Slm kızlar nasılsınız ee gunu gecen heycanlı olanlar nerdesınız?? :)) bugun ıkı gun gecmıs bulunuyor gunum ama nedense ıcımde bı hıs yok dıyo bende dıyorum olsun hayırlısı...
cnmm ya bi test yapsaanaa :)) müjdel, hbrler versenee ...
Canım bir iki gün bekle öyle test yap belkide öylesine bir gecikmedir.Ben bi daha erkenden yapma hatasında bulunmayacam testi yapıyorum negatifi görüyorum sonra adet oluyorum her ay aynı şeyler.Bence dayanabilirsen bir iki gün daha bekle hem test garanti olsun.inşallah müjdeli haberi verirsin bizlere...
Yeni listemizz :)) hayırlı uğurlu olsun..Yeni listemizz :)) hayırlı uğurlu olsun..[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]*****
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]6 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]7 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79
aylin8585
sevdalımsınn
sosyoloji12
minik kelebekk
pamukelma
[/TD]
[TD]24 Eylül
19 eylül
15 eylül
23 eylül
27 eylül
27 eylül
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn
AMİNNNNNN
kizlar bir kac gun daha bekliyecegim ama sanki geldi geliyor gibiyim yaa( ya bu bir haftadir su idrarima kafam takildi kopuruyo kizlar beyaz beyaz kabarciklar oluyo idrarimda hayret ettim odaklanmak istemiyorum her ay belirti yasiyorum diye kiziyorum kendime ( bakalim hayirlisi olsun inss sizlerden aliriz mujdeyi...
canlarr doktorrum bile şokda :))) kızlarr 80 mm e ulaşan yumurta kistim kendliğindn yokolmş :)) hemde 4 günde doktorm imknsz dedi..bende tek bişe yapyrm sadce .çocuk fikrine sabit değilim rahatım artık dedim onun etkisidir dedi..olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsn dedim....yeni yumurtalarm var bi kaç tane allah izn verrse 13mm olmş gnde 1 mm büyüyrmş çarşamba gel bakalım dedi :) hakkımda hayrılısıı iğne vurulcm olivitre dedi snrm bu pahalı olanıı farkı yok diolr ama doktrm pahalı olan daha iyi dedi anlamadm ...haftaya iğne sonrasndada hakkımzda hayrılısıı ikizz olablrmş :))
selam canım,benim hamileliğimde en büyük değişiklik idrarımda olmuştu,bulanık tortulu köpüklü ve kötü kokuluydu.
hiç böle olmamıştı
inşallah bu defa tahminin doğrudur
canlarr doktorrum bile şokda :))) kızlarr 80 mm e ulaşan yumurta kistim kendliğindn yokolmş :)) hemde 4 günde doktorm imknsz dedi..bende tek bişe yapyrm sadce .çocuk fikrine sabit değilim rahatım artık dedim onun etkisidir dedi..olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsn dedim....yeni yumurtalarm var bi kaç tane allah izn verrse 13mm olmş gnde 1 mm büyüyrmş çarşamba gel bakalım dedi :) hakkımda hayrılısıı iğne vurulcm olivitre dedi snrm bu pahalı olanıı farkı yok diolr ama doktrm pahalı olan daha iyi dedi anlamadm ...haftaya iğne sonrasndada hakkımzda hayrılısıı ikizz olablrmş :))
kizlar bir kac gun daha bekliyecegim ama sanki geldi geliyor gibiyim yaa( ya bu bir haftadir su idrarima kafam takildi kopuruyo kizlar beyaz beyaz kabarciklar oluyo idrarimda hayret ettim odaklanmak istemiyorum her ay belirti yasiyorum diye kiziyorum kendime ( bakalim hayirlisi olsun inss sizlerden aliriz mujdeyi...
ya naz alemsin kız akşamdan beri bebeğim aklımdan çıkmadı da canım sıkkındı valla
listeyi görünce bastım kahkahayıbu minikkelebek ben değilim dimi
ben daha kocaya hiç yanaşmadım bile canımBu ay koruncam.senin yazdığın tarihte adet olsam anca ekim sonunda müjde verebilirim
bakalım doktor ne dicek off korkuyorum ama korun diyecek olsa düşük yaptığımda söylerdi dimi yani.
rahim tertemiz dedi çünkü.
anammmmmmm ikiz mibi taşla iki kuş
çok sevindim canım kistten kurtuldun ne güzel.bence yakın zamanda güzel haber gelcek sen yeter ki kafanı rahat tut
as canim valla benimde eger varsa ilk gebeligim olmayacak,,fakat sanki ilkmis gibi tuhafim kizimda hic belirti falan aramamistim galibaki gunum gecmismiydi gecmemismiydi onu bile bilmiyorum :)) dedigin gibi denemek icin temiz cam bir kaba yaptim icinde parcalar ve toz gibi seyler ucusuyordu bi sure sonra dibine coktuler valla hayirlisi bakalim bugunde gecti inss bebisim bana gelmistir...
Nazcım ben bugün kırmızıları gördüm benden ümit kesildi.Yeni bat 14 ekim canım...
gözün aydın canım benim hissediyorum müjdeli haber vermen uzun sürmycek Allahın izniyle inş.Allah sağlıklı sıhhatli bi oğlan bi kız nasip etsin inş.sana bana isteyen herkese
cnm bnmm wwalla takınca insan çok belrti buluyo kendnde :) ben artk aramama kararı aldm :) dilerimkii müjdeli haberler verrsn cnm bnm..hakkında hayırlısı neyse o olsn cnm bnm rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
canımm ya bende öleyim ya bazen nasıl bakacm doğunca diyrm :)) küçücük bişe :)) cnm bnde hamişlk sendromundyken plastk bardkta deniyrdm :)) umut edyrdm ama adet oluyrdm dilerimki hamişsindr ama sakın kaptrma cnmm bnmm artık olursa süpriz olsn kiii daha çok sevneyim :))
takinca belirti cok nazim takmazsanda olmuyo bu isin cilvesi bu galiba her ay umutla bekleyecen varsa vardir yoksa yok :))) ben ilk defa idrarmi kontrol ettim kopuklu olunca birde arkadas tortu var deyince dedim bi bakayim,,hayirlisi olsun rabbim ikinci evlatlarimizi bize yollasinda gec olsun guc olmasin saglikli sihhatli olsun neyi dilerse bizim icin ragziyim ne diyelim baska...
kuzumm ya ne güzel yaa seni güldürmüşüm ya ne mutlu bana :))cnm bnm meleğin seni beklyck onu asla unutmaycksn ama hayırlısıyla yeniden hamiş olcaksn rabbim sağğlıklı hamilelkler nasip etsin..sağlıklı eli ayağı tam evlatlar nasip etsin.. cnm bnm oluruna bırak ya korunma hani düşüğün eşi içinde derler..
kuzum ya doktor aylardır ikiz diyoda :)) ben bitaneyi bulamadımki iki olsun :=)) hakkımda hayırlısı olsun.inanki ben hariç herkes benden müjdeli haberler veriyo :)) ben çok umutlu değilim olursa süpriz olck ..çok takmıyrm yani heran bebeğim olck düşüncm yok yalan olmasn hayırlısıyla hayırlı bir hamiliğim olsn geç olsn güç olmasın diyrm..rabbim sağlıklı evltlar nasip etsin..
[TABLE="class: grid, width: 300, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]??????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79 [/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylin8585 [/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdalımsınn[/TD]
[TD]15 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]23 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk [/TD]
[TD]EKİM SONU :)İNŞ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pamukelma[/TD]
[TD]27 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc
[/TD]
[TD]1 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn
AMİNNNNNN
kız sen bugün çalış demek yumurtluyon altın yumurtlayan tavuşum benimevtt cnm bnmm ya ilk aylar inanki öle oluyo :)) ama zamanla alışıyo insan belrtlri kendsnin yarattğnı :)) bnm idrarmda her ay öle :) ama artık umrumda bile değil :)) şuan yumurtlama günlerim ama öle :)ilk aylar dediğin gibi ben de denemşdim çok sevnmşdm:) ama adet olmşdm..
evtt cnm bnmm ya ilk aylar inanki öle oluyo :)) ama zamanla alışıyo insan belrtlri kendsnin yarattğnı :)) bnm idrarmda her ay öle :) ama artık umrumda bile değil :)) şuan yumurtlama günlerim ama öle :)ilk aylar dediğin gibi ben de denemşdim çok sevnmşdm:) ama adet olmşdm..
cnnmm belkide sen hamişsin gününde geçiyoo başka ne belrtlerin var rabbim hakkında hayırlısını verisn daha önmlsi sağlıklı gebelk nasip etsin..bi test yap bee nasıl dayanyrsn :) ben dayanamyrdm :))
cnm seni ekledim :)) hadi hayırlı haberlerni beklyrzz..ama diğer topikdede listedesin anlamadım :)) ekim ayı topiğinde ::)
3 gunluk gecikmem vardi bugun bir ani kararla test yaptim ve hic umudum yokken cift cizgiyi yakaladim :))) o kadar garibimkii ne dusunecegimi hic bilmiyorum cok tuhaf hissettim kendimi halada bir garibim kizlar yaa :))(( hem guluyorum hem aglamakliyim nazimm nerdesin kizzzz... dilerim rabbimden herkese hayirli evlatlar versin herkese bu tarifsiz duyguyu yasatsin dilerim inss rabbimden yuvaniza meleklerinizi yollasin insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?