Dün eşim bir rüya görmüş.Çanakkale şehitliğine gezmeye gitmişiz ailecek.biri 4 yaşlarında diğeri 2-2,5 yaşlarında iki oğlan çocuğu.ikiside sapsarı,saçlar öylesine sarıbüyük olanın ise adı kıvanç :109: küçüğün ismini hatırlamıyor.hatta küçüğe ismi ile seslenip ' oğlum abinin yanına geç fotoğrafta güzel çıksın .kıvanç sende kardeşinin omzuna elini at bakayım' diyorken ben aramışım ve uyanmış... Allahım Dünden beridir belki 100 defa anlattı bu rüyayı
. ama her dinleyişimde sanki gerçekten 2 oğlum var içerde odalarında uyuyormuş yada oyun oynuyor her an çıkıp o uykulu masum gözlerle karşıam çıkacaklar mış gibi hissediyorum . Kızancıklarım benimmmmm
![]()
Allahım inşallah bu ay yaşatır bana o güzel anı
![]()
hayırlara vesile olsn cnmm bnmm hakkında hayırlısı olsn..dilerim bu ay müjdeli haberlerinii alcazz..
Yaz listeye yaz yaz ama daha erken canım yaahayırlısı olsun senin için de hepimiz için de.
İnşallah hayallerimiz bigün gerçek olcak.Şu bikaç ay çabuk geçse bari
hakknda hayırlısı nezamansa o zaman olsn kuzum benm geç olsnda güç olmasın...rabbm sağ salim kucğna almyı nasip etsin.
Canım senin de ilk bebeğin mi olacak?
Hayırlısıyla gelsin inşallah ikizlerin olur ben bu rüyayı buna yordum hatta büyüyünce kıvanç tatlıtuğa benzicekler.
Bi de buna yordum![]()
Ayyy canim ins ikiz ogluşlarin olur ben cok istiyorum ikizlerim olsun :))
rabbim gönlüne göre versin bende ikizz istyrm :=)) biri buldmda iki kaldı :))
inşallah canım benim mm :) eşimin tarafında çok fazla ikiz var. o ihtimal çok yüksek zaten :)
bnmde babaannmn ikizleri olmşş ..doktrmda ikiz olma şansı yüksek demişdi eli ayğı tam sağlklı olsn bi tane olsn :)