• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar hamileyim ve deli gibi mutluyum..... dün öğrendim adetime daha 6-7 gün var. offf eşimle kafayı yemesek iyidir :)))

canımm benimm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah darısı tüm isteyenleree bizim listemizinn devamna olsunn :))
:49::49::49::49: topiğimizin uğuru devam ediyo :)

3 gunluk gecikmem vardi bugun bir ani kararla test yaptim ve hic umudum yokken cift cizgiyi yakaladim :))) o kadar garibimkii ne dusunecegimi hic bilmiyorum cok tuhaf hissettim kendimi halada bir garibim kizlar yaa :)) :((( hem guluyorum hem aglamakliyim nazimm nerdesin kizzzz... dilerim rabbimden herkese hayirli evlatlar versin herkese bu tarifsiz duyguyu yasatsin dilerim inss rabbimden yuvaniza meleklerinizi yollasin insaallah...

kızlar hamileyim ve deli gibi mutluyum..... dün öğrendim adetime daha 6-7 gün var. offf eşimle kafayı yemesek iyidir :)))

Tebrik ederim kızlar Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah ... :nazar::nazar:

Günaydın şekerler :16:

:52: boş durma aferin derslerine çalış bakalım aynen devam canım benim olacak hayırlısıyla olacak.
ben biraz da içime atıyorum üzüntümü ama görünürde iyiyim nazcım.2 gecedir uyku yok bi de ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
bebeğim dursaydı şimdi 11 haftalık olacaktı nerdeyse teyzesi ama kısmetimizde yokmuş :43:
bunun tek çözümü yeni bi bebek 1 ay nası bitçek bilmiyorum canım.
ama listede görmem bile heyecanlanmama yetti dediğin gibi yeniden bi kıpırtı başladı :46:

günaydın canım günün ilk sevinçli haberi senden demek :1: allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
ne güzel erkenden de öğrenmişsiniz.eşin de sen de bi süre hunileri kafaya takıp gezersiniz :111: sonra isim bulmacalar başlar :1:

cnm bnm ya kıyamam sana ağlama sakın önüne bakmazsan gözün arkada kalırsa önünde yaşayacklarnıı göremezsin..biliyrm unutamazsn ama içini ferah tut rabbim sana yeniden müjdeli haberler vermeyi nasip etcekk ;:)) bayram edcez bak burda inşallahh....benim yarın iğne kontrolm var ..yani yumurta büyüdüyse inşallhh iğne günü söylenckk .:)) hayırlısı olsun kendmi kaptrmk istmyrm ama içimden bir ses sanki bu defa olcak diyo :))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]??????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD]:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]:49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907 [/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor [/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

:49::49::49::49::49: AMİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
canımm benimm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah darısı tüm isteyenleree bizim listemizinn devamna olsunn :))
:49::49::49::49: topiğimizin uğuru devam ediyo :)

bu liste çok bereketli canım darısı bizlerinde başına :49:

kızlar benim bu ayda olmadıı:5::5:
yine umutsuzlanmaya başladım:50: bidaha hamile kalamıycakmıyım diyee

Tatlımmm tebrik ederimm..
süper bi haber buu:nazar:
ama adetine 7 gün varken nasıl bu kadar yüksek değer çıkabilir ki?
demek adetin biter bitmez yumurtlamışsınn:emir_bebek:
bu arada son adet tarihin ne zamandı?

cnm bnm ya kıyamam sana ağlama sakın önüne bakmazsan gözün arkada kalırsa önünde yaşayacklarnıı göremezsin..biliyrm unutamazsn ama içini ferah tut rabbim sana yeniden müjdeli haberler vermeyi nasip etcekk ;:)) bayram edcez bak burda inşallahh....benim yarın iğne kontrolm var ..yani yumurta büyüdüyse inşallhh iğne günü söylenckk .:)) hayırlısı olsun kendmi kaptrmk istmyrm ama içimden bir ses sanki bu defa olcak diyo :))

amiiiiiiiiiin canım inşallah.benim adetime hesabıma göre son 10 gün kaldı.ekim ayında patlatalım topiği :52:
bu arada topiğin adı ağustos ama eylül ekim de burdan sorulur :1:
inşallah toplu hamile kalma töreni yapar topiği kapattırırız :118:

canım hayırlısıyla gelsin bebeğin üzme kendini umudunu da asla kaybetme.
olmaz dediğin an çıkagelir birden
geç gelse bile sağlıkla gelsin inşallah bebeciklerimiz :119:

Merhaba kızLar bayadır siteye uğramıyordum üstüne birde tatile gidince baya uzun zaman oldu...ÖnceLikLe minikkeLebek canım çok üzülDüm senin adına ne kadarda çok sevinmiştik hamiLeLik haberini aLdıgımız zaman ama dünyada yiyecek ekmegı yokmuş üzme kendini rabbim hakkında hayırLısını verecektir...
bende bi ay önce 6 cm Lİk kist oluşmuştu ve bu ay kendimi amelıyata hazırlamıştım bile ama bir mucize oldu ve kistim adetimle birlikte yok oldu..doktor hemen klomene başlattı ve dun doktora gittigimde ıkı tane yumurtam oldugunu soyledı pazar gunune kadar gun aşırı ilişki önerdi ptesi tekrar kontrolum var ıcıme yıne bır umut dogdu rabbim inş. hepimizin yüzüne güler :34:

amiiiiiiiiiin canım inşallah.benim adetime hesabıma göre son 10 gün kaldı.ekim ayında patlatalım topiği :52:

İnşallah bizi çok bekletmez bebişlerimiz canım yaa
artık evimize bir neşe olsun istiyoruz. :(
bu arada sen çok iyi yaptın hemen bebek düşünmekle yani.
şimdi diyorum ki keşke bende düşükten sonra hiç korunmasaymışım. boşu boşuna geçmiş 1 yılım.

Merhaba kızLar bayadır siteye uğramıyordum üstüne birde tatile gidince baya uzun zaman oldu...ÖnceLikLe minikkeLebek canım çok üzülDüm senin adına ne kadarda çok sevinmiştik hamiLeLik haberini aLdıgımız zaman ama dünyada yiyecek ekmegı yokmuş üzme kendini rabbim hakkında hayırLısını verecektir...
bende bi ay önce 6 cm Lİk kist oluşmuştu ve bu ay kendimi amelıyata hazırlamıştım bile ama bir mucize oldu ve kistim adetimle birlikte yok oldu..doktor hemen klomene başlattı ve dun doktora gittigimde ıkı tane yumurtam oldugunu soyledı pazar gunune kadar gun aşırı ilişki önerdi ptesi tekrar kontrolum var ıcıme yıne bır umut dogdu rabbim inş. hepimizin yüzüne güler :34:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. iki yumurta birden olmuş maşallah. ama yinede sen farklı konuları düşün ki stres olmayasın

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. iki yumurta birden olmuş maşallah. ama yinede sen farklı konuları düşün ki stres olmayasın

saoL canım yaa kist olunca moralım cok bozulmuştu umudumu bı kaç ay ertelemiştim şimdi yine umutLandım ama iLk denemede hamiLe kalacagımı zannetmiyorum..doktor çatlatma ignesı vermedı 2 tane oldugu ıcın çatlatma ıgnesı olunca dıgerı yok oluyomuş kendılıgınden çatlasın dedı herşey yolunda gozukuyormuş ama yine sol taraftan oluşmuşlr ve sol tarafımdakı tüpüm tıkalı doktora tıkalı olan tarafta olmuş yumurtalarım olurmu dedım o fark etmez onlar içerde dans edıyo dedı :D bakalım pek umudum olmasada hakkımızda hayırlısı :34:
sende ne var ne yok bayadır takıp edemıyorum ..

umutsuzluğa kapılma geçen gün bi haberde kadının biri 64 yaşında doğum yapmış yasadışı yoldan bu kadın 64 yaşında doğurabiliyorsa bizim de bi şansımız var demektir inşallah Allah o günleri en kısa zamanda bizlere de gösterir inş.

bu liste çok bereketli canım darısı bizlerinde başına :49:

amin cnmm inşallhh tek tek müjdeli haberlerimizi vereceğiz...

atlanta cnm aşkk olsun yaa adet olnca umudu kescek olsaydkk :)) sayfamız hiç ilerlemezdi..her ay yenş bi umut cnm..hakkımzda rabbim uygun görürse o zaman verecek..geç olsun gü olmasın cnm bnm...yeni adet tarihini ekleycğmm :)) sölede..

hakkımzda hayırlısı kızlarr....bu ay hamile kalacğm diye şartlandrmayın kendnizi ben böle olduğm için 9 aydr kalamyrm :(( stresdn şartlandrmadan yumurtalarm çatlamyrmş :(( bu ay çatlatma iğnesi vurlucğm ama hala kesin hamile kalacğm demiyrm...hatta hayrlısı deyip umutlanmyrmm..

hoş geldn cnmm bnddee kist mağduruyrm :)) en son 80mm dii doktorr ilç verckdi istemedim...4 günde yok oldu allah tarfndn :)) bende çatlamama problemi var bakalım bu ay iğne olacğm inşallah..

umutsuzluğa kapılma geçen gün bi haberde kadının biri 64 yaşında doğum yapmış yasadışı yoldan bu kadın 64 yaşında doğurabiliyorsa bizim de bi şansımız var demektir inşallah Allah o günleri en kısa zamanda bizlere de gösterir inş.

rabbim en kısa zamanda bizlere de müjdeli hbaerler vermyi nasip etsin...

1 temmuzda konu açdım :)) ağustos topiğiydi :)) ama söz verdm burda kalacm diye :)) rabbimde burda kalmamı istyoki kaldı m:))
bebşş haberini burda vercez dedik arkdşlarla :) onlar kaybolmş olsada :)) şuan hangi ay hangi günü beklyrsanz topiğimizin adı o olsun diyrm :)) ben ekimi beklyrm sizler eylülüde ekimide beklyrsnz...bnm bu ay yine olmazsa topik kasıma dönecek :)) rabbim biziii mayıs haziran anneleri konularnda bir araya getrsn inş. :))

şimdi diyorum ki keşke bende düşükten sonra hiç korunmasaymışım. boşu boşuna geçmiş 1 yılım.

cnm bnmm boşuna deme hrşey bir vesilee neden belki rabbim seni 1 yıl başka kötü şeylerden korumuşdr....hakkında hayırlısını verecekk hiç üzmw kendni...bende düşüktn snra kornmdm ama bnmki çok küçükdü halada olmadı 3.ayım..hamile oldğmı ble blmyrkn kızımı kucğma aldğm için düşmüş..hayırlısı dedim ilk gün üzüldüm bebek çalşmalarna devam ettm..rabbim o bebeği yaştmk istesydi yaşatrdı o böyle uygn gördü dedim...
en kısa zamanda rabbim hayırlısını vercek sana müjdeli haberler beklyrm şekerim sendn inşllhh

canlarrr en son 13.50 olan yumurtacklarm şuan kaç oldu bilmyrm :)) büyüdüyse eğerr çatlatma iğnesi saati söyleyck nedense biraz heyecanlandm :) dua edin bana hayrlı haberlerle döneyimm:)

allaha emant olun.

Günaydın kızlar :16:
Bugün benim dooooğum günüm hepimiz için bi dilek dileyip mumları üflicem bilin bakalım ne :1: :8:

sağol tatlım ben de çok üzüldüm çok ağladım ama hayırlısı buymuş diyorum.şimdi ekim ayını bekliyorum inşallah bu defa bebeğimi kucağıma sağlıkla alırım.
senin için de çok sevindim inşallah bu defa müjdeli haberini alırız canım.demek ki tatil yumurtacıklara yaramış :52:

hayırlısı buymuş canım demek ki bi zamanı var ve onu bekliyo bebeklerimiz.
yaşın kaç hatırlayamadım şu an ama ben 28 yaşında olduğum için artık bekletmek istemiyorum.
hele 1 sene korunmam vakit kaybı olur.şu an hayatımda tek hedefim bebek
neşemiz gelsin yuvamıza :46:

1 temmuzda konu açdım :)) ağustos topiğiydi :)) ama söz verdm burda kalacm diye :)) rabbimde burda kalmamı istyoki kaldı m:))
bebşş haberini burda vercez dedik arkdşlarla :) onlar kaybolmş olsada :)) şuan hangi ay hangi günü beklyrsanz topiğimizin adı o olsun diyrm :)) ben ekimi beklyrm sizler eylülüde ekimide beklyrsnz...bnm bu ay yine olmazsa topik kasıma dönecek :)) rabbim biziii mayıs haziran anneleri konularnda bir araya getrsn inş. :))
cnm bnmm boşuna deme hrşey bir vesilee neden belki rabbim seni 1 yıl başka kötü şeylerden korumuşdr....hakkında hayırlısını verecekk hiç üzmw kendni...bende düşüktn snra kornmdm ama bnmki çok küçükdü halada olmadı 3.ayım..hamile oldğmı ble blmyrkn kızımı kucğma aldğm için düşmüş..hayırlısı dedim ilk gün üzüldüm bebek çalşmalarna devam ettm..rabbim o bebeği yaştmk istesydi yaşatrdı o böyle uygn gördü dedim...
en kısa zamanda rabbim hayırlısını vercek sana müjdeli haberler beklyrm şekerim sendn inşllhh

canlarrr en son 13.50 olan yumurtacklarm şuan kaç oldu bilmyrm :)) büyüdüyse eğerr çatlatma iğnesi saati söyleyck nedense biraz heyecanlandm :) dua edin bana hayrlı haberlerle döneyimm:)

allaha emant olun.

Günaydın nazcım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle.:34:
bebeğinin düşüğü kızını kucakladığın için değildir canım böyle düşünme eğer duracaksa banci camping yapsan kalırdı :52:
herşey kısmetten öte gitmiyo işte.
ben en erken temmuz annesi olabiliyorum artık ama olsun,allah izin verir de bu sene hamile kalırsak arada çok bi fark olmaz birbirimizi takip edebilicez.

yeni yaşından ne beklyrsann hayat sana onu getrsin..mutlu yılllar cnm bnmm doğum günün kutlu olsn...

miniğimm seneye inşallh kızınla beraber kutlarsın doğum gününü :) niye kız dedin deme kalbme kız ddoğdu allah söletti walla :)))

bnmde 10 haziran doğum günüm hamiş kalırsam doğum gnme yakın oluyrm sanrm :))) benm gibi bi ikizler daha bu evde çeeklimez ya :))hadi hayrlısı

Back
X