"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sagol canim Allah sanada hayirli saglikli gunler ve dogum nasip etsin inss...

bende hamileyim bölümünde ağustosta hamile kalanlar diye topicimiz var canım oraya gelebilirsin biz burada hamile olduğumuzu öğrenip oraya gittik hatta o topicide ben açtım

kırmızılar geldi kızlar tamda bgn hakkımzda hayırlısı bekleyenlerden müjdeli haber alırız inş :)

kırmızılar geldi kızlar tamda bgn hakkımzda hayırlısı bekleyenlerden müjdeli haber alırız inş :)

cnm bende aynısını yaşadım bu ay yerleşme kanamasıdır belki diye avuttum kendimi ama sonra kabullendim tez zaman hayırlısıyla tüm isteyenleri kavuştursun Allahım

tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Canım bence doktorun sana korunmana gerek yok dicek

İnşallah lilişim şimdi adet olayım die dört gözle bekliyorum günler çabuk geçse aah ah :18:
Adet biter bitmez gitçem kontrole,adam yeter uleeeeen dicek kovalicak beni

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.
Bizlere de dua etmeyi unutma

Hayırlısı olsun canım,beklenen adet tarihi değil de beklenmeyen adet tarihi mi desek şuna
Ben kendisini hiç beklemiyorum şahsen gelmese de olur bi an önce sağlıklı gelsin bebecikler.
Ekimde beraber müjdeleriz inşallah :84:

tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

sagolun kizlar Allah sizlerede nasip etsin inss tabiki dua ediyorum herzaman rabbim herkese tattirsin bu duyguyu inss :))

bi boş bi dolu yapyrmda :)) bnm yumurta daha küçük :)) çarşamba iğne günü belli olck ona göre şekerim iş günümüzü dr söleyck :))hakkmzda hayrlısı olsn..ama olduda erken çatlr diye boşda durmuym :))

BİR HAFTALIK LİSTEMİZİNN BU AYKİ İLK HAMİŞİ :)))) SEVDALIMSINN

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANN...RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN

DARISI LİSTEMİZDEKİİ ARKADAŞLARIMIZAAA BANA :)) NİSAYA KARDEŞŞ GELİYOO...NAZADA HAYRILISIYLA GELCEL

RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI GEBELİK NASİP ETSİN...

cnm bende aynısını yaşadım bu ay yerleşme kanamasıdır belki diye avuttum kendimi ama sonra kabullendim tez zaman hayırlısıyla tüm isteyenleri kavuştursun Allahım

CNM yaa hakkında hayırlısı olsunn sıkma canını umudumuzu yitirmekk yok ben seni eklememşdm 32: eklycğm ddm şimdi eklyckdim..neyse ekim diye eklerim 30 gündemi bir adet oluyrsn...

geç olsun güç olmasın cnm bnmm sağlıklı hamileliklerimiz olsnda geç olsn..hayrılıısı olsun

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_grid, width: 300, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]??????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]23 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc
[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

AMİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayırlı uğurlu olsun Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah...

ekle dedim adet oldum hayırlısı cnm 28 günde bir oluorum 3 gün geri atıo her ay öbür ay ki batım15 ekim :)

kızlar hamileyim ve deli gibi mutluyum..... dün öğrendim adetime daha 6-7 gün var. offf eşimle kafayı yemesek iyidir :)))

Günaydın şekerler

boş durma aferin derslerine çalış bakalım aynen devam canım benim olacak hayırlısıyla olacak.
ben biraz da içime atıyorum üzüntümü ama görünürde iyiyim nazcım.2 gecedir uyku yok bi de ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
bebeğim dursaydı şimdi 11 haftalık olacaktı nerdeyse teyzesi ama kısmetimizde yokmuş
bunun tek çözümü yeni bi bebek 1 ay nası bitçek bilmiyorum canım.
ama listede görmem bile heyecanlanmama yetti dediğin gibi yeniden bi kıpırtı başladı

kızlar hamileyim ve deli gibi mutluyum..... dün öğrendim adetime daha 6-7 gün var. offf eşimle kafayı yemesek iyidir :)))

günaydın canım günün ilk sevinçli haberi senden demek allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
ne güzel erkenden de öğrenmişsiniz.eşin de sen de bi süre hunileri kafaya takıp gezersiniz :111: sonra isim bulmacalar başlar

saol cnm evt ben,de ekle lütfen nprmalde 28 gündeydi ama bu ay bi acayip geldi 23 günde oldu yine 28 hesaplayalım tez zamanda bekliyorumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…