bir haftalık listemizinn bu ayki ilk hamişi :)))) sevdalımsınn
Hayırlı uğurlu olsun cann...rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn
Darısı listemizdekii arkadaşlarımızaaa bana :)) nisaya kardeşş geliyoo...nazada hayrılısıyla gelcel
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin...
[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td][table="class: Cms_table_grid, align: Left"]
[tr]
[td][table="class: Cms_table_cms_table_grid, align: Left"]
[tr]
[td]adayı[/td]
[td]müjdeli günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]14 ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdee[/td]
[td]10 ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mmlkk[/td]
[td]19 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elma kurdu[/td]
[td]??????[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]20 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]20 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]6 ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nevalee[/td]
[td]7 ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]monalisa79[/td]
[td]24 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylin8585[/td]
[td]19 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalımsınn[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyoloji12[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikkelebekk[/td]
[td]ekim sonu :) inş.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukelma[/td]
[td]27 eylül[/td]
[/tr]
[tr]
[td] plstgc[/td]
[td]1 ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gvn1907 [/td]
[tr]
[td]15 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jobberfor [/td]
[tr]
[td]15 ekim[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn
Aminnnnnn[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
amin cnmm inşallhh tek tek müjdeli haberlerimizi vereceğiz...
atlanta cnm aşkk olsun yaa adet olnca umudu kescek olsaydkk :)) sayfamız hiç ilerlemezdi..her ay yenş bi umut cnm..hakkımzda rabbim uygun görürse o zaman verecek..geç olsun gü olmasın cnm bnm...yeni adet tarihini ekleycğmm :)) sölede..
hakkımzda hayırlısı kızlarr....bu ay hamile kalacğm diye şartlandrmayın kendnizi ben böle olduğm için 9 aydr kalamyrm( stresdn şartlandrmadan yumurtalarm çatlamyrmş ( bu ay çatlatma iğnesi vurlucğm ama hala kesin hamile kalacğm demiyrm...hatta hayrlısı deyip umutlanmyrmm..
hoş geldn cnmm bnddee kist mağduruyrm :)) en son 80mm dii doktorr ilç verckdi istemedim...4 günde yok oldu allah tarfndn :)) bende çatlamama problemi var bakalım bu ay iğne olacğm inşallah..
.
Günaydın kızlar
Bugün benim dooooğum günüm hepimiz için bi dilek dileyip mumları üflicem bilin bakalım ne
sağol tatlım ben de çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı buymuş diyorum.şimdi ekim ayını bekliyorum inşallah bu defa bebeğimi kucağıma sağlıkla alırım.
senin için de çok sevindim inşallah bu defa müjdeli haberini alırız canım.demek ki tatil yumurtacıklara yaramış
.
hoşbulduk canımseninkisi mm canım benımkıcı cm di ve doktor operasyonla alıırız demişti kuculmesi çok zorken yok oldu ... klomene başladım ben canım 2 tane yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vermedi...çatlama sorunu varsa çatlatma iğnesiyle hamile kalırsın inş. canım herşey yolunda gider umarım
Canım öncelikle iyiki dogmuşsun hayalını kurdugun herşeyin seninle olması dılegımle mutlu seneleresen hamile kaldıgın ay adet tarıhlerımız aynıydı şimdide inş. ekimde hamıle kalırızda birlikte hamilelik geçiririz
yeni yaşından ne beklyrsann hayat sana onu getrsin..mutlu yılllar cnm bnmm doğum günün kutlu olsn...
miniğimm seneye inşallh kızınla beraber kutlarsın doğum gününü :) niye kız dedin deme kalbme kız ddoğdu allah söletti walla :)))
bnmde 10 haziran doğum günüm hamiş kalırsam doğum gnme yakın oluyrm sanrm :))) benm gibi bi ikizler daha bu evde çeeklimez ya :))hadi hayrlısı
saoL canım yaa kist olunca moralım cok bozulmuştu umudumu bı kaç ay ertelemiştim şimdi yine umutLandım ama iLk denemede hamiLe kalacagımı zannetmiyorum..doktor çatlatma ignesı vermedı 2 tane oldugu ıcın çatlatma ıgnesı olunca dıgerı yok oluyomuş kendılıgınden çatlasın dedı herşey yolunda gozukuyormuş ama yine sol taraftan oluşmuşlr ve sol tarafımdakı tüpüm tıkalı doktora tıkalı olan tarafta olmuş yumurtalarım olurmu dedım o fark etmez onlar içerde dans edıyo dedıbakalım pek umudum olmasada hakkımızda hayırlısı
sende ne var ne yok bayadır takıp edemıyorum ..
umutsuzluğa kapılma geçen gün bi haberde kadının biri 64 yaşında doğum yapmış yasadışı yoldan bu kadın 64 yaşında doğurabiliyorsa bizim de bi şansımız var demektir inşallah Allah o günleri en kısa zamanda bizlere de gösterir inş.
1 temmuzda konu açdım :)) ağustos topiğiydi :)) ama söz verdm burda kalacm diye :)) rabbimde burda kalmamı istyoki kaldı m:))
bebşş haberini burda vercez dedik arkdşlarla :) onlar kaybolmş olsada :)) şuan hangi ay hangi günü beklyrsanz topiğimizin adı o olsun diyrm :)) ben ekimi beklyrm sizler eylülüde ekimide beklyrsnz...bnm bu ay yine olmazsa topik kasıma dönecek :)) rabbim biziii mayıs haziran anneleri konularnda bir araya getrsn inş. :))
cnm bnmm boşuna deme hrşey bir vesilee neden belki rabbim seni 1 yıl başka kötü şeylerden korumuşdr....hakkında hayırlısını verecekk hiç üzmw kendni...bende düşüktn snra kornmdm ama bnmki çok küçükdü halada olmadı 3.ayım..hamile oldğmı ble blmyrkn kızımı kucğma aldğm için düşmüş..hayırlısı dedim ilk gün üzüldüm bebek çalşmalarna devam ettm..rabbim o bebeği yaştmk istesydi yaşatrdı o böyle uygn gördü dedim...
en kısa zamanda rabbim hayırlısını vercek sana müjdeli haberler beklyrm şekerim sendn inşllhh
Günaydın kızlar
Bugün benim dooooğum günüm hepimiz için bi dilek dileyip mumları üflicem bilin bakalım ne
sağol tatlım ben de çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı buymuş diyorum.şimdi ekim ayını bekliyorum inşallah bu defa bebeğimi kucağıma sağlıkla alırım.
senin için de çok sevindim inşallah bu defa müjdeli haberini alırız canım.demek ki tatil yumurtacıklara yaramış
hayırlısı buymuş canım demek ki bi zamanı var ve onu bekliyo bebeklerimiz.
yaşın kaç hatırlayamadım şu an ama ben 28 yaşında olduğum için artık bekletmek istemiyorum.
hele 1 sene korunmam vakit kaybı olur.şu an hayatımda tek hedefim bebek
neşemiz gelsin yuvamıza
Günaydın nazcım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle.
bebeğinin düşüğü kızını kucakladığın için değildir canım böyle düşünme eğer duracaksa banci camping yapsan kalırdı
herşey kısmetten öte gitmiyo işte.
ben en erken temmuz annesi olabiliyorum artık ama olsun,allah izin verir de bu sene hamile kalırsak arada çok bi fark olmaz birbirimizi takip edebilicez.
hoşbulduk canımseninkisi mm canım benımkıcı cm di ve doktor operasyonla alıırız demişti kuculmesi çok zorken yok oldu ... klomene başladım ben canım 2 tane yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vermedi...çatlama sorunu varsa çatlatma iğnesiyle hamile kalırsın inş. canım herşey yolunda gider umarım
Canım öncelikle iyiki dogmuşsun hayalını kurdugun herşeyin seninle olması dılegımle mutlu seneleresen hamile kaldıgın ay adet tarıhlerımız aynıydı şimdide inş. ekimde hamıle kalırızda birlikte hamilelik geçiririz
Ayyy canım arkadaşlarım çoook teşekkür ederim sizleri seviyooooreeee
nazcım ikizler üçüzler beşizler allah ne verdiyse hayırlısıyla bi evladımız olsun çekeriz evelallah
birsncim sen benden önce müjde verirsin gibi geliyo bu defa ve inşallah da öyle olur allahım nasip etsin tez zamanda kuzum
sen git ben arkandan geliyorum ihihhiiii
benim batın kaç olduğu belli diil valla ilk defa adet olmayı bu kadar istiyorum
iyi dileklerin için çook teşekkür ederim canım.
ama bu ay okadar doldum ki anlatamam.
eşim çocukları çok sever ve artık hissediyorum benim istediğimden daha fazla istiyor bir çocuğumuzun olmasını
bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm (belki şuana kadar gördüğüm 5. gebelik rüyasıdır) . çok hızlı geçen aylardan sonra doğum yaptım ve bi kızım oldu. çok usluydu. hep emmek istiyordu çok güzel bir duyguydu, rüyası bile içimi eritmeye yetti.
Allah'ım lütfen bizleri bu mucizeden, güzellikten mahrum etme!
İnşallah seninde yumurtaların spermlere yol verir ve embriyon oluşur tatlımm. içini ferah tut canım. senin 1. olmuş, 2. de olur elbet. kızın gibi sana naz yapıyodur bence
henüz lekelenme evresindeyim, adetim başlar bugün-yarın. muhtemelen 16 ekim gibi olur BATım.
bende artık 28 yaşındayım. daha 1. bebiş gelmeden diğerleri ne zaman nasıl gelecekler bilmiyorumm. düşündükçe stres oluyorumm. korunduğum yıl sadece 1 olsa bari. ben toplam 4 yıl korundum. ah akılsız kafam
Rabbim bizler için en iyisini bilir. hep dua ederken "Allah'ım hayırlısıyla nasip et " diyorum. sonra olmayınca da nasıl isyan ederim , haşa. demek hayırlısı değilmiş benim için.
Ama artık evime neşe gelsin, bende bebk kıyafetleri alayım, bende çocuğumu alıp parka gideyim istiyorum.
Allahım lütfen burda aylardır sabırla bekleyip çocuk isteyen tüm bayanlara ve bana hayırlı evlatlar nasip et! Senden başka isteyecek kimsemiz yok, bizleri boynu bükük bırakma Allah'ım!
Günaydın kızlar
Aylin falan nerde bu kızlar yaaa..
amiiin kuzum ben sanırım tek çocukla kalacam tabi o da olursa allahın izniyle
yada annem gibi 38 yaşımda 2. yi patlatçam,kısmet artık
ben de 1,5 sene doğum k. hapı kullandım 1,5 sene de eşim korundu bıraktık hemen hamile kaldım ama şimdi acaba düşük haptan dolayı olmuş olabilir mi diye de aklıma geliyo
halbüse onu bırakalı 1,5 sene olmuştu ama sorular sorularrr kafadan gitmiyo işte.
allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
cnm uzun süre doğm kontrl hapı kullnp bırknca hemen hamiş kalnlarn ikiz olma şansı yüksek yazyo nette :) bnde kullnmşdm bikaç ay...soruları düşünme cnmm bnmm yaa hakknda hayrlısı bitaneyle uğrş bakalım ikinciyii nezmn istycksn :)))inanki çok zorrr kızlar hayrlısıyla doğsunda görün ben eskisi kdr deli gibi istemyrm yalan olmasın hayrlısı olsn diyrm ama aralrnda çok yaş olmasn dye istyrm bukdr çok yaşm geçmesn diye...5 yaşnda kızım sabh okula götr akşam al..yemek ev iş :)) balesi oluyo 1.30 saat beklee ( sürekli onn peşndeym :)) okulu normlmi öğrtmni nasıl..istekleri btmyo :)) bu günleree güleceksinizz bbebişşinz oıluncaa :))) arayacksnzdaa biraz :)) ben hamiş olup 2.yi doğruncaa delircm :)) blyrm :)) bakıcı beğenmycm bilmm ne :):)
Nazcım ya valla ben bi de çalışıyorum bu iş nası olcak bilmiyorum aslında korkuyorum ama allah yardım edecek eminim
şu an bile başımı kaşımaya vakti zor buluyorum ki o zaman ben de deliricem ama olsuuun ben yine de istiyorum
ikinciyi şu an hiç düşünmüyorum zaten.
cnmm bennm ya bnde sürkli göryrm oğlum oluyo :)) ama tersi olur ha :) ben naza hamişkende erkek görrdm kızım oldu:)) yne kızım olcakk:)) sennkide erkek olck şekerim hadi hayrlısı :)))
bnnm kocişde çok istyo hatta buaraalar bndn çok istyo bndn olmuyo diye üzülyrm ama napim( rabbim verrse diyrm...hayrılısı olsn cnm bnmm geç olsn güç olmasın..
rabbim sanada bugunleri yaşatck ve gülecksin ayy bukdr deli gibi istedim dycksn :))) çocuk her ağldğnda :)) ben hep öle diycmm sabret cnm..rabbimin en çok sevdiği kulları sabırlı kulları en çok onları severim dermiş.
hGünaydın kızlar
Aylin falan nerde bu kızlar yaaa..
amiiin kuzum ben sanırım tek çocukla kalacam tabi o da olursa allahın izniyle
yada annem gibi 38 yaşımda 2. yi patlatçam,kısmet artık
ben de 1,5 sene doğum k. hapı kullandım 1,5 sene de eşim korundu bıraktık hemen hamile kaldım ama şimdi acaba düşük haptan dolayı olmuş olabilir mi diye de aklıma geliyo
halbüse onu bırakalı 1,5 sene olmuştu ama sorular sorularrr kafadan gitmiyo işte.
allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
h
hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz, sabırsızlıkla bekliyoruzz
aylin çok kötü günler geçiriyor canım, okudunmu bilmiyorum ama eşinden boşanacakmış. aldatıyormuş eşi meğer.çok üzüldüm ona kaç gündür.
nazcımm inşallah yaaa..
negüzel yazmışsın kendimi anne gibi hissettim, şimdiden bebişimin ağlamaları geldi kulağıma bak
Allahım inşallah burdaki bayanların hepsinin en az 3 çocuğu olurrr. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?