"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Slm kızlar nasılsınız ee gunu gecen heycanlı olanlar nerdesınız?? :)) bugun ıkı gun gecmıs bulunuyor gunum ama nedense ıcımde bı hıs yok dıyo bende dıyorum olsun hayırlısı...

Canım bir iki gün bekle öyle test yap belkide öylesine bir gecikmedir.Ben bi daha erkenden yapma hatasında bulunmayacam testi yapıyorum negatifi görüyorum sonra adet oluyorum her ay aynı şeyler.Bence dayanabilirsen bir iki gün daha bekle hem test garanti olsun.inşallah müjdeli haberi verirsin bizlere...

cnmm ya bi test yapsaanaa :)) müjdel, hbrler versenee ...

kizlar bir kac gun daha bekliyecegim ama sanki geldi geliyor gibiyim yaa ( ya bu bir haftadir su idrarima kafam takildi kopuruyo kizlar beyaz beyaz kabarciklar oluyo idrarimda hayret ettim odaklanmak istemiyorum her ay belirti yasiyorum diye kiziyorum kendime ( bakalim hayirlisi olsun inss sizlerden aliriz mujdeyi...

ya naz alemsin kız akşamdan beri bebeğim aklımdan çıkmadı da canım sıkkındı valla
listeyi görünce bastım kahkahayı bu minikkelebek ben değilim dimi

ben daha kocaya hiç yanaşmadım bile canım Bu ay koruncam.senin yazdığın tarihte adet olsam anca ekim sonunda müjde verebilirim
bakalım doktor ne dicek off korkuyorum ama korun diyecek olsa düşük yaptığımda söylerdi dimi yani.
rahim tertemiz dedi çünkü.

Son düzenleme:

selam canım,benim hamileliğimde en büyük değişiklik idrarımda olmuştu,bulanık tortulu köpüklü ve kötü kokuluydu.
hiç böle olmamıştı
inşallah bu defa tahminin doğrudur

anammmmmmm ikiz mi bi taşla iki kuş
çok sevindim canım kistten kurtuldun ne güzel.bence yakın zamanda güzel haber gelcek sen yeter ki kafanı rahat tut

selam canım,benim hamileliğimde en büyük değişiklik idrarımda olmuştu,bulanık tortulu köpüklü ve kötü kokuluydu.
hiç böle olmamıştı
inşallah bu defa tahminin doğrudur

as canim valla benimde eger varsa ilk gebeligim olmayacak,,fakat sanki ilkmis gibi tuhafim kizimda hic belirti falan aramamistim galibaki gunum gecmismiydi gecmemismiydi onu bile bilmiyorum :)) dedigin gibi denemek icin temiz cam bir kaba yaptim icinde parcalar ve toz gibi seyler ucusuyordu bi sure sonra dibine coktuler valla hayirlisi bakalim bugunde gecti inss bebisim bana gelmistir...

gözün aydın canım benim hissediyorum müjdeli haber vermen uzun sürmycek Allahın izniyle inş.Allah sağlıklı sıhhatli bi oğlan bi kız nasip etsin inş.sana bana isteyen herkese

cnm bnmm wwalla takınca insan çok belrti buluyo kendnde :) ben artk aramama kararı aldm :) dilerimkii müjdeli haberler verrsn cnm bnm..hakkında hayırlısı neyse o olsn cnm bnm rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

kuzumm ya ne güzel yaa seni güldürmüşüm ya ne mutlu bana :))cnm bnm meleğin seni beklyck onu asla unutmaycksn ama hayırlısıyla yeniden hamiş olcaksn rabbim sağğlıklı hamilelkler nasip etsin..sağlıklı eli ayağı tam evlatlar nasip etsin.. cnm bnm oluruna bırak ya korunma hani düşüğün eşi içinde derler..

anammmmmmm ikiz mi bi taşla iki kuş
çok sevindim canım kistten kurtuldun ne güzel.bence yakın zamanda güzel haber gelcek sen yeter ki kafanı rahat tut

kuzum ya doktor aylardır ikiz diyoda :)) ben bitaneyi bulamadımki iki olsun :=)) hakkımda hayırlısı olsun.inanki ben hariç herkes benden müjdeli haberler veriyo :)) ben çok umutlu değilim olursa süpriz olck ..çok takmıyrm yani heran bebeğim olck düşüncm yok yalan olmasn hayırlısıyla hayırlı bir hamiliğim olsn geç olsn güç olmasın diyrm..rabbim sağlıklı evltlar nasip etsin..

canımm ya bende öleyim ya bazen nasıl bakacm doğunca diyrm :)) küçücük bişe :)) cnm bnde hamişlk sendromundyken plastk bardkta deniyrdm :)) umut edyrdm ama adet oluyrdm dilerimki hamişsindr ama sakın kaptrma cnmm bnmm artık olursa süpriz olsn kiii daha çok sevneyim :))

Nazcım ben bugün kırmızıları gördüm benden ümit kesildi.Yeni bat 14 ekim canım...

cnm bnmm hakkında hayrlısı olsun geç olsnda güç olmasınn devamm :)) bnmde bat ekimn ilk haftası aramzda bi hafta varr :))

gözün aydın canım benim hissediyorum müjdeli haber vermen uzun sürmycek Allahın izniyle inş.Allah sağlıklı sıhhatli bi oğlan bi kız nasip etsin inş.sana bana isteyen herkese

kuzumm ya çok kaptrmyrm çünkü iğneyle çatlama garantisi yok :) hayrlısı olsn diyrm..geç olsn güç olmasın hamileliğim sağlklı iyi geçsin oda önmlii...rabbim sağ salim kucğmz almyaı nasip etsin..
doktorun odasnn yannda nst odası vardı bi hamiş içerdeydii bebeğin kalp atışlarnı dinledim çok kötü oldum ya..bende bigün bebeğimn kalp atışlrnı burda dinleyecğm hayırlısıyla dedim :)) ben çok ağlarmm be sulu gözüm :)) rabbimm bu günleri heerkese nasip etsin..

[TABLE="class: grid, width: 300, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]??????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79 [/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585 [/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD]15 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]23 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk [/TD]
[TD]EKİM SONU :) İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc

[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

AMİNNNNNN

cnm seni ekledim :)) hadi hayırlı haberlerni beklyrzz..ama diğer topikdede listedesin anlamadım :)) ekim ayı topiğinde ::)

takinca belirti cok nazim takmazsanda olmuyo bu isin cilvesi bu galiba her ay umutla bekleyecen varsa vardir yoksa yok :))) ben ilk defa idrarmi kontrol ettim kopuklu olunca birde arkadas tortu var deyince dedim bi bakayim,,hayirlisi olsun rabbim ikinci evlatlarimizi bize yollasinda gec olsun guc olmasin saglikli sihhatli olsun neyi dilerse bizim icin ragziyim ne diyelim baska...

evtt cnm bnmm ya ilk aylar inanki öle oluyo :)) ama zamanla alışıyo insan belrtlri kendsnin yarattğnı :)) bnm idrarmda her ay öle :) ama artık umrumda bile değil :)) şuan yumurtlama günlerim ama öle :)ilk aylar dediğin gibi ben de denemşdim çok sevnmşdm:) ama adet olmşdm..

cnnmm belkide sen hamişsin gününde geçiyoo başka ne belrtlerin var rabbim hakkında hayırlısını verisn daha önmlsi sağlıklı gebelk nasip etsin..bi test yap bee nasıl dayanyrsn :) ben dayanamyrdm :))

selam kızlarr

geç olsun güç olmasın canım benim valla düşük yaparken dedim ki allahım beni çok değil de biraz hamile kalırken bekletseydin de bebeğimi sağlıkla doğurabilseydim daha az üzülürdüm belki,ama hayırlısı böyleymiş.bak senin yavruşun var gecikmesi çok etkilemesin seni.ikiz tekiz farketmez gelsin nazın kardeşi sağlıkla gelsin..
listeye de çok güldüm valla kız sonra dedim yok bu ben değilim heralde,sonra dedim bu kıza ben yaz yaz gitsin demiştim demekki yazmış
belki bi kez adet görürsem hormonlarım dengelenir rahim biraz daha temizlenir diyorum tatlım.
bi de son adet tarihim belli olsun diyorum.çoğu kişi bekle 3 ay falan diyo ama doktor bekleme derse ben kimseye sölemicem annemlere bile..keseyi görmeye bile hemen gitmicem. bu defa daha temkinli olcam.
şimdiden heyecan bastı bile nazcım ya kıpır kıpır oluyorum.korkuyla heyecan karışık ne bilim anlatamıyorum duygularımı:119:

ayyy kendimi yeniden listede görmek ne güzel.en azından yeni bi başlangıç diye düşünüyorum :129::124:

kız sen bugün çalış demek yumurtluyon altın yumurtlayan tavuşum benim

bir kac gun daha bekliyecegim canim bu defa en azindan test yapmama konusunda kararliyim :)) hayirlisi bakalim sanki heran olacakmis gibiyim,,belirtilerde ayni iste bel agrisi karin agrisi idrarim bi tuhaf bilmiyorum yani hayirlisini ver rabbim diyorum once saglik sonra bebis istiyorum once hic olmayanlarin kucagini doldursun mevlam sonrada kuzularimiza kardes versin ne deyim baska...

cnm seni ekledim :)) hadi hayırlı haberlerni beklyrzz..ama diğer topikdede listedesin anlamadım :)) ekim ayı topiğinde ::)

Gördüğüm her yere yazıyorum artık .Bi ümit
Dün ovulasyon testinde net çift çizgiyi gördük. Ama Şunu soracağım ..Yumurtlama döneminde rahim yolunda (ilişki sırasında farkediliyor) aşırı kuruluk oluyor mu? 2 gündür o kadar kuru ki.hatta yumurtlama dönemini kaçırmamak için resmen istemsiz birlikte oluyorum.tahriş oldu bugün azıcık pembemsi kan geldi o kadar telaşlandım ki

3 gunluk gecikmem vardi bugun bir ani kararla test yaptim ve hic umudum yokken cift cizgiyi yakaladim :))) o kadar garibimkii ne dusunecegimi hic bilmiyorum cok tuhaf hissettim kendimi halada bir garibim kizlar yaa :)) (( hem guluyorum hem aglamakliyim nazimm nerdesin kizzzz... dilerim rabbimden herkese hayirli evlatlar versin herkese bu tarifsiz duyguyu yasatsin dilerim inss rabbimden yuvaniza meleklerinizi yollasin insaallah...

hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…