ayy inşallah yerleşme kanamasıdır.
o nasıl oluyor canım daha ilk denememiz pek bilgim yokyalnız sanki vaji.. acıyor gibi hissediyorum
bebiş varsa sana tutunurken hafif pembe kanama olabiliyor az az.
az az gelmiyor akıntıyla peçetey geldidaha 11 gündür devam ediyoruz çalışmalara belli olurmuki
merhaba kızlar sigarayla savaşıyorum ama sanırım içeceğim adetim çoğaldı ve sancı başladı dün hiç uyuyamadım sizlerden ne haber
cnm benm en kısa zamanda inşallah çatlarlarrr yaa benmde pazartesi hala çatlamamşdı cumaya tekrar gidcm bnmde bat 1 ağustos..sen kaç günde oluyrsn cnm bnm 31-32-bazen 34 ü bulduğu için gününün takibni ilk defa yaptığmz içn bilemyrm bakalım cumaya inşallah ikimzde hayrlı haberlerle gelrz cnmm
çok geçmş olsn cnmm bnm keçiboynuzu ye bronşitede yumurtlamayada iyiymşkocişede kürünü yap hatta bunları senmi bana demişdn ki
selam kızlar...bi kaçgündür topiğinizi heyecanla takip ediyorum,inş.rabbim hepimizin dularını kabul eder,göbişlerimiz bebişle dolar
kısaca tanıtayım kendimi,ismim neslihan,21 aylık evliyim,30 yaşındayım,3-4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz,geçen ay adetim 3 gün gecikince çok heveslenmiştim ama kısmet bu aya kaldı.
bat 23 temmuz...3-4 gündür göğüslerrim çok hassaslaştı,hafif karın ve kasık ağrım var,dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı,biliyorum daha çok erken ama çok taktım kafama
hatta rüyamda sürekli test yağtığımı ve 2.çizginin çıktığını görüyorum,kafayı yemek üzereyim anlayacanız
listenize benide eklerseniz çok sevinirim...inş.burda birlikte güzel haberlerimizi paylaşıcaz.
Hosgeldin Neslihancim.. Insallah guzel haberler verirsin. Bu topic sanada ,ugur ve sans getirsin..
kan testi için bekliyorum kızlar saat 17:30'da çıkıcak sonuç , ultrasonda çok minik bişi çıktı aa kesin demedi doktor.. Hadi bakalım hayırlısı..
kan testi için bekliyorum kızlar saat 17:30'da çıkıcak sonuç , ultrasonda çok minik bişi çıktı aa kesin demedi doktor.. Hadi bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?