• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Dün eşim bir rüya görmüş.Çanakkale şehitliğine gezmeye gitmişiz ailecek.biri 4 yaşlarında diğeri 2-2,5 yaşlarında iki oğlan çocuğu.ikiside sapsarı,saçlar öylesine sarı :emir_bebek: büyük olanın ise adı kıvanç :109: küçüğün ismini hatırlamıyor.hatta küçüğe ismi ile seslenip ' oğlum abinin yanına geç fotoğrafta güzel çıksın .kıvanç sende kardeşinin omzuna elini at bakayım' diyorken ben aramışım ve uyanmış... Allahım Dünden beridir belki 100 defa anlattı bu rüyayı :9: . ama her dinleyişimde sanki gerçekten 2 oğlum var içerde odalarında uyuyormuş yada oyun oynuyor her an çıkıp o uykulu masum gözlerle karşıam çıkacaklar mış gibi hissediyorum . Kızancıklarım benimmmmm :emir_bebek: :emir_bebek: Allahım inşallah bu ay yaşatır bana o güzel anı :49:

hayırlara vesile olsn cnmm bnmm hakkında hayırlısı olsn..dilerim bu ay müjdeli haberlerinii alcazz..

Yaz listeye yaz yaz ama daha erken canım yaa :1: hayırlısı olsun senin için de hepimiz için de.
İnşallah hayallerimiz bigün gerçek olcak.Şu bikaç ay çabuk geçse bari :27:
hakknda hayırlısı nezamansa o zaman olsn kuzum benm geç olsnda güç olmasın...rabbm sağ salim kucğna almyı nasip etsin.

Canım senin de ilk bebeğin mi olacak?
Hayırlısıyla gelsin inşallah ikizlerin olur ben bu rüyayı buna yordum hatta büyüyünce kıvanç tatlıtuğa benzicekler.
Bi de buna yordum :52:

Ayyy canim ins ikiz ogluşlarin olur ben cok istiyorum ikizlerim olsun :))

rabbim gönlüne göre versin bende ikizz istyrm :=)) biri buldmda iki kaldı :))

inşallah canım benim mm :) eşimin tarafında çok fazla ikiz var. o ihtimal çok yüksek zaten :)

bnmde babaannmn ikizleri olmşş ..doktrmda ikiz olma şansı yüksek demişdi eli ayğı tam sağlklı olsn bi tane olsn :)

Nasılsınız kızlar özledim sizi yaww :1:
Herkes hamile kaldı da gitti mi nerde bu gacılar :9:
Ben iyi olmaya çalışıyorum işte bildiğiniz gibi.
Ekimde sanırım korunmayı bırakçam 2 ay beklerim diyodum ama sanırım bekleyemicem :50:
Doktora bi gideyim de :44:

bende sana yazacaktım cidden ekimde çalışmalara başlayın diyeee
hadi bakalım ekimde güzel haberlerini bekliyoss

bende sana yazacaktım cidden ekimde çalışmalara başlayın diyeee
hadi bakalım ekimde güzel haberlerini bekliyoss

evet canım benim inşallah inşallah :9: hesaplarıma göre eylül sonunda adet olsam,ekimin ortalarında yumurtlarım inşallah kasımda da müjdeyi veririm.
Allahıııımmm bize de ver bize de bize deeeee :1:

slm kızlar ben kırmızı kartı gördüm yine malesef bu sefer pek üzülmedim salı günü doktora gittim doktor olumlu konuştu hadi hayırlısı kızlar bana tedavi olarak klomen diye bi hap verdi 5 gün kullanılcak sonra iğne yapılacakmış kan tesleri istedi eşimden sperm testi istedi inşallah sorun çıkmaz haftaya cuma tekrar doktora gidicem inş.

hayırlara vesile olsn cnmm bnmm hakkında hayırlısı olsn..dilerim bu ay müjdeli haberlerinii alcazz..

bnmde babaannmn ikizleri olmşş ..doktrmda ikiz olma şansı yüksek demişdi eli ayğı tam sağlklı olsn bi tane olsn :)

inşallah hepimiz bu ay alırız o meleklerimizin haberini :) önceden bir taneden bile korkardım ama şimdi hep ikiz olsun istiyorum ama senin de dediğin gibi birini buldukta ikincisini istiyoruz :9:

İns. Olur canim yaa. En kisa zamanda o duyguyu yasayalim ins. Hep birlikte..

inşallah canım benim allah hepimizin gönlüne göre versn hayırlısını ihsan eylesin :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben biraz daha iyi gibiyim ama 5 gündür antibiyotik kullanmama rağmen ağrılarım tamamen kesilmedi sadece biraz azaldı sizlerden naber bakalım?

slm kızlar ben kırmızı kartı gördüm yine malesef bu sefer pek üzülmedim salı günü doktora gittim doktor olumlu konuştu hadi hayırlısı kızlar bana tedavi olarak klomen diye bi hap verdi 5 gün kullanılcak sonra iğne yapılacakmış kan tesleri istedi eşimden sperm testi istedi inşallah sorun çıkmaz haftaya cuma tekrar doktora gidicem inş.

cnm bnde bu hafta içi aallah izin verrse çatlatma iğnesi olcğm hkkmzda hayrlısı klomen büyütüyo yumurtaları bnde büyüme sorunu yok çatlama sorunu var diye iğne olcğm sadce..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben biraz daha iyi gibiyim ama 5 gündür antibiyotik kullanmama rağmen ağrılarım tamamen kesilmedi sadece biraz azaldı sizlerden naber bakalım?

cnm bizlerde çalışmalara başladık :)) hadi hakkmzda hayrlısı oılsn :1::1::1: iyi olmana sevndm cnm bnm zamanlaa geçecek hepsii ilk aylar bünye hamişliği kaldramrm zamanla alşyr:)):

canlarr doktorrum bile şokda :))) kızlarr 80 mm e ulaşan yumurta kistim kendliğindn yokolmş :)) hemde 4 günde doktorm imknsz dedi..bende tek bişe yapyrm sadce .çocuk fikrine sabit değilim rahatım artık dedim onun etkisidir dedi..olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsn dedim....yeni yumurtalarm var bi kaç tane allah izn verrse 13mm olmş gnde 1 mm büyüyrmş çarşamba gel bakalım dedi :) hakkımda hayrılısıı iğne vurulcm olivitre dedi snrm bu pahalı olanıı farkı yok diolr ama doktrm pahalı olan daha iyi dedi anlamadm ...haftaya iğne sonrasndada hakkımzda hayrılısıı ikizz olablrmş :)):16::16:

Yeni listemizz :)) hayırlı uğurlu olsun..
Yeni listemizz :)) hayırlı uğurlu olsun..
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]*****
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]6 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]7 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79
aylin8585
sevdalımsınn
sosyoloji12
minik kelebekk

pamukelma
[/TD]
[TD]24 Eylül
19 eylül
15 eylül
23 eylül
27 eylül
27 eylül
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49::49::49::49: rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

AMİNNNNNN​

Son düzenleme:
canlarr doktorrum bile şokda :))) kızlarr 80 mm e ulaşan yumurta kistim kendliğindn yokolmş :)) hemde 4 günde doktorm imknsz dedi..bende tek bişe yapyrm sadce .çocuk fikrine sabit değilim rahatım artık dedim onun etkisidir dedi..olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı olsn dedim....yeni yumurtalarm var bi kaç tane allah izn verrse 13mm olmş gnde 1 mm büyüyrmş çarşamba gel bakalım dedi :) hakkımda hayrılısıı iğne vurulcm olivitre dedi snrm bu pahalı olanıı farkı yok diolr ama doktrm pahalı olan daha iyi dedi anlamadm ...haftaya iğne sonrasndada hakkımzda hayrılısıı ikizz olablrmş :)):16::16:

canim cok sevindim iyi olmana gozun aydin olsun inss birdaha tekrarlamaz hayirlisiyla guzel bi hamislik yasayabilirsin :)) ikiz olacagina nerden kanaat getiriyo dr un sana hizmi veriyo ne hehhe saka saka hayirlsiini versin rabbimde tek ikiz hic farki yok yeterki hayirlisi olsun,,benim anne tarafimda teyzemde dayimda hep ikizler var halalarim ikiz amcamin kizinin ikizleri vardi banada demislerdi doktorlar ikiz olabilir diye ama teyzemdeki skintiyi gordumya korkar oldum :))) ama rabbim verirse zaten basim gozum ustune olsun diyorum....

NAZcım geçmiş olsun...Sağlığına kavuşmana çok sevindim.İnşallah hayırlısı olur canım kaderde ikiz vardır belki.Sonunda naza kardeş değil kardeşler mi gelecek yoksa:1::1:

çok sevindim hadi hayırlısı :21:

XBu arada listeye bende dahil olmak istiyorum . müjdeli gün 1 ekim :49:

canim cok sevindim iyi olmana gozun aydin olsun inss birdaha tekrarlamaz hayirlisiyla guzel bi hamislik yasayabilirsin :)) ikiz olacagina nerden kanaat getiriyo dr un sana hizmi veriyo ne hehhe saka saka hayirlsiini versin rabbimde tek ikiz hic farki yok yeterki hayirlisi olsun,,benim anne tarafimda teyzemde dayimda hep ikizler var halalarim ikiz amcamin kizinin ikizleri vardi banada demislerdi doktorlar ikiz olabilir diye ama teyzemdeki skintiyi gordumya korkar oldum :))) ama rabbim verirse zaten basim gozum ustune olsun diyorum....

tşk ederim cnm bnmm hakkımzda hayrlısı olsn geç olsnda güç olmasın.babaannmn ikzleri olmşş..
NAZcım geçmiş olsun...Sağlığına kavuşmana çok sevindim.İnşallah hayırlısı olur canım kaderde ikiz vardır belki.Sonunda naza kardeş değil kardeşler mi gelecek yoksa:1::1:
saoll cnmm bnmm hayırlısı olsn artık geç olsunda güç olmasın...
...:18:Bata 2 gün kaldı benimde beklemedeyim kızlar:18:...
hadii hayrlı müjdeli haberler inşallah cnmm bnmm...
çok sevindim hadi hayırlısı :21:
tşk edeerim cnmm bnmmm

XBu arada listeye bende dahil olmak istiyorum . müjdeli gün 1 ekim :49:

eklyrmm cnmm bnmm..

Slm kızlar nasılsınız ee gunu gecen heycanlı olanlar nerdesınız?? :)) bugun ıkı gun gecmıs bulunuyor gunum ama nedense ıcımde bı hıs yok dıyo bende dıyorum olsun hayırlısı...

hadii hayrlı müjdeli haberler inşallah cnmm bnmm...

Canım ya benim bat 17 si ama bugünden ağrılarım başladı galiba müjde veremicem kırmızılar gelecek.Nefret ediyorum kırmızılardan her ay aynı şey yaaaa.Daha gelmedi ama gelecek belli etti ağrılarla kendini offf yaaa...:43::43:

Back
X