"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Günayın canlarım nasılsınız acep?
Ben mesaiye başladım çalışıyoz işte aynen devam.
canım ya 1 kişi dışında herkes kız dedi yaaa sana kız yakışır diyolar bi de bakıp bakıp

nazcımm inşallah yaaa..
negüzel yazmışsın kendimi anne gibi hissettim, şimdiden bebişimin ağlamaları geldi kulağıma bak
Allahım inşallah burdaki bayanların hepsinin en az 3 çocuğu olurrr. Aminnn
neeeyyy 3 mü ay deliririm sanırım

canım bilmiyodum yaa okumadım valla ay çok üzüldüm şimdi allahım yardım et
ne hayaller kuruyoduk yaa allah akıl fikir versin adama canım sıkıldı şimdi

günaydın kızlar bugün yaptığım test itibariyle çift çizgiyi görenlerdenim darısı tüm isteyenlere inşallah

günaydın kızlar bugün yaptığım test itibariyle çift çizgiyi görenlerdenim darısı tüm isteyenlere inşallah

çok sevindim canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah :) darısı da bizim başımıza..
benim de 30 eylül aslında ama her ihtimale karşı 1 ekim yazdırıdm listeye günümü tam 28 olmuyor son zamanlarda döngüsü..adetimden 5 gün önce randevum var hastaneye gideceğim bakalım inşallah

Eğer bu ay hamişsem bebeğimin doğacağı tarih 8-9 haziran gibi görünüyor. ve ovlasyonda ki güne bakacak olursak ise bebeğim 2 hafta 5 günlük Nasıl heycanlanıyorum bir bilseniz

Son düzenleme:
slm kızlar çok yoğunum şansmı eylülden yana deniyorum ama buradan ayrılmak mümkün değil minikkelebek aylin peri nerelerdesiniz kızlar son durumlar nasıl özlemişim valla

ÜÇÜNCÜ hamişimizz :)) MONALİSA HAYRLI OLSN CNMMM BNMM..rABBİM sağ salim kucğna almayı nasip etsin
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]??????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

AMİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

slm kızlar çok yoğunum şansmı eylülden yana deniyorum ama buradan ayrılmak mümkün değil minikkelebek aylin peri nerelerdesiniz kızlar son durumlar nasıl özlemişim valla

cnmm bizde eylül ekim bekleyenlerdniz..hakkında hayırlısı olsn dilerim müjdel, haberler verceksn snde ...bat ayın kaçı listede varsnda tarihni sölmemşdn cnmmm

Eğer bu ay hamişsem bebeğimin doğacağı tarih 8-9 haziran gibi görünüyor. ve ovlasyonda ki güne bakacak olursak ise bebeğim 2 hafta 5 günlük Nasıl heycanlanıyorum bir bilseniz

darısı bizlere olsn şekerimm hadii inşallahh içine doğan kalbndeki müjden olur bizlere söylrsnnn

11 ekim nazcım inş....

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

anammm daha çok küçükmüş kızzz teyzesinin minik kelebeği

valla canım eylül ekim kasım hepsi burda bak ben bile burdayım nerdeyse kasımda bekliyorum ama şanslı topiğimden ayrılamıyorum bi ordayım bi burdayım
ben iyiyim adet olacam diye bekliyorum kafayı sıyırmak üzereyim
hava bozuk içim sıkılıyo çok şükür ki yarın iş yok tatilim
sen napıyon bakem

bende işyerindeyim malesef işe geliyorum sıkılıyorum bende ev üstüme geliyo halen çalışmalara devam ediyoruz senin gibi olmuş benimde tutunma aşamasında yaşamış oldugum aşırı stresten dolayı 2 gün süren kanama ile bebeğim beni bıraktı ilk denemede olmuştu bakalım artık nasip diyorum

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]11 ekim [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

AMİNNNNNN

darısı bizlere olsn şekerimm hadii inşallahh içine doğan kalbndeki müjden olur bizlere söylrsnnn

İnşallah canım ya ..Böyle Hissetmeme neden olan tek şey ovulasyon günümü hakikaten iyi değerlendirdik. ve her ama her gece ya eşim ya ben rüyamızda görüyoruz. inşallah rabbim bu ümitleri boşa çıkarmaz. listedeki herkes meleğine kavuşur

anammm daha çok küçükmüş kızzz teyzesinin minik kelebeği

cüccücükkkk haftaya salı muaynem var bakalım gitmişken test te yaptıracağım.Eğer meleğim var ise 3 hafta 2 günlük ken öğrenmiş olcam Allahım iyice hesap kitapla bozdum kafayı

kızlar adetin hemen erteside gebe kalınabiliomuş nasıl oluo o kdr çabalıos aman yumurtam büyüdümü çatladı mı die adet olunca yumurta gelişmeye başlıo gelişmemiş yumurta nasıl çatlıoda gebe kalınıo ki adet ertesi :s ben hep 2 adetimin ortasında ilişkiyi tercih ediyorum rahim ağzo salgısı vs ile forumda okudum şaşırdım bilgisi olan bacılar beni bi aydınlatıverin beaa

ayy canım inş. öyLe olur ama pek umudum yok nedense kendımı kaptırmak ıstemıyorum doktor folık asıte başla dedi ama ona bıle başlamadım pek umudum yok bu aydan da benım bat tarıhım snırım 4 ekim geçen ay dogumkontrol hapı kullanmıştım o yuzden 4 eylülde olmuştum şimdide 4 ekim herhalde tatlım sana doktor bı ay korunmu dedı benım kuzenımde aynı senın gıbı düşük yaptı ve ertesı ay yenıden hamıle kaldı üzerine hiç adet görmeden umarım sende tez zamanda kalırsın bitanecım

Bu ay nedendır bılmem hıc umudum yok klomen tedvısıne başladım ve ilk denemede olmıycakmıs gıbı gelıyor bana nedense hakkımızda hayırlısı bakalım şekercim

inş. canım seninLe bat tarıhlerımız hemen hemen aynı sanırım bana doktor ıgne vermedı ama çalışma günü verdi salı perşembe cumartesı ptesıde gıdıp yumurtalarımın catlayıp çatlamadıgına bakıcaz ay bıde ıkısı bırden çatlıyormuşşşşşş

canım sana da geçmiş olsun ne zaman düşük yaptındı sen yaa :26:
benimde bikaç şeye canım çok sıkılmıştı kahverengi akıntılarım sonra başladı.
belki de stresten oldu bilemiyoruz ki aaah ah kısmet böyleymiş herşey bi bahane işte
bidaha hamile kalırsam kimseyi tanımicam hiçbişeye canımı sıkmicam

cüccücükkkk haftaya salı muaynem var bakalım gitmişken test te yaptıracağım.Eğer meleğim var ise 3 hafta 2 günlük ken öğrenmiş olcam Allahım iyice hesap kitapla bozdum kafayı
çıkıyomu o vakitler kanda peki?matematiğin de çok kuvvetli maşallah pilistigcim
çocuk doğana kadar sayı sayar dururuk kız

canım en garantilisi adet bittikten sonra hemen başlayıp günaşırı ilişki.
o yüzden 1 ay sıkın dişinizi çok çalışın.kimi erken kimi geç yumurtluyo işte garantisi yok
ben ilk denemede hamile kaldım.adetim bitti temizlendim ve 15 güne yakın çok çalıştım

Canım benim nasılsın? Ben bu topikte basbas bağırıyom duyan olmamışmı acep o folik asiti hamile kalınca değil kalmadan en az 3 ay önce başlicaksın ki işe yarasın.O yüzden yarın eczaneden alıyosun ve hemen başlıyosun tamammıııı
Zaten reçete yazdırmana falan gerek yok 1,5 tl sudan ucuz valla
Çok önemli bişey o yüzden ihmal etme sakın.
4 ekimde güzel haberini alırız inşallah.canım doktor bana hiç korun demedi ama korunma da demedi bişey demedi anlicaaan
ben de o an üzüntüyle sormadım tabi.
ama 1 kere adet olayım kontrole gidicem tekrar baksın rahim ne durumda korunma derse hemen başlicam çalışmaya
düşükten sonra rahim tertemiz demişti.belki de şu an boşuna bekliyorum
kuzeninin hamileliği nasıl gidiyo peki sorunsuz mu şimdi.
ben sanki aynı şeyleri yine yaşicam gibi korkuyorum :18:

kuzumm benim ptesı tatilden döndüm kistim yok oLmuş moraLim keyfim yerinde sen nasıLsın bitanecim beLkide şuan sende hamile kaldın ve haberin yokkk ( ay inş. öyLedir ) folik asiti bende kullanıyordum ama geçen ay kist olunca bırakmıştım şimdi doktor yıne devam et dedi..evde bır buyuk folık asıtım var bana doktor solgarın folık asıtını yazdı 20 ytl ve 3 aylık ilaç var içinde bilmiyorum hiç kendimi hamıle kalackmısım gıbı hıssetmedıgım için hiç içmeye elim varmıyorr
ohooo sen hiç korkma bitanem kuzenımde çok üzülmüş çok aglamıştı hatta o ay oda krunmuştukı ve bı baktıkı hamıleymiş bebişini çoooktan dogurdu hatta suan ıkıncıyı dogurdu 10 gun önce çok guzel sorunsuz hamilelik geçirdi sen hiç sıkma canını seninde çok yakın zamanda hamıle kalacagına inanıyorum bıtanem Sen hiç korkma pozitif düşün pozitif oLsun herşey

çıkıyomu o vakitler kanda peki?matematiğin de çok kuvvetli maşallah pilistigcim
çocuk doğana kadar sayı sayar dururuk kız

çıkan çok kişi var gerçi bünyeye göre değişiyor.bende bir ihtimal işte gideceğim. inan 3. ayım bu her üç aydada hesap yaptım. nisan da muhtemel doğum diye bi başladım şimdi hazirandayız bakalım inşallah daha ilerlemez

napem canım yaa kocacık tv bakıyo ben kk ya bakıyom her zamanki gibi.işin yorgunluğunu attım biraz.bugün kasığımda ağrı hissesiyorum şimdiden adet olmam heralde,daha erken die düşünüyorum.belki de üşüttüm,hatta kesin üşüttüm.evde rahat rahat cıbıl geziyorum bitek kalın çorap giyiyom ama kıçta afedersin kısacık şortlar falan bugün korktum da edepli giydim
kocam da şaşırdı hayırdır elbisenin altına tayt giymişsin üşüdün mü diyo

kuzenin doğurdumu valla mı yaa ne güzel çok sevindim duyduğuma darısı başıma pozitif olcam da adet görsem pozitif olcam
en azından yeni bi başlangıç olur bi sürece girerim artık.canım benim şu an hamile olma ihtimalim yüzde sıfır çünkü korunuyoruz.
tabi allah bilir de eminim yaa olmaz bu ay.önümüzdeki maçlara bakacaz artıkım
tatil sana iyi geldi bak herşey güzel olcek hem sen folik asitin de ağa babasını içiyomuşsun,benimki gariban folik asiti 1,5 TL
sen zenginsin sana sosyete folik asiti vermişler 20 tl
içmen lazım bak kabusun olurum iç onları :84:

bu defa olur inşallah güzelim.ben de sözde nisan anası olacaadım ama kısmet değilmiş.şimdi hesaplıyom da en erken temmuzda doğurabiliyorum :111:
bi de hemen hamile kalacağım da garanti değil kimbilir ne zaman olur.
hep korkuyodum ağustosta çok sıcak olmuştu ya ayyy bu sıcakta hamile olmak ne zordur dedim.
ama korktuğum başıma gelebilir
neyse gelsin sorun yok ben de şişme havuz alır koyarım salonun ortasına
sonra onu doğum için de kullanırım belki
suda doğum :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…