• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Beetle ve papatyam tebriklerrr. Allah tamamina erdirsin insallahhh:nazar: saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin rabbim.. Darisi bize insallahhh:emir_bebek:

Doktora gittim bugün , catlamamis benim bebis adaylari:)) cumaya tekrar gidecemmm :26: catlamassa igne yapacak

buarada bronsit olmusum cok rahatsizim ya:43: nefes almakta güclük cekiyorum..

Nazcim benim bat 4 agustos

naz canım bat 11 ağustos benimde

birde bugün dr dan azar yedim bronşitin var sen nasıl sigara içiyorsun diye :53: babama söz verdim ve sigarayı artık bırakmış bulunuyorum nasıl becerecem bilmiyorum ya hayırlısı

Bronsit illetinden bende rahatsizim ya. Halada sigara iciyorum. Tebrikler canim biraktiysan ne mutlu sana:ssz:

canım yaa ben adet oluyorum ama hala 1 pedin 10da 1ini dolduramadı sürekli midem bulanıyor çok kötüyüm yaa ağzımın tadıda berbat fena yapcak bu adet beni belli yani ben şimdi temsili bir bat vereyim çünkü ben batımı yumurtlamama göre hesaplıyorum her ay değişiyor kaç günde olacağı şimdilik 17 Ağustos diyelim
cnm bnm hayırlısı olsun yoksa bnm gibimi olcan sende yaa bende çok az oldumm çok komik ama arada hala önceki aydan acaba hamilmym diyroum :)) doktora gitmeme rağmen bukdr şizofreni oldum..2.günü biterse şaşmam sende şaşırma bende o kdr az oldm hep üstünü göryrm sandm..nazdada üstüne görmüşdüm o nedenle...ama snde az olursan eğer 5 gün sonra test yaparsn....naza hamile kaldğm gibi hamiş kal sennde bi kzıın olsun :))
canım şimdi okudum eğer istersen devralırım listeyi yada beraber yaparız

beraber yapabilrz cnmm benmm sen gördüğünde eklee paylaşş :)) süper olur teşekkür ederim..

birde bugün dr dan azar yedim bronşitin var sen nasıl sigara içiyorsun diye :53: babama söz verdim ve sigarayı artık bırakmış bulunuyorum nasıl becerecem bilmiyorum ya hayırlısı

cnm bnm hakkında hayrlısı dilerimki bırakırsın bide her bronşütsn diyene inanma :)) bana zatürre başlangıcı demişlerdii çok korkmşdk bir prof.gtmşdk bronsit ble değilsin sadece alerjik faranjitin var oda sgaradan demişdi :1::1: sigara içenlerde faranjit olur üzme kendnii...bende hep babama söz veriyrm baabam bıkdı daha inanmam diyor :)):1:dilerimki sen bırakırsn ben beceremyrm şimdilik :1::1: ama bbebeğim yola düşerse bırkmam lazım kocam beni keser :40::40::40:

Beetle ve papatyam tebriklerrr. Allah tamamina erdirsin insallahhh:nazar: saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin rabbim.. Darisi bize insallahhh:emir_bebek:

Doktora gittim bugün , catlamamis benim bebis adaylari:)) cumaya tekrar gidecemmm :26: catlamassa igne yapacak

buarada bronsit olmusum cok rahatsizim ya:43: nefes almakta güclük cekiyorum..

Nazcim benim bat 4 agustos

cnm benm en kısa zamanda inşallah çatlarlarrr yaa benmde pazartesi hala çatlamamşdı cumaya tekrar gidcm bnmde bat 1 ağustos..sen kaç günde oluyrsn cnm bnm 31-32-bazen 34 ü bulduğu için gününün takibni ilk defa yaptığmz içn bilemyrm bakalım cumaya inşallah ikimzde hayrlı haberlerle gelrz cnmm

çok geçmş olsn cnmm bnm keçiboynuzu ye bronşitede yumurtlamayada iyiymş:52::52:kocişede kürünü yap hatta bunları senmi bana demişdn ki:52::52:

kızlar bir tablo yapdım ama aynı seçenkle düzeltme yapamıyrm dilerim periolus yaparsn cnmm :)))

Son düzenleme:
Ben bugün yoğun birgün geçirdim eşimin kuzenleri geldi akşamda takildik giremedim topiye ama kalbim hep sizinleydi:16: nazim benim batim tahminimce 29 temmuz. Ama ben bu ay hergün yumurtliycam heralde hala. geçmedi sancilarim:9:

cnm erken yaptın sanki 20 si değilmydi cnm ya...bazıları 4 gün geçince silik görünüyo kırmızıları görmedn üzülmk yok rica ederim...

canım ümidimi kaybettim,bu ay şans bana gülmedi sanırım
bazılarınınkide 4 gün öncesinden çıkıyomuş ama ben bunu düşünerek yaptım testi koca bir tek çizgi
hayırlısı olsun ama üzülmedimde değil hani...

bazılarınınkide 4 gün öncesinden çıkıyomuş ama ben bunu düşünerek yaptım testi koca bir tek çizgi

owner canım ben de sendenim 1 hafta kala yaptım evde test koskocamaannn ve gayet net bir tek çizgi gördüm.benim aldığım testte ilişkiden bir hafta sonuç verir diyordu bende malesef çift çizgi çıkmadı zaten belirti melirti de yok herşey aleyhime yani bu ay.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr listemiz hayırlı ugurlu olsunnnnn nazcım benım bat 29 temmuz diyebiliriz ama benım yıne adet belırtılerım basladı bıleee goguslerım dolgunlasmaya hafif haifif acımaya bsladı sımdııdenn galıba bu aydaaa olmıycakk:((

owner canım ben de sendenim 1 hafta kala yaptım evde test koskocamaannn ve gayet net bir tek çizgi gördüm.benim aldığım testte ilişkiden bir hafta sonuç verir diyordu bende malesef çift çizgi çıkmadı zaten belirti melirti de yok herşey aleyhime yani bu ay.
yaa ama gerçekten üzüldüm çünkü ben bilgisizliğimin kurbanı oldum yumurtlama gününü yeni öğrendim sayılır ona göre hareket etmedim yani bu ay
ama yinede bi umut dedim hep hayırlısı buymuş adet olmadım ama olacağımı iyi biliyorum..nasip,kısmet varsa kısmeti gelecektir bebeğim...
umudum ağustoa ayı olacak egumus arkadaşımla buna karar verdik hayırlı olur umarım..
zannetmiyorum artık hamile olabileceğimi adet olucam belim ağrıyor...

günaydın kızlar listemiz hayırlıı uğurluu olsun inşallah 3 hamişimiz var maşallah :nazar:

yaa ama gerçekten üzüldüm çünkü ben bilgisizliğimin kurbanı oldum yumurtlama gününü yeni öğrendim sayılır ona göre hareket etmedim yani bu ay
ama yinede bi umut dedim hep hayırlısı buymuş adet olmadım ama olacağımı iyi biliyorum..nasip,kısmet varsa kısmeti gelecektir bebeğim...
umudum ağustoa ayı olacak egumus arkadaşımla buna karar verdik hayırlı olur umarım..

canım biz yumurtlama gününü de takip etmiştik o haftayı boş geçirmedik ama nasip kısmet işte.ben de 5 gün sonra hastalancam zaten karnım falan şişti arada karın ağrısı da yaşıyorum yaklaşıyor yani günüm

Kızlar benim hala çok fena kasiklarim ağrıyor ve inanılmaz gaz var.. makinede bişey oluyo ama Noluyo bilmiyom yani sonuçta adetime 10 gün var :26: ben pisikoya bağladım vücutta bana eşlik ediyor sanırım :16::16:

slmmmmmm bebişlerrr reglin 16.günündeyim ve gün aşırı ilişki devam ediyoruz.bugün wc de pempemsi bi bulaşık geldi peçeteye anlamadım:( ayaklarımda ağrıyor offf.güzel haberler alanlar hayırlı olsunnn.:52:

Son düzenleme:

kızlar her gebelik aynı değil...yani herkesin gebeliği çıkacak diye birşey yok erkenden.....bekleyin adet gününzden bir gün snra yapın...belki hamişken böyle üzülüyrsunuz...

kırmızılarıo görmeden üzülmek yok heleki erken yaptığnz testlerle

canım olacağı varsa olur hiç takma, yumurtlamaya göre yapan herkesin hemen tutuyor mu sanki?

kızlar her gebelik aynı değil...yani herkesin gebeliği çıkacak diye birşey yok erkenden.....bekleyin adet gününzden bir gün snra yapın...belki hamişken böyle üzülüyrsunuz...

kırmızılarıo görmeden üzülmek yok heleki erken yaptığnz testlerle

doğru söylüyosun aslında her gebelik aynı değil bir de belki erken yapmışım testi 1 hafta varken yaptım ama testin üstünde ilişkiden 1 hafta sonra gebeliği gösterir yazıyordu o yüzden umudumu kaybettim galiba.

slmmmmmm bebişlerrr reglin 16.günündeyim ve gün aşırı ilişki devam ediyoruz.bugün wc de pempemsi bi bulaşık geldi peçeteye anlamadım:( ayaklarımda ağrıyor offf.güzel haberler alanlar hayırlı olsunnn.:52:

ayy inşallah yerleşme kanamasıdır.

Back
X