres yapmayın kızlar, ilişkiden sonra mutlaka yatın uyuyun , hemen ayaklanmayın

baklaım ben bu ay hep 1saate yakın yattım faydası olucakmıııııı:)))

günaydın kızlaarr yeni gün yeni umutlarla gelsin inşallah.yeni hamişler var galiba tebrik ederim beetle canım.benim bat 23 temmuz ama umut falan yok çünkü 7 gün kala test yapmıştım evde ve negatifti hayırlısı olsun bakalım ağustos hepimizin miladı olsun inşallah

inşş cnm ama hemn umutsuzluga kapılma 7 gun cok erkenn zatennn negatıf cıkması normal dgeıl mıı...

erken testlerden yaptın sanırımmm cnm yınedeee kırmızıları gormeden umudu kaybetmek yokkkk:)

bilmiyorum dbest diye bir markaydı zaten pek belirtim de yok:)Göğüslerde falan şişme hassasiyet falan yok sadece dün uyukladım falan arada midemde yanma var birde yumurtlamadan önce ateş ölçmeye başlamıştım ateşim 37de sabitlendi düşmüyor ama ona da güven olmuyor adete bir gün kala bile düşebiliyormuş.

azcık daha sabredıcenn ozmnnnn inşş hayırlı haberler alırsın cnmmm ilk denemnmiydiii

azcık daha sabredıcenn ozmnnnn inşş hayırlı haberler alırsın cnmmm ilk denemnmiydiii

inşallah canım.Benim bu ikinci olacak tatlım ilkini 3 ay önce 9 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu malesef(o yüzden daha bir farklı istiyorum gebeliği canım yaa.Ama hayırlısı vardır rabbimin bir bildiği

inşallah canım.Benim bu ikinci olacak tatlım ilkini 3 ay önce 9 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu malesef(o yüzden daha bir farklı istiyorum gebeliği canım yaa.Ama hayırlısı vardır rabbimin bir bildiği

anladım cnm ne dnırkıııı allh sabrını verıyooo inşşşşş hersey gonlunce olur bu seferrrrrrrrrr

amin canımmmm

kızlar bende 3 gündür akıntı var şeffaf yapışkan yumurtluyor muyum acaba ilişki için tam zamanı mıı zaten gün aşırı devam ediyoruz:44:

sanırım yumurtluyorsun yani yumurtlama belirtisi öyle oluyormuş yumurta akı gibi oluyormuş.bence çalışmalara devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…