• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar midem bulanıyo :D Çatlamamaş yumurtyla geblik belirtilerim var :)) şaka şaka da bnm çatlamadı galiba yumurtam hala çünkü hiçbir belirti yok midem bulanıyo oda sıcakdann :)) doktora cuma gidcekdm buguun arayıp perşembe gitcğimi söyleycğm çünkü orucum bozulur hiç düşünmemeşdm....

wilmaaa

senden daha kötüleri var canım ben,m yumurta çatlamadı ama midem bulanıyor nediyosun sen :1::1::1::1:

Son düzenleme:
tabi seninki de ilginçmiş canım yaa:))Ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tatlım hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba kızlar sigarayla savaşıyorum ama sanırım içeceğim adetim çoğaldı ve sancı başladı dün hiç uyuyamadım sizlerden ne haber

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perilous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td]:49::49::49::49::49:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar

merhaba kızlar sigarayla savaşıyorum ama sanırım içeceğim adetim çoğaldı ve sancı başladı dün hiç uyuyamadım sizlerden ne haber

canım dirençli olmaya çalış biraz. ben bırakalı 13gün oldu. gündüzleri önemli değilde akşam yemeğinden sonra krizim geliyo resmen. alışmaya çalışıyorum sigarasızlığa, sen de yapabilirsin.

cnm benm en kısa zamanda inşallah çatlarlarrr yaa benmde pazartesi hala çatlamamşdı cumaya tekrar gidcm bnmde bat 1 ağustos..sen kaç günde oluyrsn cnm bnm 31-32-bazen 34 ü bulduğu için gününün takibni ilk defa yaptığmz içn bilemyrm bakalım cumaya inşallah ikimzde hayrlı haberlerle gelrz cnmm

çok geçmş olsn cnmm bnm keçiboynuzu ye bronşitede yumurtlamayada iyiymş:52::52:kocişede kürünü yap hatta bunları senmi bana demişdn ki:52::52:

Ben 30 gunde bir oluyorum canim hic sasmaz yani. 16sinda ovulasyonumdu güya ama yokkk catlamamis:50: nasil moralim bozukk :43:
Guzel dileklerin icin sagol tatlimm.. Bugun biraz daha iyim sanki..ama öksürüyorum.
evet beraber uygulamistikk keciboynuzunu:52: ama dün bitti keciboynuzu bende biraktim yapmiyorum. Bunaldim yaa her gun yapmaktan:41:

selam kızlar...bi kaçgündür topiğinizi heyecanla takip ediyorum,inş.rabbim hepimizin dularını kabul eder,göbişlerimiz bebişle dolar

kısaca tanıtayım kendimi,ismim neslihan,21 aylık evliyim,30 yaşındayım,3-4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz,geçen ay adetim 3 gün gecikince çok heveslenmiştim ama kısmet bu aya kaldı.

bat 23 temmuz...3-4 gündür göğüslerrim çok hassaslaştı,hafif karın ve kasık ağrım var,dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı,biliyorum daha çok erken ama çok taktım kafama

hatta rüyamda sürekli test yağtığımı ve 2.çizginin çıktığını görüyorum,kafayı yemek üzereyim anlayacanız:9::9::9:

listenize benide eklerseniz çok sevinirim...inş.burda birlikte güzel haberlerimizi paylaşıcaz.:16::16::16:

selam kızlar...bi kaçgündür topiğinizi heyecanla takip ediyorum,inş.rabbim hepimizin dularını kabul eder,göbişlerimiz bebişle dolar

kısaca tanıtayım kendimi,ismim neslihan,21 aylık evliyim,30 yaşındayım,3-4 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz,geçen ay adetim 3 gün gecikince çok heveslenmiştim ama kısmet bu aya kaldı.

bat 23 temmuz...3-4 gündür göğüslerrim çok hassaslaştı,hafif karın ve kasık ağrım var,dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı,biliyorum daha çok erken ama çok taktım kafama

hatta rüyamda sürekli test yağtığımı ve 2.çizginin çıktığını görüyorum,kafayı yemek üzereyim anlayacanız:9::9::9:

listenize benide eklerseniz çok sevinirim...inş.burda birlikte güzel haberlerimizi paylaşıcaz.:16::16::16:

Hosgeldin Neslihancim.. Insallah guzel haberler verirsin. Bu topic sanada ,ugur ve sans getirsin..:16:

kan testi için bekliyorum kızlar saat 17:30'da çıkıcak sonuç , ultrasonda çok minik bişi çıktı aa kesin demedi doktor.. Hadi bakalım hayırlısı..

kan testi için bekliyorum kızlar saat 17:30'da çıkıcak sonuç , ultrasonda çok minik bişi çıktı aa kesin demedi doktor.. Hadi bakalım hayırlısı..

Insallah hayirli haberler verirsin canim. sonucu bizede bildir tatlim merakla bekliyorumm :34::16:

Nazim Ben bugün misafir agirladim telden Baltimore arada gormemisim yazdiklarini bebemm.. 29 temmuz define hem Ben yazmamisin:)))

Back
X