birde bugün dr dan azar yedim bronşitin var sen nasıl sigara içiyorsun diyebabama söz verdim ve sigarayı artık bırakmış bulunuyorum nasıl becerecem bilmiyorum ya hayırlısı
cnm bnm hayırlısı olsun yoksa bnm gibimi olcan sende yaa bende çok az oldumm çok komik ama arada hala önceki aydan acaba hamilmym diyroum :)) doktora gitmeme rağmen bukdr şizofreni oldum..2.günü biterse şaşmam sende şaşırma bende o kdr az oldm hep üstünü göryrm sandm..nazdada üstüne görmüşdüm o nedenle...ama snde az olursan eğer 5 gün sonra test yaparsn....naza hamile kaldğm gibi hamiş kal sennde bi kzıın olsun :))canım yaa ben adet oluyorum ama hala 1 pedin 10da 1ini dolduramadı sürekli midem bulanıyor çok kötüyüm yaa ağzımın tadıda berbat fena yapcak bu adet beni belli yani ben şimdi temsili bir bat vereyim çünkü ben batımı yumurtlamama göre hesaplıyorum her ay değişiyor kaç günde olacağı şimdilik 17 Ağustos diyelim
canım şimdi okudum eğer istersen devralırım listeyi yada beraber yaparız
birde bugün dr dan azar yedim bronşitin var sen nasıl sigara içiyorsun diyebabama söz verdim ve sigarayı artık bırakmış bulunuyorum nasıl becerecem bilmiyorum ya hayırlısı
Beetle ve papatyam tebriklerrr. Allah tamamina erdirsin insallahhhsaglikla kucaklariniza almayi nasip etsin rabbim.. Darisi bize insallahhh
Doktora gittim bugün , catlamamis benim bebis adaylari:)) cumaya tekrar gidecemmm :26: catlamassa igne yapacak
buarada bronsit olmusum cok rahatsizim yanefes almakta güclük cekiyorum..
Nazcim benim bat 4 agustos
cnm erken yaptın sanki 20 si değilmydi cnm ya...bazıları 4 gün geçince silik görünüyo kırmızıları görmedn üzülmk yok rica ederim...
canım ümidimi kaybettim,bu ay şans bana gülmedi sanırım
bazılarınınkide 4 gün öncesinden çıkıyomuş ama ben bunu düşünerek yaptım testi koca bir tek çizgi
hayırlısı olsun ama üzülmedimde değil hani...
yaa ama gerçekten üzüldüm çünkü ben bilgisizliğimin kurbanı oldum yumurtlama gününü yeni öğrendim sayılır ona göre hareket etmedim yani bu ayowner canım ben de sendenim 1 hafta kala yaptım evde test koskocamaannn ve gayet net bir tek çizgi gördüm.benim aldığım testte ilişkiden bir hafta sonuç verir diyordu bende malesef çift çizgi çıkmadı zaten belirti melirti de yok herşey aleyhime yani bu ay.
yaa ama gerçekten üzüldüm çünkü ben bilgisizliğimin kurbanı oldum yumurtlama gününü yeni öğrendim sayılır ona göre hareket etmedim yani bu ay
ama yinede bi umut dedim hep hayırlısı buymuş adet olmadım ama olacağımı iyi biliyorum..nasip,kısmet varsa kısmeti gelecektir bebeğim...
umudum ağustoa ayı olacak egumus arkadaşımla buna karar verdik hayırlı olur umarım..
zannetmiyorum artık hamile olabileceğimi adet olucam belim ağrıyor...
canım ümidimi kaybettim,bu ay şans bana gülmedi sanırım
bazılarınınkide 4 gün öncesinden çıkıyomuş ama ben bunu düşünerek yaptım testi koca bir tek çizgi
hayırlısı olsun ama üzülmedimde değil hani...
owner canım ben de sendenim 1 hafta kala yaptım evde test koskocamaannn ve gayet net bir tek çizgi gördüm.benim aldığım testte ilişkiden bir hafta sonuç verir diyordu bende malesef çift çizgi çıkmadı zaten belirti melirti de yok herşey aleyhime yani bu ay.
yaa ama gerçekten üzüldüm çünkü ben bilgisizliğimin kurbanı oldum yumurtlama gününü yeni öğrendim sayılır ona göre hareket etmedim yani bu ay
ama yinede bi umut dedim hep hayırlısı buymuş adet olmadım ama olacağımı iyi biliyorum..nasip,kısmet varsa kısmeti gelecektir bebeğim...
umudum ağustoa ayı olacak egumus arkadaşımla buna karar verdik hayırlı olur umarım..
zannetmiyorum artık hamile olabileceğimi adet olucam belim ağrıyor...
kızlar her gebelik aynı değil...yani herkesin gebeliği çıkacak diye birşey yok erkenden.....bekleyin adet gününzden bir gün snra yapın...belki hamişken böyle üzülüyrsunuz...
kırmızılarıo görmeden üzülmek yok heleki erken yaptığnz testlerle
slmmmmmm bebişlerrr reglin 16.günündeyim ve gün aşırı ilişki devam ediyoruz.bugün wc de pempemsi bi bulaşık geldi peçeteye anlamadımayaklarımda ağrıyor offf.güzel haberler alanlar hayırlı olsunnn.
Kızlar benim hala çok fena kasiklarim ağrıyor ve inanılmaz gaz var.. makinede bişey oluyo ama Noluyo bilmiyom yani sonuçta adetime 10 gün var :26: ben pisikoya bağladım vücutta bana eşlik ediyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?