- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
:26:
canım en garantilisi adet bittikten sonra hemen başlayıp günaşırı ilişki.
o yüzden 1 ay sıkın dişinizi çok çalışın.kimi erken kimi geç yumurtluyo işte garantisi yok
ben ilk denemede hamile kaldım.adetim bitti temizlendim ve 15 güne yakın çok çalıştım
:18:
"eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun" diye bir konu var, "gebelik" kısmında.yaaaaaa cnmm yeni duydum nereye yazmş yaa çok üzüldümmm şok oldmm yaa inanmyrm...alalhım yardımcısı olsun
günaydın kızlar bugün yaptığım test itibariyle çift çizgiyi görenlerdenim darısı tüm isteyenlere inşallah
Günayın canlarım nasılsınız acep?
Ben mesaiye başladım çalışıyoz işte aynen devam.
canım ya 1 kişi dışında herkes kız dedi yaaa sana kız yakışır diyolar bi de bakıp bakıp
neeeyyy 3 müay deliririm sanırım
canım bilmiyodum yaa okumadım valla ay çok üzüldüm şimdi allahım yardım et
ne hayaller kuruyoduk yaa allah akıl fikir versin adama canım sıkıldı şimdi
kızlar adetin hemen erteside gebe kalınabiliomuş nasıl oluo o kdr çabalıos aman yumurtam büyüdümü çatladı mı die adet olunca yumurta gelişmeye başlıo gelişmemiş yumurta nasıl çatlıoda gebe kalınıo ki adet ertesi :s ben hep 2 adetimin ortasında ilişkiyi tercih ediyorum rahim ağzo salgısı vs ile forumda okudum şaşırdım bilgisi olan bacılar beni bi aydınlatıverin beaa
bu defa olur inşallah güzelim.ben de sözde nisan anası olacaadım ama kısmet değilmiş.şimdi hesaplıyom da en erken temmuzda doğurabiliyorum :111:
bi de hemen hamile kalacağım da garanti değil kimbilir ne zaman olur.
hep korkuyodum ağustosta çok sıcak olmuştu ya ayyy bu sıcakta hamile olmak ne zordur dedim.
ama korktuğum başıma gelebilir
neyse gelsin sorun yok ben de şişme havuz alır koyarım salonun ortasına
sonra onu doğum için de kullanırım belki
suda doğum :124:
tatlım hemen adet biter bitmez yumurtlarsan olabilir tabi. ben bazen 9. günde bazen 15. günde yumurtluyom mesela
napem canım yaa kocacık tv bakıyo ben kk ya bakıyom her zamanki gibi.işin yorgunluğunu attım biraz.bugün kasığımda ağrı hissesiyorum şimdiden adet olmam heralde,daha erken die düşünüyorum.belki de üşüttüm,hatta kesin üşüttüm.evde rahat rahat cıbıl geziyorum bitek kalın çorap giyiyom ama kıçta afedersin kısacık şortlar falanbugün korktum da edepli giydim
kocam da şaşırdı hayırdır elbisenin altına tayt giymişsin üşüdün mü diyo
kuzenin doğurdumu valla mı yaa ne güzel çok sevindim duyduğuma darısı başıma pozitif olcam da adet görsem pozitif olcam
en azından yeni bi başlangıç olur bi sürece girerim artık.canım benim şu an hamile olma ihtimalim yüzde sıfır çünkü korunuyoruz.
tabi allah bilir de eminim yaa olmaz bu ay.önümüzdeki maçlara bakacaz artıkım
tatil sana iyi geldi bak herşey güzel olcek hem sen folik asitin de ağa babasını içiyomuşsun,benimki gariban folik asiti 1,5 TL
sen zenginsin sana sosyete folik asiti vermişler 20 tl
içmen lazım bak kabusun olurum iç onları :84:
düşmez düşmez korkma gün aşırı çalışçan günde 3 kere diilne bilim cnm ya sperm kalitesi düşer die korkuyorum ovü testine başladım inş bu ay tuttururuz :)
evet canım malesef öyleymiş. linki yukarıda okuyabilirsin. hatta bizle vedalaştı, uzaktan sizi takip edicem diye. isterseniz özel msj atabilirsiniz, okur bence
Günaydın canlar
zaten bu ay da olmaz ise bende temmuz anası olacağım hemide babası ile aynı olacak nerdeyse doğum tarihiİçimme doğuyor yahu sen ve naz ikinizde yazın ortasında doğum yapacakmışsınız giibme geliyor.Bi doğum terletecek sizi bir de hava
ilahialemsin vallahi ..suda doğum
Ben bir kaç yerde izledim suda doğumu davırk diye çıkıveriyor çocuk su kanlar içinde kalıyor midem bulandı . normal ya da seezryan terciihmdir
hahahahahkuzumm yaa sen çok yaşa emi güldürdün beni yaa ne demessin çok zenginimdirr 3 aylık ilaç verdi iştee tamam yaa kızmaa kuzumm içicem sana söz veriyorum
afferim edepli giyin üşütme şimdii oraLarın hassas falan olur sen kendine iyi bakdoğurdu tabe hemde sorunsuz bi hamiLeLik geçirdi sende öyLe oLucaksın bak burda hep birLİkte takip edicez
merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen
Günaydın canlar
zaten bu ay da olmaz ise bende temmuz anası olacağım hemide babası ile aynı olacak nerdeyse doğum tarihiİçimme doğuyor yahu sen ve naz ikinizde yazın ortasında doğum yapacakmışsınız giibme geliyor.Bi doğum terletecek sizi bir de hava
ilahialemsin vallahi ..suda doğum
Ben bir kaç yerde izledim suda doğumu davırk diye çıkıveriyor çocuk su kanlar içinde kalıyor midem bulandı . normal ya da seezryan terciihmdir
merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen
kızlar çok teşekkür ederim.
benim yumurtlama zamanımda sivilce oluşuyo ve akıntım çok oluyo açık renk ve kokusuz.. bu belirtilerde oldu..o dönemler çok çalıştık eşimle :)
ama dediğiniz gibi yeniden yumurtluyo olabilirim.. denicez yine :)
doktora gittim sorun çıkmadı testlerde ve ultrasonda, kimyasal gebelik yaşayınca insan üzülüyo( allah kimseye vermesin
benim en çok merak ettiğim yumurta döllenince göğüsler şişmeye başlarmı gün ve gün?
hayırlı olsun öncelikle cnm çok sevindim darısı başımıza :) bakalım test ile bebişimizi yakalarız bu ay inş ama adetin ilk günü yumurtlayanların yumurtası nasıl gelişio ki anlamıorum onu geçen aydan mı kalıo acep
bende artık 28 yaşındayım. daha 1. bebiş gelmeden diğerleri ne zaman nasıl gelecekler bilmiyorumm. düşündükçe stres oluyorumm. korunduğum yıl sadece 1 olsa bari. ben toplam 4 yıl korundum. ah akılsız kafam
Rabbim bizler için en iyisini bilir. hep dua ederken "Allah'ım hayırlısıyla nasip et " diyorum. sonra olmayınca da nasıl isyan ederim , haşa. demek hayırlısı değilmiş benim için.
Ama artık evime neşe gelsin, bende bebk kıyafetleri alayım, bende çocuğumu alıp parka gideyim istiyorum.
Allahım lütfen burda aylardır sabırla bekleyip çocuk isteyen tüm bayanlara ve bana hayırlı evlatlar nasip et! Senden başka isteyecek kimsemiz yok, bizleri boynu bükük bırakma Allah'ım!
Kısslaaaaaaaaar nabiyonuz
düşmez düşmez korkma gün aşırı çalışçan günde 3 kere diil
hadi hayırlısı olsun ne zaman bat
:
bende 28 yaşındayım eşim 36 4 sene korunduk (5 senelik evliyim)evlendiğimde 23 yaşındaydım aslında anne olmak için ideal yaş bence tabi biz önce evsahibi olalım sonra çocuk sahibi olalım dedik tabi benim sağlık sorunum da var o yüzden erteledik şimdi çok pişmanım hemen olur sanmıştık nasip işte hakkımızda hayırlısı etrafımdaki insanlar çocuğunuz varmı diye sorunca borcumuz var daha erken diyoduk borcumuz şubatta bitecek o zaman ne bahane bulacam bilmiyorum hakkımızda hayırlısı duan çok güzel inş.tez zamanda müjdeli haberler alırız Allahın izniyle
bende 28 yaşındayım eşim 36 4 sene korunduk (5 senelik evliyim)evlendiğimde 23 yaşındaydım aslında anne olmak için ideal yaş bence tabi biz önce evsahibi olalım sonra çocuk sahibi olalım dedik tabi benim sağlık sorunum da var o yüzden erteledik şimdi çok pişmanım hemen olur sanmıştık nasip işte hakkımızda hayırlısı etrafımdaki insanlar çocuğunuz varmı diye sorunca borcumuz var daha erken diyoduk borcumuz şubatta bitecek o zaman ne bahane bulacam bilmiyorum hakkımızda hayırlısı duan çok güzel inş.tez zamanda müjdeli haberler alırız Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?